Gaya pakaian dan model

Gaun selendang - kesesuaian mudah dan keaslian

Gaun selendang - kesesuaian mudah dan keaslian

menyertai perbincangan

 
Kandungan
 1. Faedah
 2. Gaya
 3. Panjang
 4. Selendang sutera
 5. Dari Pavloposadsky
 6. Bagaimana untuk membuat
 7. Bagaimana untuk mengikat

Bukan rahsia lagi bahawa imej seorang wanita moden haruslah cerah dan individu. Sejak zaman USSR, wanita bergaya telah belajar bagaimana membuat gaun unik dari selendang. Sebabnya ini adalah kekurangan pakaian yang cantik. Pada mulanya, tudung itu hanya diikat dengan cara tertentu, dengan itu mencipta sundress yang khusus. Kemudian, tudung berwarna-warni mula memotong dan menjahit dari pakaian bergaya yang sebenar ini.

Faedah

 1. Pelbagai warna membolehkan anda memilih pakaian untuk sebarang acara - dari kehidupan seharian hingga perayaan.
 2. Kehadiran dalam almari pakaian dari tudung - penunjuk rasa yang baik dan mendedahkan keperibadian mereka.
 3. Dalam pembuatan tudung terdapat hanya kain semulajadi. Ia adalah kapas, sutera dan bulu.
 4. Kemungkinan menggabungkan dengan bahan lain.
 5. Kemudahan yang luar biasa.
 6. Kemudahan penjagaan diri.
 7. Bajet, tetapi versi pakaian yang cantik.

Gaya

Kehadiran cetakan cerah, motif bunga dalam pakaian dari selendang membuat pakaian sehari-hari dan formal yang unik dan berwarna-warni.

Pakaian biasanya mempunyai pemotongan yang mudah. Ini disambung bukan sahaja dengan warna, tetapi juga dengan saiz selendang.

Daripada fabrik ringan menjahit:

 • sundresses pada tali atau dengan baju besi Amerika;
 • pakaian, tarian;
 • kes;
 • pakaian trapezoid.

Selendang bulu hangat relevan dalam cuaca sejuk, dan oleh itu pakaian lurus atau A-siluet ditutup. Mereka dihiasi dengan kerah, lipatan ketat, lengan lengan, serta lengan panjang yang longgar atau longgar.

Panjang

Jika dalam pakaian dipotong dari selendang terdapat sekatan kecil, maka itu tidak berlaku pada panjangnya. Semakin lama perimeter selendang, semakin lama pakaian akan menjadi.

Oleh itu, terdapat banyak pilihan untuk mencipta imej yang dikehendaki: pakaian mini akan memberikan mata yang cantik kepada mata, pakaian panjang lutut akan menekankan kesopanan dalam alam, dan panjang maxi akan memberikan keanggunan.

Selendang sutera

Sutera warna-warni yang berwarna-warni - bahan musim panas terbaik untuk berasa bebas dan seksi.

Yang terakhir ini dicapai kerana belakang terbuka, bahu kosong, skirt asimetris dan belahan dalam.

Dipercayai bahawa pakaian yang diperbuat daripada tudung sutra, berasal dari jubah musim panas - pareo. Mereka sesuai dengan sempurna dan kelihatan hebat.

Dari Pavloposadsky

Selendang Pavloposadskiye sentiasa topikal dan tidak berkesudahan klasik. Selendang Pavloposadsky dihiasi dengan motif berwarna bercetak dan perhiasan bunga.

Sarjana industri selendang Pavloposad masih gembira dengan corak asalnya. Mereka sentiasa dimodernisasi, tetapi, mereka tetap menjaga tradisi gaya mereka. Latar belakang sering dilakukan dalam warna hitam, merah, biru tua dan putih.

Model dari poket Pavloposad adalah versi pakaian yang paling rumit.

Ketumpatan dan saiz besar selendang membolehkan anda mencipta model kompleks dan membawanya ke kehidupan.

Ketepatan corak merupakan komponen penting dari kerja keras couturier pada pakaian.

Anda tidak boleh memakai pakaian seperti itu di pantai, tetapi untuk perayaan malam ia adalah ideal.

Gaun A-line yang panjang dan pendek juga sesuai untuk pelbagai pukulan foto tematik.

Pelbagai pakaian tekstur yang berwarna-warni berwarna-warni dalam gaya "a la Russ" akan membolehkan anda melihat secara berbeza pada pakaian harian.

Bagaimana untuk membuat

Mahu pakaian musim panas yang unik yang diperbuat daripada selendang? Cuba untuk menjahit sendiri. Ia tidak membuat anda kesukaran dan beberapa kos hebat.

Apa yang diperlukan? Sepasang selendang untuk selera dan alat untuk menjahit. Tidak perlu mempunyai kemahiran jahitan khas.

Untuk menjahit pakaian musim panas yang mudah dari selendang, anda perlu meletakkan hanya beberapa baris di sepanjang gantungan dan sepanjang garis di setiap sisi. Perkara yang paling penting ialah pakaian ini akan menjadi perkara eksklusif dalam almari pakaian.

Bagaimana untuk mengikat

Jika anda tidak mahu mengambil kaedah jahit, anda boleh membuat pakaian musim panas dengan menetapkan tudung dengan knot. Ya, ia adalah nod! Dan kaedah ini juga sangat dipercayai dan asli. Sebagai contoh, gulunglah sapu tangan ke seluruh badan, dan tipnya perlahan-lahan diikat di bawah payudara.

Malah, terdapat banyak pilihan, yang sesuai untuk pareo musim panas dan sundress pantai.

Terlepas dari apakah anda membeli pakaian yang siap pakai atau membuat pakaian selendang gaya kaum dengan tangan anda sendiri, pakaian moden yang rimbun atau ikan duyung dengan kereta api, kecerahan dan tekstur yang luar biasa dari bahan itu akan menjadikan hal-hal baru yang biasa kita pakai setiap hari atau memakai khusus kes.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan