Polina Dibrova masuk ke dalam keadaan skandal kerana hamba

Isteri tuan rumah TV Dmitry Dibrova Polina Dibrova masuk ke pusat skandal selepas membuat kenyataan mengenai hamba rumah tangganya. Sebelum ini, Polina berulang kali melaporkan bahawa semua tugas rumah dilakukan oleh pekerja yang disewa, suaminya membebaskannya dari memasak, mencuci dan membersihkannya. Pembantu rumah melakukan semua ini, dan pengasuh membantu ketiga-tiga anak itu.

Pada hari yang lain, buat kali pertama dalam dekad yang lalu, keluarga Dibrova ditinggalkan tanpa hamba - pengasuh dan pengurus rumah tangga mengambil cuti kerana alasan yang sah. Sepanjang minggu Polina terpaksa melakukan segala-galanya sendiri, berkaitan dengan mana dia menerbitkan jawatan di rangkaian sosial yang dia "tidak mahu hidup dalam apa jua keadaan". Isteri tuan rumah TV itu menegaskannya lebih suka mengekalkan keindahan yang baik, dan bukan "tuan semua perdagangan".

Jawatan ini telah menyebabkan kemarahan para pelanggan, dan khususnya - pelanggan. Wanita yang marah ini yang selalu menanggung semua tanggungjawab itu sendiri.

Para pengikutnya bertindak balas terhadap kata-kata Polina secara singkat dan ringkas - "mengejutkan!". Walau bagaimanapun, ini tidak memalukan Dibrova yang indah sama sekali - dia pasti pelanggan hanya cemburu kepadanya, kerana tidak semua orang mempunyai peluang untuk menyewa seorang hamba dan mengalihkan tugas harian kepadanya.

Ingat bahawa Polina Dibrova akan menjadi ibu untuk kali keempat.

Beliau melaporkan kehamilan pada bulan November. Bagi Dmitry Dibrov, anak ini akan menjadi keenam berturut-turut. Daripada perkahwinan pertama dan kedua, dia mempunyai dua orang anak. Polina Dibrova - isteri keempat Dmitry, Dia adalah 30 tahun lebih muda daripadanya. Pasangan itu menimbulkan tiga anak bersama - anak lelaki Alexander berusia 9 tahun, Fedor berusia 5 tahun, anak lelaki bongsu Ilya akan berusia 4 tahun pada akhir bulan Mei.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan