Veronica Castro, 66, terpesona dengan pembedahan plastik - kini peminat tidak lagi mengenalinya

Pelakon Mexico, Veronica Castro, berusia 66 tahun, sangat terpesona dengan pembedahan plastik berhenti mengenali walaupun peminat yang paling setia.

Pembedahan plastik, di mana bintang siri 90-an dibuat beberapa dozen, jelas berjaya. Hasilnya melebihi semua jangkaan. Hari ini Veronica tiada kerutan yang tinggal. Tetapi, menurut peminat, ia kelihatan sangat pelik dan menakutkan yang luar biasa.

Keinginan seorang wanita untuk kelihatan seperti pada masa mudanya agak difahami, banyak peminat Veronica dari seluruh dunia mengatakan, tetapi anda perlu menghormati umur anda dan tidak cuba untuk "memaksa sifat anda".

Veronica Castro dari Mexico adalah seperti orang asli di USSR - berjuta-juta orang di negara besar sedang menunggu dia di skrin TV setiap hari. The siri di mana dia membintangi rancangan TV kegemarannya - "The Rich Weep, too", "Wild Rose". Selepas permulaan milenium yang baru, sedikit diketahui tentang aktres itu. Dia melahirkan dua anak lelaki, membesarkan mereka sendiri, tidak pernah berkahwin, walaupun kehidupan peribadinya selalu dibincangkan secara meluas oleh wartawan.

Dan kehidupannya yang sebenarnya tidak jauh berbeza dengan serial: anak lelaki sulung Kristian telah bertengkar dengan ibunya kerana seorang wanita, dan Veronika belajar tentang anak perempuannya sendiri hanya dari akhbar-akhbar. Anak muda Veronica ditahan beberapa kali oleh polis, dia disyaki menggunakan dadah.

Namun, Veronica kekal salah seorang wanita paling cantik dari Mexico dan dunia. Dia sering dijemput untuk persembahan, dalam program televisyen, dia terus bertindak dalam iklan. Dan dalam beberapa tahun kebelakangan ini, tidak sedikit pun yang ditanggung oleh penyelenggaraan penampilannya, kerana sekarang dia telah dilanda kritikan.

pada masa mudanya
sekarang
Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan