Mengapa wanita Rusia telah menjadi yang paling indah di dunia?

Wanita Rusia lebih tidak dianggap paling indah di dunia. Kesimpulan ini dibuat oleh pengguna tapak temu janji BeautifulPeople. Laman ini boleh diakses hanya selepas peserta lain meluluskan pencalonan, menilai daya tarikan pemohon.

Para peserta laman web ini telah membuat negara anti penarafan mereka sendiri, menilai keindahan wanita. Menurut puluhan ribu peserta projek, wanita yang paling keruh tinggal di UK. Tempat kedua datang dari seks yang adil dari India, tempat ketiga yang paling "jelek" adalah Filipina. Wanita Rusia menduduki tempat keempat dalam kategori anti-penarafan. Yang paling menarik adalah wanita dari negara-negara Scandinavia.

Penentang anti-penarafan ini yang membuat ahli sosiologi menjadi bingung dengan persoalan mengapa wanita Rusia tidak lagi dianggap paling indah di dunia, kerana baru-baru ini mana-mana orang asing menganggap keindahan Rusia yang legenda dan misteri menjadi kebanggaan negara kita.

Ahli sosiologi modal menemubual beberapa blogger kecantikan, dan juga menjalankan tinjauan di kalangan lelaki. Ternyata sebab utama "kehilangan" status paling paling boleh pekerjaan Rusia yang berlebihan. Mereka mempunyai banyak kebimbangan (belajar, bekerja, kanak-kanak, keluarga), dan oleh itu mereka tidak mempunyai masa untuk menjaga diri mereka, untuk mengabdikan diri mereka seberapa banyak masa yang diperlukan untuk menguntungkan dengan menguntungkan data semula jadi dengan penjagaan yang peduli.

Para blogger kecantikan percaya bahawa sebab itu mungkin terletak pada trend baru dalam kosmetik - kini ramai wanita beralih ke kosmetik semula jadi, dan kesan hiasan semakin berkurangan.

Satu lagi sebab penting adalah semangat wanita Rusia untuk rambut tidak semulajadi, bulu mata, bibir, dan payudara. Ini dianggap sejenis tanda kekayaan, kekayaan, dan wanita yang menjadi "silikon" tidak peduli terlalu banyak itu Terdapat kecenderungan ke arah alam semula jadi di seluruh dunia.

Standard kecantikan berubah, pertimbangkan pakar bedah plastik dan pakar kecantikan Institut Kecantikan peribadi Moscow Elena Shelokova. Dan kerana wanita Rusia tidak sepatutnya kecewa - selepas setahun, hasil kaji selidik mungkin berubah ke arah yang bertentangan. Di samping itu, sentimen politik juga boleh memberi kesan ke atas keputusan penarafan. Jika anda mengambil gambar seorang wanita Rusia dan menunjukkan bahawa dia berasal dari Norway, dia diiktiraf sebagai kecantikan, tetapi perkataan "Rusia" menakutkan ramai hari ini, pakar dalam bidang fesyen berkata.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan