Gaya pakaian dan model

Apa yang perlu dipakai dengan pakaian pendek?

Apa yang perlu dipakai dengan pakaian pendek?

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
  1. Perniagaan
  2. Setiap hari
  3. Koktel
  4. Dengan skirt yang lengkap
  5. Tunik pakaian
  6. Musim panas
  7. Apa yang perlu dipakai pada musim sejuk
  8. Apa kasut yang hendak dipakai
  9. Pakaian luar

Beli pakaian pendek tidak menjadi masalah. Perkara utama ialah dengan memilih elemen almari pakaian tambahan untuknya.

Perniagaan

Untuk pekerja pejabat, pilihan pakaian adalah terhad kepada kod pakaian, yang tidak membenarkan memakai pakaian terlalu pendek. Tetapi sedikit di atas lutut - panjang pakaian yang dibenarkan. Model mudah boleh ditambah dengan beg tangan ekspresif, selendang dan pam yang kemas.

Anda boleh memilih jaket untuk pakaian atau kardigan bijak.

Setiap hari

Bidang untuk eksperimen dibuka apabila membentuk imej untuk berjalan kaki santai atau bertemu dengan rakan-rakan. Cuba memakai pakaian pendek dengan baju. Tiba-tiba menarik, percuma dan sedikit sekali cara anda berjaya.

Koktel

Untuk pesta koktel anda boleh memilih pelbagai imej berdasarkan pakaian pendek. Anda boleh pergi dengan mudah dan memilih pakaian Coco Chanel, yang tidak memerlukan penambahan.

Garis leher yang sederhana dan ketiadaan lengan berjalan lancar dengan jaket pendek, yang boleh bergabung dengan kumpulan warna atau berfungsi sebagai elemen yang berbeza.

Imej lain yang berjaya terdiri daripada bayaran pendek klasik dan kardigan panjang yang menggariskan garis-garis tubuh dan menyembunyikan detik-detik negatif dalam angka tersebut.

Ramai pereka mencadangkan memakai tali pinggang atau tali pinggang bersama dengan pakaian pendek. Tangan tidak sempurna boleh disembunyikan dengan blaus ringan yang dipakai di atas pakaian.

Dengan skirt yang lengkap

Pakaian mewah memerlukan pemilihan kasut yang teliti. Pastikan untuk mempunyai tumit, sama ada kasut atau sandal. Elegance - Ini adalah keperluan yang tidak layak untuk kasut yang sesuai dengan pakaian pendek dengan skirt lengkap.

Perhiasan mesti ada jumlah minimum. Ia akan cukup rantai dan anting-anting.

Aksesori lain yang boleh melengkapkan imej dan merosakkannya adalah beg tangan.

Sesuai untuk pakaian yang subur - Ini adalah klac yang panjang.

Pakaian luar hendaklah menjadi sambungan garis dan gaya yang menetapkan bahagian atas pakaian.

Tunik pakaian

Permintaan untuk pakaian, tunik, di mana anda perlu memakai pakaian ketat, jeans atau bingkap, secara aktif meningkat. Di bawah but sesuai atau boot gambar seperti itu.

Musim panas

Pakaian pendek musim panas - perkara yang universal, sifat yang diberikan oleh elemen tambahan.

A turtleneck akan mengubah pakaian ringan ke dalam pakaian perniagaan. Jaket romantis guipure akan membuat pakaian malam dari pakaian yang mudah. Ia dibenarkan memakai perhiasan pakaian ekspresif di bawah pakaian sedemikian.

Beg besar bahan tekstil akan kelihatan dengan pakaian ringan. Kasut sepatutnya ringan dan mudah seperti pakaian itu sendiri. Oleh itu, biarkan sandal pada kelajuan rendah dan baji, sandal Yunani menetap di almari pakaian anda. Malah pada percutian negara anda boleh memakai pakaian musim panas.

Apa yang perlu dipakai pada musim sejuk

Jangan lupa tentang pakaian feminin dengan panjang lutut pada musim sejuk. Gaun ini kelihatan baik dengan jaket pendek, kot dan mantel, dan tentu saja, produk bulu yang dapat memeriahkan imej mana pun.

Memilih produk bulu, jangan lupa tentang pinggang anda, yang anda perlu memperuntukkan tali pinggang. Pemilihan but kasut atau kasut adalah besar, dalam hal ini anda boleh bergantung pada citarasa anda dan rasa keanggunan. Di bawah larangan ini hanya kasut, stoking.

Tetapi pakaian ketat perlu dipilih dengan lebih sedar dan teliti.Mereka tidak seharusnya tercerahkan, terlalu ringan, tetapi mungkin cahaya dan mempunyai gambar.

Apa kasut yang hendak dipakai

Kasut dan kasut yang mempunyai tumit sederhana atau tinggi pasti sesuai untuk pakaian pendek. Warna kasut mesti sepadan dengan pakaian atau berada dalam warna yang sama.

Keupayaan untuk membuat perbezaan dengan bantuan kasut hadir, tetapi kombinasi warna mesti dipertimbangkan dengan teliti (merah dengan hitam, biru dengan kuning, merah jambu dengan oren). Pilihan ini akan kelihatan baik pada acara gala atau di pejabat.

Dalam kehidupan seharian, ia adalah layak untuk memakai kasut mudah. Antara pilihan yang mungkin terdapat kasut dan kasut.

Pakaian luar

Sweatshirts, cardigans, jaket, kot bulu, jaket bawah - semua ini boleh dipakai dengan pakaian pendek. Di bawah gaun rajutan, anda memerlukan pakaian luar panjang, di bawah pakaian mini lurus, anda boleh mengambil pakaian pendek.

Dengan petua mudah ini, setiap imej anda akan menjadi contoh gaya yang betul dan rasa ringkas.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan