Modal pada pemangsa: anak sulung Valeria Meladze membuka perniagaannya

Anak perempuan sulung Valeria Meladze Inga membuka perniagaannya sendiri - dia bertukar menjadi perniagaan hobi lama beliau. Gadis itu telah lama menyukai reka bentuk dan pembuatan barang kemas yang luar biasa. Inga mengakui bahawa dia telah lama mahu menjadi pemilik jenamanya sendiri, tetapi tidak berani.

Keputusannya untuk menolak rakannya ke majistret. Gadis-gadis belajar dengan London School of Economics. Benar, rakan-rakan mereka sendiri selepas tamat pengajian dari magistracy memilih kerjaya yang berbeza, tetapi permulaan telah dibuat - barang kemas buatan sendiri dibuat secara komersial.

Sekarang Inga membuat penjaja. Transformers perhiasan ini dipakai sebagai gelang, kalung, ikat pinggang di pinggang, dan mereka juga boleh digunakan sebagai tali leher. Satu pita seperti ini dari Inga Meladze menelan kos kira-kira 2,300 rubel.

Inga reka bentuk dirinya, dan rakan-rakan dan adik-beradiknya telah menghiasi penyamaknya. Bapa Bintang menyokong inisiatif anak perempuan. Dia tidak pernah memaksa kanak-kanak untuk membuat kerjaya, dan apa yang perlu dilakukan selepas sekolah, setiap kanak-kanak berhak membuat keputusan untuk dirinya sendiri, perkara utama adalah bahawa pekerjaannya dicintai.

Inga menjual perhiasannya hanya melalui Internet. Rancangan - penciptaan titik jualan di dunia nyata, kerana keinginan untuk mencuba semuanya sebelum anda membeli, kata Inga, adalah normal dan semula jadi.

Peminat Meladze dan pelanggan Inga tidak begitu yakin. Mereka sering mereka membandingkan pencetusnya ke "kolar BDSM", menekankan bahawa tidak ada yang cantik dan feminin mengenainya. Ingu, bagaimanapun, tidak malu, dia merancang untuk memperluaskan julatnya.

Valery Meladze mempunyai lima orang anak. Dari perkahwinan pertama - tiga anak perempuan, dan dari kedua - dua anak lelaki, salah seorang daripada mereka dilahirkan pada masa ketika Valery masih dalam perkawinan pertama. Meladze dan isteri keduanya Albina Janabaeva cuba menyembunyikan hubungan itu, tetapi selepas Albina hamil dengan anaknya yang kedua, ia menjadi mutlak mustahil, dan Valery bercerai isteri pertamanya dan menikah Dzhanabaeva.

Anak-anak perempuan bimbang tentang keberangkatan Papa, tetapi secara beransur-ansur semuanya baik-baik saja, kini mereka berada dalam hubungan yang sangat baik dengan ayah mereka.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan