Gaya pakaian dan model

Berpakaian dengan baju lengan Amerika - sesuai untuk bahu yang indah

Berpakaian dengan baju lengan Amerika - sesuai untuk bahu yang indah

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Ciri-ciri
 2. Siapa yang akan pergi?
 3. Sedikit sejarah
 4. Spesies
 5. Petua untuk memilih
 6. Apa yang perlu dipakai?
 7. Aksesori

Model pakaian yang mempunyai armhole Amerika, adalah feminin, perayaan dan sangat romantis. Bahagian atas ini paling sering terdapat di gaun malam dan blaus elegan.

Ciri-ciri

Amerika dipanggil armhole, yang dipotong diagonal, yang bermula di ketiak dan berakhir di leher gadis itu. Potongan cutout ini membolehkan anda meninggalkan bahu terbuka.

Siapa yang akan pergi?

Model dengan armhole semacam ini sesuai untuk wanita langsing yang mempunyai bahu kecil.

Sesetengah versi pakaian kelihatan baik pada keindahan pembentukan sederhana dengan dada kecil, pinggang sempit dan pinggul bulat. Sarung tangan tertutup disukai oleh wanita yang lebih tua, dan model berpakaian dengan belakang terbuka adalah gadis muda.

Pakaian, yang di atasnya diwakili oleh armhole Amerika, kelihatan feminin dan cantik, tetapi tidak sesuai untuk semua orang.

Pakaian semacam itu harus ditinggalkan untuk wanita yang bahu luas atau ceroboh. Sekiranya seorang gadis yang mempunyai gaya seperti itu masih mahu memakai pakaian Amerika, ia harus dilengkapi dengan jaket yang dipasang atau selendang ringan.

Gaun pengantin dengan baju lengan Amerika kelihatan sangat anggun dan memberikan imej kewanitaan yang tidak sembrono, terutama jika leher dipotong dengan renda atau guipure.

Sedikit sejarah

Buat pertama kalinya, pakaian dengan armhole Amerika menjadi popular pada tahun lima puluhan abad ke-20, ketika sebuah filem dengan Monroe dibebaskan. Pakaian putih pelakon legenda ini disukai oleh orang awam, yang memperkenalkan armhole seperti pakaian almari wanita.

Pada ke-90, minat dalam pakaian ini telah pudar, tetapi dari 2011-2012, armhole Amerika muncul di landasan lagi. Walaupun ia telah berubah dalam pakaian moden, elemen yang seksi dan sensual kini boleh dipanggil agak popular di kalangan pereka fesyen terkenal dan fesyen.

Spesies

Lubang lengan Amerika dalam pakaian dapat diwakili oleh pilihan berikut:

 1. Model pakaian dibuat dengan belakang terbuka, tetapi armhole di dada itu sendiri ditutup. Ini adalah jenis pakaian yang paling biasa dengan armhole Amerika. Pakaian sedemikian kelihatan hebat dan seksi, tetapi pada masa yang sama indah. Di dalamnya armhole dapat ditekankan dengan renda, trim emas, mesh dan hiasan lain. Selalunya pakaian ini diperbuat daripada kain chiffon dan lain-lain yang mengalir.
 2. Bingkai jenis ini digabungkan dengan kolar berdiri. Model ini merupakan pilihan kompromi untuk kanak-kanak perempuan yang tidak mahu menanggung punggung mereka. Dalam pakaian dengan bahagian atas, bahu akan terbuka. Pakaian ini dipilih untuk sambutan, dan untuk pejabat.
 3. Gaun ini mempunyai garisan V-neck. Salib dalam produk sedemikian diwakili oleh gelung yang "merangkul" lehernya. Gelung sedemikian boleh dipotong tunggal, tetapi juga boleh diikat atau diikat.

Petua untuk memilih

 • Sebelum membeli pakaian gaya ini pastikan anda mengatur pemasangan. Anda mesti yakin bahawa model itu sesuai dengan angka anda, dan semua hubungan atau pengikat sangat selesa.
 • Jangan beli pakaian berat dengan baju lengan Amerika, kerana ia akan memberi tekanan pada leher dan menyebabkan ketidakselesaan.
 • Ingatlah bahawa gaya itu dapat berkembang secara visual dan menekankan bahu. Dan pakaian itu akan menjadi pilihan yang sempurna untuk kanak-kanak perempuan dengan bahu yang sempit.
 • Sekiranya leher anda pendek, pilihan terbaik adalah pakaian dengan armhole dibuat dengan leher seperti V. Mengambil model dengan kolar berdiri, anda secara visual membuat leher lebih pendek. Jika anda mempunyai leher panjang, pakaian Amerika dengan pendirian akan sesuai dengan anda dengan sempurna.

Apa yang perlu dipakai?

Untuk pakaian koktel dan petang, dihiasi dengan baju besi Amerika, adalah disyorkan untuk mengambil sarung tangan panjang. Pakaian ini juga kelihatan baik dengan palatine atau dengan tudung bulu. Juga tambahkan pakaian seperti itu dengan beg dan kasut klac dengan tumit atau baji.

Aksesori

Dengan gaun gaya ini, loket pada rantai panjang, anting-anting panjang, gelang bersaiz sederhana digabungkan dengan baik.

Walau bagaimanapun, jika pakaian Amerika mempunyai garis leher seperti V, lebih baik menyerahkan perhiasan kalung.

Komen
 1. Svetlana
  18.02.2016

  Postur, postur, terus memakai pakaian yang indah!

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan