Alexander Vasiliev mengingatkan gaya apa yang membuat wanita rapuh dan anggun

Penyederhana "Kalimat fesyen", Alexander Vasilyev, membincangkan wanita pada malam musim panas dan mengingatkan bahawa ada gaya yang tidak akan menjadi usang, yang menjadikan wanita anggun dan rapuh tanpa mengira watak dan umur.

Ini mengenai gaya Lihat baru, yang disumbangkan kepada dunia oleh Dior sendiri. Ini adalah skirt, pakaian, dengan lantai "terbang", megah. Sebagai contoh yang jelas menunjukkan bahawa anda boleh menjadi cantik dan feminin pada usia apa pun, Vasiliev memetik penyampai TV Elena Malysheva, yang mematuhi gaya ini.

Vasiliev yakin bahawa gaya ini akan membantu untuk membuat seorang wanita rapuh dan anggun daripada mana-mana wanita yang kuat dan kuat bahawa semua orang di sekeliling akan ingin melindungi dan menjaga.

Musim musim panas ini, ramai pereka pakaian mengalihkan perhatian mereka kepada New Look sekali lagi, menambah sesuatu yang baru, mereka sendiri. Jika dana tidak membenarkan membeli barang dari pereka, tidak ada yang mengerikan - gaya abadi yang dicadangkan oleh Dior cantik mudah dibuat dengan tangan anda sendiri. Gaun Pandang Baru tidak sukar untuk menjahit atau menempah di studio.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan