Berita

Anugerah BRIT 2016: imej dari permaidani merah

Anugerah BRIT 2016: imej dari permaidani merah

menyertai perbincangan

 

Anugerah Brit, anugerah muzik utama, berlaku di ibu negara Great Britain. Para calon telah bertanding di atas pentas dan di permaidani merah.

Anugerah utama menerima penyanyi Adele. Pakaiannya diiktiraf sebagai salah satu yang terbaik, tetapi orang ramai menyambut pakaian Rihanna dan Kylie Minogue tidak kurang bersemangat.

Kimberly Wyatt dan Fleur East, bersama-sama dengan Tony Garrn dan Pixie Geldof, memilih untuk tidak memberi perhatian kepada kepura-puraan angka mereka dan tidak dapat menahan trend fesyen landasan - pakaian lut.

Gaya Baroque jatuh cinta dengan Thalia Storm dan Alisha Dickson. Untuk majlis tersebut, kedua-dua penyanyi memilih pakaian pendek hitam yang menghiasi corak ciri untuk era itu.

Lebih daripada yang sepatutnya ditunjukkan pada malam-malam gala, menunjukkan Lily Donaldson. Potongan tinggi terus diputar di matanya.

Percuma dan cerah gaya boho memilih Lana Del Rey. Dia sering memilih pakaian maxi yang longgar, tetapi kali ini dia memutuskan untuk memberi tumpuan kepada pemotongan tinggi.

Cheryl Fernandez-Versini muncul di hadapan penonton di permaidani merah Anugerah Brit 2016 dalam pakaian bustier yang tidak simetris.

Pakaian mantel harimau oleh Jerry Halliwell dinilai oleh orang awam sebagai lebih kasual dan tidak sesuai untuk acara itu. Tetapi Alex Chang dipanggil "wanita hitam" malam itu.

Perlu diingat bahawa permaidani merah penuh dengan pelbagai gaya, di samping yang disebutkan di atas, ada pakaian klasik, dalam gaya linen, yang dimaklumkan oleh Florence Welch.

Gaya disko terang disukai oleh ramai selebriti.

Komen
  1. Olga
    27.02.2016

    Saya suka Adele! Walaupun tokohnya, dia selalu kelihatan sangat cantik dan feminin. Ya, dan untuk suaranya, anda boleh memaafkan beberapa dozen pound tambahan.

  2. Rita
    24.02.2016

    Saya menyukai Kylie Minogue yang paling banyak. Saya suka busur dengan topi! Lebih-lebih lagi, dia sangat sesuai dengannya.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan