Doktor memberitahu sama ada ia mungkin untuk cepat menyingkirkan selulit

Doktor Jabatan Penyakit Kulit dinamakan selepas Rakhmanov, fakulti perubatan MSMU pertama yang dinamakan sempena Sechenov, diberitahu Adakah mungkin untuk menghadapi bencana wanita abadi - selulit. Masalah "kulit jeruk" pada kulit dapat diatasi, kata para pakar, tetapi pendekatan bersepadu diperlukan, yang perlu termasuk pengurangan yang signifikan dalam karbohidrat, urut dan olahraga.

Jika anda melakukan semuanya dengan betul, maka Keputusan dapat dilihat selepas beberapa minggu, menganggap ketua kumpulan penyelidik Lyudmila Smirnova.

Diet dan beban sukan sepatutnya setiap hari, tetapi urutan manual dan mekanikal harus dilakukan tidak lebih daripada dua kali seminggu, pakar menegaskan.

Krim anti selulit tidak berkesan dengan sendirinya, tetapi ia boleh digunakan untuk urut. Cukup gunakan krim dan tunggu sehingga stretch mark dan cellulite hilang - ia adalah naif dan bodoh, walaupun betul-betul pengeluar kosmetik sedemikian mengira, menjanjikan wanita dengan cepat menghilangkan selulit tanpa usaha dan buruh.

Selulit adalah pengumpulan lemak yang berlebihan di dinding selang, dan pada wanita, kerana fisiologi mereka, fenomena ini lebih biasa daripada lelaki.

Menyingkirkan selulit selama-lamanya, malangnya, tugas yang mustahil, kata penyelidik. Faktanya ialah pencapaian hasil yang diinginkan tidak bermakna pemberhentian sukan dan penolakan diet karbohidrat bebas. Jika seorang wanita kembali ke cara hidup dahulu, selulit semestinya kembali. Untuk mencapai gaya hidup yang berpanjangan perlu berubah sekali dan untuk semua.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan