Berita

Pelakon Skrin Anugerah Guild - 2016: pakaian majlis yang terbaik

Pelakon Skrin Anugerah Guild - 2016: pakaian majlis yang terbaik

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Gaya disko
 2. Menarik sederhana
 3. Dengan luka
 4. Yang paling terang
 5. Dengan garis leher yang mendalam
 6. Bunga

Baru-baru ini, salah satu upacara yang paling penting dalam tahun ini, Anugerah Pelakon Skrin Guild-2016, telah diadakan di Los Angeles. Permaidani merah anugerah tahunan ke-22 itu dihormati oleh kehadiran bintang filem dan selebriti fesyen utama kita.

Sebagai tambahan kepada pencalonan yang dikemukakan dan pemenangnya, kami tidak kurang berminat dengan penarafan pakaian paling mewah selebriti kami. Yang paling halus, berpengalaman dan tidak dapat dilupakan oleh mereka yang kita anggap di bawah.

Gaya disko

Pakaian terbaik dalam gaya disko ialah pakaian ketat Alicia Vikander yang tertutup oleh Louis Vuitton. Ia benar-benar bersulam dengan cincin pelbagai warna dalam gaya menyekat warna, yang meningkatkan kecerahan dan luar biasa pakaian.

Helen Mirren, Julianne Moore, Nicole Kidman dan Hana Baksheyv juga membutakan peminat dengan pakaian, bersulam dengan mutiara dan disemat dengan perhiasannya.

Menarik sederhana

Christina Ricci kelihatan sangat berpakaian dengan pakaian pastel lembut ungu dengan selipar oleh Christopher Kane dan barang kemas Fred Leighton.

Rachel McAdams meneruskan permaidani merah dengan pakaian mewah mewah oleh Eli Saab. Perhiasan Lorraine Schwartz dan kasut Brian Atwood dengan ringkas melengkapkan busurnya.

Tidak ketinggalan dari kesopanan dari fesyen dan penipu bintang dan Naomi Watts, memakai pakaian biru gelap yang luar biasa dengan lace di lantai dari Burberry. Imej sekali lagi menekankan siluet tipisnya.

Koleksi baju penutup penutup Michael Kors dibentangkan oleh Sirsha Ronan, dan elegan gaya baju oleh Demi Moore. January Jones muncul dalam imej dewi Yunani.

Kate Winslet memenangi gaya Armani yang elegan klasik. Imej zamrud yang disempurnakan pelakon berjaya disempurnakan oleh kasut Jimmy Choo dan barang kemas Neil Lane.

Dengan luka

Versace Haute Couture memejamkan Bree Larson di sekelilingnya dengan warna langitnya yang sangat indah.

Yang paling terang

Kemunculan Sophia Vergara sangat terang. Dia memakai pakaian fera wang fuchsia dengan garis leher terang. Sebagai tambahan kepada imej, bintang itu telah memilih klac dari Jimmy Choo.

Dengan garis leher yang mendalam

Eva Longoria muncul dalam pakaian berpakaian hijau dengan garis leher yang mendalam di depan, dan di belakang pereka fesyen Julien Macdonald, dilengkapi dengan perhiasan dari Lorrarine Schwartz.

Rooney Mara juga memberi keutamaan bersama dengan garis leher dalam dan terbuka dari Valentino. Tidak hilang dengan busur dan bintang Emilia Clark. Pakaian merah jambu Dior yang terang dengan garis leher yang mendalam membuat kejayaan yang mengagumkan.

Bintang filem Marisa Tomei dalam pakaian bersulam hijau, bersulam dari Zuhair Murad terpesona dengan semua yang hadir.

Bunga

Kiernan Shipka kelihatan menarik dan romantis dengan pakaian berwarna ungu dari koleksi couture Erdem.

Sesungguhnya tidak ada pakaian yang jernih dan tidak masuk akal di upacara ini, dan banyak bintang menunjukkan rasa halus mereka.

Komen
 1. Sasha
  14.02.2016

  Oh, apa pakaian merah jambu yang cantik!

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan