Duchess Kate Middleton berpakaian jeans dan membuat sesi foto di bungee

Duchess of Cambridge Kate Middleton sekali lagi kagum dengan peminatnya - dia memberikan sesi foto yang luar biasa untuk ahli keluarga diraja. Ibu yang berusia 37 tahun tiga anak dan isteri Putera William berpakaian jeans dan memanjat bungee.

Dalam imej ini, Kate belum melihatnya. Biasanya dia berpakaian bergaya yang tegas, topi yang elegan. Tetapi kali ini dia memakai jins biasa, baju dan kasut renda kasar.

Foto-foto itu diambil pada malam pameran bunga tahunan, yang secara tradisinya diadakan di Chelsea. Di pameran itu, wanita cantik akan mempersembahkan kebun mereka sendiri, yang disebut "Kembali ke alam". Dia mencipta dirinya sendiri, dalam tugas ini dia dibantu oleh pereka landskap terbaik. Bungee adalah sebahagian daripada taman ini.

Selain itu, Kate membina sebuah rumah pokok dan menanam sebilangan besar bunga kegemaran Diana, ibu kepada suaminya. Adalah diketahui bahawa Diana memuja lupa-saya-not.

Middleton, yang diiktiraf sebagai salah seorang wanita paling bergaya di dunia, mempunyai tiga orang anak. Prince George berusia 5 tahun, Princess Charlotte berusia 4 tahun, dan Prince Louis termuda berusia kurang dari setahun, bayi itu dilahirkan pada April 2018.

Dari masa ke semasa mesej muncul di media. mengenai kehamilan keempat Kate, tetapi setakat ini maklumat itu tidak disahkan secara rasmi. Kemungkinan besar, khabar angin itu dipicu oleh pernyataan Prince William dan isterinya sebelum ini - pasangan ducal berulang kali menegaskan bahawa dia ingin menaikkan sekurang-kurangnya lima anak.

Perkahwinan Putera William dan Kate Middleton yang luar biasa berlaku pada 2011, seluruh dunia menyaksikan penyiaran perkahwinan dari Westminster Abbey di London.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan