Berita

Pakaian utama upacara "Oscar-2016"

Upacara berpakaian utama Oscar 2016

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Jennifer garner
 2. Sofia Vergara
 3. Cate blanchett
 4. Margot Robbie
 5. Sirsha ronan
 6. Alicia Wikander
 7. Kate winslet
 8. Julianna moore
 9. Lady gaga
 10. Charlize Theron
 11. Brie larson
 12. Reese Witherspoon
 13. Olivia Wilde
 14. Rooney mara
 15. Heidi klum

Amerika gembira dengan dunia dengan upacara lain - anugerah filem Oscar-2016 ke-88. Paparazzi cuba menangkap saat-saat yang paling indah dan paling skandal.

Garis leher Charlize Theron masuk ke kamera, kostum Lady Gaga yang luar biasa, wajah gembira pemenang dan banyak lagi.

Mereka akan membincangkan bintang-bintang untuk masa yang lama dan membantah bagaimana Armani, Chanel, Christian Dior, Marchesa dan Atelier Versace berada dalam senarai pakaian terbaik dan paling buruk.

Dan kami akan membentangkan yang paling berkesan.

Jennifer garner

Rasa utama pada permaidani merah adalah pelakon Jennifer Garner. Sehingga hari ini, yang berada dalam bayang-bayang, dia kelihatan elegan dan halus. Pakaian Jennifer dari Atelier Versace merangkumi semua idea terbaik tentang genre karpet merah klasik.

Di atas dengan asimetri, potongan sederhana di rok telah menjadi aksen pedas utama, dan make-up mewah, gaya rambut yang tepat dan hiasan yang hebat melengkapi imej.

Sofia Vergara

Sofia Vergara juga dilihat oleh penonton. Kecemerlangan berlian dan kristal pada pakaian biru gelap dengan bahu kosong dan pinggang yang menonjol dari Marchesa tidak meninggalkan penonton yang acuh tak acuh.

Cate blanchett

Blonde Cate Blanchett, yang merupakan ikon gaya, menunjukkan kelas induk sebenar kewanitaan. Pelakon itu memilih pakaian berwarna mint yang canggih dari Armani Privé dengan warna-warna besar yang menonjolkan pinggangnya dengan cantik dan membentuk garis lehernya.

Margot Robbie

Margo Robbie, simbol seks Hollywood, menawan penonton dengan pakaian emas yang bergaya dari potongan klasik dari Tom Ford.

Warna emas tidak mencukupi untuk sesiapa sahaja, dan garis leher yang dalam kelihatan agak kasar, tetapi tidak dalam kes ini. Pelakon itu berjaya melihat bukan hanya sempurna, tetapi sempurna.

Pakaian berpakaian itu dengan sempurna, garis leher yang dalam yang seimbang lengan panjang, aksesori dan solekan semula jadi menambah keanggunan.

Sirsha ronan

Gaun laconic dipotong dengan teduh bersih hadir di kebanyakan pelakon. Sirsha Ronan berdiri dengan tekstur cemerlang pakaian Calvin Klein.

Alicia Wikander

Alicia Vikander muncul dengan cara yang agak luar biasa tetapi manis. Gaun belon warna kuning bersulam dengan benang perak Louis Vuitton dianggap oleh penyokong agar sama dengan pakaian Belle dari dongeng "Kecantikan dan Binatang".

Kate winslet

Dalam koleksi Ralph Lauren, Kate Winslet menarik pakaian dengan kereta api berkilat organza yang kelihatan seperti lateks atau polietilena dari jauh. Aktres berjaya menonjol dari kerumunan bintang, memukul senarai bukan pakaian terbaik. Dan semua kerana bahan itu.

Julianna moore

Kali ini Julianne Moore memilih renda dan klasik. Pakaiannya dengan trim Chanel berkilauan dilengkapi dengan anting-anting berlian yang besar dan gelang yang hebat.

Lady gaga

Untuk perayaan itu, penyanyi yang mengejutkan memilih imej yang elegan dalam gaya Marilyn Monroe. Gaunnya dari Brandon Maxwell adalah gabungan pakaian berpakaian panjang terbuka.

Charlize Theron

Yang paling menggoda di Oscars 2016 ialah Charlize Theron. Tidak takut kepada pengkritik, dia mengenakan gaun merah dari Christian Dior dan loket berlian, yang secara harfiah menarik mata ke garis leher yang tidak sopan.

Brie larson

Ia kelihatan cerah pada permaidani merah Bree Larson dalam pakaian biru dengan ruffles dan tali pinggang yang dihiasi lebar dari Gucci. Satu anting-anting kecil dan gincu merah telah menambahkan sentuhan penghalusan.

Reese Witherspoon

Pereka fesyen rumah fesyen Oscar de la Renta semata-mata untuk Reese Witherspoon mencipta pakaian ungu. Subang dan gelang berlian Tiffany '& Co berada dalam keharmonian sempurna dengan pakaian, tetapi dia berada dalam senarai paling teruk. Mungkin kerana kelengkungan volume, yang sepanjang masa cuba melepaskan dada pelakon.

Olivia Wilde

Berpakaian dalam gaya Yunani Olivia Wilde dari koleksi Valentino, mungkin, satu-satunya perkara yang tidak dapat memberi komen.

Rooney mara

Penonton tidak mempunyai pendapat sebulat suara mengenai pakaian renda berwarna krim Rooney Mara. Dan pelakon itu sendiri, tidak memberi perhatian, bersinar dalam lut, dengan celah dan leher di sekeliling pinggang, tetapi pada masa yang sama pakaian ringkas dari Givenchy. Dilengkapi imej gincu gelap burgundy.

Heidi klum

Gaun yang cantik warna ungu lembut dengan bunga besar, tirai dan asimetri dari koleksi Marchesa yang baru sama sekali tidak sesuai dengan Heidi Klum yang terang dan dikutuk oleh penonton.

Anugerah Filem Oscar - salah satu daripada beberapa perayaan di mana bintang-bintang cuba untuk melampaui diri mereka sendiri. Bagaimana mereka melakukannya - anda membuat keputusan.

Dan pada akhir kajian pakaian paling buruk dan terbaik dari bintang-bintang itu, gambar yang menarik, namun pakaian yang kurang terang dari karpet merah "Oscar-2016" ditawarkan.

Komen
 1. Olga
  03.03.2016

  Dan saya sangat suka pakaian Dorit Mouse. Renda halus, lengan yang telus dan kain hitam tebal - ini sesuatu yang menarik!

 2. Veronica
  03.03.2016

  Jennifer Garner benar-benar mempunyai pakaian yang sangat cantik! Asimetri sangat baik untuknya.

 3. Lena
  03.03.2016

  Lady Gaga sangat cantik. Tidak bahawa pakaiannya dari daging: D

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan