Berita

Grammy 2016: dari kesopanan hingga mengejutkan

Grammy 2016: dari kesopanan hingga mengejutkan

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Pakaian terbaik
 2. Dengan cetakan
 3. Paling pendek
 4. Candid dan seksi
 5. Imej yang tidak berjaya
 6. Skandal

Di Los Angeles - modal industri filem dan hiburan adalah banyak acara menarik. Sebagai contoh, pada hari yang lain mereka mengedarkan gramophon keemasan di upacara muzik utama Grammy, yang secara rahsia dianggap sebagai "Oscar muzik".

Dan seperti biasa, perkara pertama yang diketahui ialah permaidani. Bintang-bintang terkejut dengan silhouettes yang luar biasa, terkejut oleh pemotongan frank, bersinar dalam model haute couture yang cantik atau kelihatan tidak masuk akal dalam pakaian yang tidak masuk akal yang sama.

Pakaian terbaik

Rakan-rakan tidak mempunyai rasa dan warna, tapi gaun itu cantik jika dipilih secara tepat sesuai dengan bentuk dan sesuai dengan kemenangan itu.

Black classic pilihan Megan Traynor dan Anna Kendrick. Adele memakai pakaian dari Givenshi.

Chrisy Tygen memilih putih tertutup.

Ariana Grande berpakaian merah dengan kereta duyung dari Romona Keresa. Bintang lain telah memilih siluet feminin ini, termasuk Tori Kelly. Pakaian asimetrinya dilengkapkan dengan kereta api yang boleh dilepaskan.

Berpakaian Selena Gomez dengan banyak berkilau dan potong di sisi tidak boleh dipanggil terus terang, hanya seksi, seperti pakaian Kalti Knight. Garis leher yang mendalam dalam pakaian tertutup menambah rempah kepada rupa.

Julian Ransis terpesona dengan pakaian mewah emas.

Gaya minimalis yang menyukai Eli Gorldin, Jordin Bloom, Casey Musgraves, Faith Evans dan Andre Dey.

Dengan cetakan

Berdiri dari orang ramai dengan pelbagai cara. Berkesan diperolehi dengan bantuan pakaian dengan warna asal, contohnya dengan cetakan muzik.

Janelle Monet juga berdiri, memakai pakaian hitam dan putih dari Jean Paul Gaultier, dalam gaya nautical.

Paling pendek

Pakaian yang lebih sesuai untuk pesta koktail, tetapi tidak melebihi batas kesopanan, juga disampaikan oleh selebriti kita.

Candid dan seksi

Nampaknya baju baju ketat dan potong tertutup dengan fabrik cahaya lut, tetapi pakaian putih Beyonce dari koleksi Inbal Dror dinilai oleh penonton secara terang-terangan dan tidak sama sekali sesuai untuk majlis seperti itu.

Pemotongan yang tidak masuk akal dengan luka, tidak ada tipu muslihat yang hadir dalam pakaian Bella Hadid, Vanesa Simons, Seraya dan banyak lagi.

Dari karnival Brazil - Manica datang ke Grammy 2016. Tiada apa-apa yang boleh bersembunyi di belakang pakaian belakang belakang yang pendek. Pelakonnya, sebaliknya, memakai pakaian lingerie, dihiasi dengan pinggiran manik.

Bukan tanpa gaya Nyud.

Pendek atas dengan seluar pendek dan skirt yang boleh dilepas di lantai dari Versace menarik Taylor Swift.

Alessandra Ambrosio juga mahu menunjukkan lebih banyak tubuhnya. Di Grammys, dia muncul dalam gaun hitam yang sangat terang dengan potongan dari Versace.

Imej yang tidak berjaya

Malangnya, ada beberapa imej yang tidak berjaya dari permaidani.

Ini adalah pakaian renda dengan keseronokan oleh penyanyi Sweden Tove Lo. Dan dia sudah melampaui imej gothic dengan aksesori yang tidak serasi: sandal hitam dan putih dan anting-anting di hidungnya.

Kesannya ialah bintang-bintang suka berpakaian buruk untuk menyatakan diri mereka, seperti yang dilakukan oleh Ellie King, memilih pakaian dengan warna dan warna yang banyak, dan Josephine de la Baum - hitam dengan potong.

Penonton tidak menghargai pakaian warna merah jambu pucat dengan aplikasi yang tidak difahami oleh penyanyi Florence Welch. Dia juga jatuh ke dalam penilaian "imej terburuk."

Skandal

Pemimpin yang mengejutkan dianggap Lady Gaga, tetapi kadang-kadang ia dapat dilampaui.

Pakaian skandal sukar untuk dikaitkan dengan yang buruk atau baik, mereka semata-mata tidak begitu, tidak biasa dan tidak dapat difahami.

Komen
 1. Marina
  21.02.2016

  Sangat gembira untuk Taylor Swift! 3 Grammy adalah kuasa!

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan