Berita

Imej terbaik anugerah televisyen malam "Emmy"

Imej Petang Terbaik Anugerah Televisyen Emmy

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Elizabeth Moss
 2. Gina Rodriguez
 3. Januari Jones
 4. Julie Bowen
 5. Sofia Vergara
 6. Ariel Winter
 7. Kerry Washington
 8. Sarah Hyland
 9. Taraji P. Henson
 10. Jessica Pare

Anugerah TV Emmy tahun ini telah diadakan di Los Angeles pada 21 September. Jumlah terbesar anugerah - 43 patung - menerima saluran HBO. Dan kami, seperti biasa, lebih berminat dengan pakaian petang bintang yang bergaya dan hebat.

Elizabeth Moss

Gaun merah jambu yang menakjubkan, lengkap dengan gelang mutiara dan berlian, sangat pergi ke Elizabeth. Semasa dia memberitahu paparazzi, "Saya memakai 7 gelang untuk 7 pencalonan Emmy saya."

Gina Rodriguez

Gina telah dicalonkan buat pertama kalinya, imejnya sangat bersungguh, hebat dan juga hebat. Gaun merah jambu lembut dari Lorena Sarbu diperbuat daripada sutera dan tulle, manik dan berlian dengan berkesan melengkapkannya.

Januari Jones

Satu lompat berwarna hijau zamrud dengan sempurna menekankan angka itu, dan bros yang indah yang diperbuat daripada batu berharga diletakkan pada pinggulnya yang indah. By the way, jumpsuit itu dicipta oleh pereka Rusia Ulyana Sergeenko.

Julie Bowen

Pakaian bergaya dengan gaya duyung dengan bahu terbuka dari Georges Chakra Couture dipilih oleh Julie Bowen. Imej ini dilengkapi dengan aksesori dari permata Monica Vinader dan klac Rauwolf.

Sofia Vergara

Pakaian Sofia oleh St. John, dihiasi dengan 64,000 rhinestones Swarovski, dijahit dengan tangan, adalah luar biasa mengagumkan. Dia menambah lebih banyak perhiasan dengan perhiasan Lorraine Schwartz.

Ariel Winter

Ariel memilih pakaian petang di atas bahu strawberry dari Romona Keveza. Imej ini dilengkapi dengan klac yang berbeza, anting-anting dari Anne Sisteron dan gelang emas.

Kerry Washington

Kerry memilih pakaian yang luar biasa menarik dari koleksi Marc Jacobs. Dia menambah sandal perak kepada imej, dan kos permata yang digunakan dalam imejnya adalah lebih daripada $ 1250,000.

Sarah Hyland

Sarah Hyland memilih pakaian panjang yang cantik dengan siluet yang licin dengan bahu terbuka. Wain warna merah wain pakaian itu adalah mukanya. Manicure dan aksesori akrtis mengambil warna yang sama, hasilnya adalah imej harmoni.

Taraji P. Henson

Taraji memilih pakaian dari koleksi Alexander Wang yang menegaskan angka tona beliau.

Jessica Pare

Gaun merah jambu romantis dengan kain drape pada garis leher dalam bentuk putik mawar, berlian dari Fred Leighton mencipta imej yang harmoni.

Terutama dikenang imej Julian Howe, di mana terdapat cabaran kepada masyarakat.

Bintang lain juga mempunyai imej yang tidak dapat dilupakan, beberapa di antaranya dibezakan oleh kewanitaan mereka yang unik, yang lain dengan nota yang tidak bijak.

Komen
 1. Natalia
  07.10.2015

  Gina Rodriguez mempunyai pakaian yang paling indah!

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan