Siapakah bintang yang berjaya mencipta imej yang luar biasa dan seksi di Eurovision Song Contest 2019?

Pertandingan akhir pertandingan muzik antarabangsa Eurovision-2019 berakhir di Tel Aviv. Wakil Belanda, Duncan Lawrence, memenanginya, dan tahun depan pertandingan itu akan dihoskan oleh Belanda. Rusia Sergey Lazarev hanya mengambil tempat ketiga.

Tetapi menurut tradisi, "Eurovision" bukan hanya pertandingan bakat vokal dan koreografi, tetapi juga "pertunjukan" - bintang cuba mencipta imej-imej yang luar biasa, yang mengejutkan yang entah bagaimana mempengaruhi trend fesyen di seluruh dunia.

Dari sudut pandangan ini, keperibadian yang berbeza akan diingati.

Contohnya penyanyi dari Greece Eleni Fureirayang muncul di hadapan orang ramai dengan pakaian yang sangat terang, tempat kausal ditutup hanya dengan bintang berkilat hiasan. Tahun lepas dia mengambil tempat kedua di Eurovision, yang mewakili Cyprus.

Madonna, menjadi tetamu tetamu, muncul sebagai lanun-cyborg, walaupun pada hakikatnya dia akan bertukar 61 musim panas ini.

Imej peri bintang lembut berjaya dicipta Penyanyi Australia Kate Miller-Heidke. Penyanyi opera menyerang semua orang dengan imej dan nombor itu, tetapi tidak dapat menonjol - Australia hanya menjadi kesembilan.

Penyanyi wakil Cyprus Tamta mengingatkan semua orang Madonna pada masa mudanya - pakaiannya sama sekali tidak terikat dengan pendidikan yang ketat yang berasal dari Georgia pada zaman kanak-kanaknya.

Orang Ireland telah menunjukkan diri mereka sendiri - Kumpulan Hatari muncul dalam imej provokatif yang tidak jelas, tetapi ini adalah perkara biasa untuknya, kerana para peserta sendiri mengatakan bahawa mereka adalah pemain BDSM techno.

Sergei Lazarev, yang mewakili Rusia, tidak terkejut. Dia dihalang, kemas, imejnya dalam tradisi klasik yang paling baik.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan