Kim Kardashian menunjukkan gambar bayi baru lahir dan mendedahkan namanya

Bintang dan model TV Amerika Kim Kardashian memutuskan untuk berkongsi dengan peminat gambar pertama anak bungsunya, yang dilahirkan pada 10 Mei dari seorang ibu pengganti. Bayi, yang baru berusia 10 hari, Kim ditetak di tempat tidur. Anak itu dipanggil Mazmur. Little Psalm West menjadi anak keempat dalam keluarga Kim dan rapper suaminya Kanye West.

Pasangan yang mengagumkan membesarkan anak perempuan berusia lima tahun, North, anak lelaki Saint berusia tiga tahun dan anak perempuan Chicago berusia satu setengah tahun.

Kim melahirkan dua anak pertama, tetapi kehamilan kedua adalah sangat sukar, Kim menambah lebih daripada 20 kilogram, dia mempunyai banyak komplikasi yang memerlukan penangguhan kekal di bawah pengawasan perubatan.

Kim dan Kanye tidak menolak idea untuk mempunyai anak selepas itu, tetapi mereka tidak lagi mahu melakukannya sendiri. Anak perempuan Chicago dilahirkan dari ibu pengganti pada bulan Januari 2018, dan kini seorang ibu pengganti melahirkan anak lelaki Mazmurnya.

Sukar untuk mengatakan sama ada Kim dan Barat akan berhenti pada ini, mereka sendiri memberitahu wartawan lebih daripada sekali mahukan keluarga besar.

Kaedah membesarkan anak-anak telah berulang kali menimbulkan kemarahan dan kemarahan di kalangan ibu bapa di seluruh dunia - ibu bapa bintang memenuhi semua kehendak dan permintaan anak-anak mereka, memakai mereka hanya dalam pakaian berjenama, membeli barang kemas dan membenarkan kanak-kanak memakai barang kemas, menggalakkan penggunaan kosmetik. Sebagai tindak balas terhadap tuduhan itu, Kim dan Barat hanya membuang tangan mereka - anak-anak mereka hanya perlu yang terbaik.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan