Gaya pakaian dan model

Apa yang perlu dipakai dengan pakaian sarung?

Apa yang perlu dipakai dengan pakaian sarung?

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Hitam
 2. Merah
 3. Kelabu
 4. Biru
 5. Beige
 6. Putih
 7. Tanpa lengan
 8. Dengan lengan
 9. Aksesori

Salah satu gizmos utama, yang terdapat di hampir semua wanita dalam almari pakaian, dipertimbangkan pakaian sarung warna hitam. Berikut adalah kesempurnaan warna ini dan keterukan garis dipotong tidak perlu menakutkan anda. Penyelesaian kreatif akan membantu menyampaikan pakaian sarung dengan pelbagai pilihan menarik.

Hitam

Siapa sangka bahawa dari pakaian hitam yang membosankan mudah, anda boleh mencipta sekurang-kurangnya 7 imej terang?

Sebagai contoh, menggabungkan pakaian sarung dengan selendang cerah atau selendang dengan cetakan yang tidak biasa, pakaian pejabat yang membosankan akan menjadi pakaian perniagaan yang mewah.

Atau, misalnya, pakai jaket berwarna terang di atas. Semua ini bersama akan menambah imej kecanggihan dan daya tarikan.

Jika anda akan bertemu dengan rakan atau pada tarikh, anda boleh meletakkan aksen menggunakan aksesori yang cerah.

Hitam boleh digabungkan dengan semua warna, dan oleh itu sentiasa berbeza:

 • anda mahu bergaya - melengkapi gaun hitam dengan bulu;
 • suka sukan - memakai kasut putih;
 • perlu diingat - memakai pakaian ketat berwarna.

Merah

Apabila memilih aksesori dan perhiasan pada pakaian warna merah, simpanlah ke minimalism. Emas, perak, warna putih, hitam dan merah jambu harmonis digabungkan dengannya.

Terlihat hebat dengan anting-anting pakaian dan kalung dengan rubi dan bom tangan, tetapi mereka tidak boleh menjadi besar-besaran.

Tudung, beg dan kasut boleh menjadi pakaian nada atau berbeza dengan beberapa nada.

Butang coklat dan tali pinggang adalah sahabat yang hebat untuk pakaian lurus merah. Melengkapkan perhiasan ensemble dengan jasper, amber atau mata harimau.

Pakaian sarung merah menggabungkan beg dengan cetakan. Dan pilihan kasut bergantung kepada keadaan.

Kelabu

Warna kelabu sangat harmoni dengan aksesori, kardigan dan jaket warna ungu, biru dan magenta. Warna ini akan menghasilkan imej yang dikumpulkan dan ketat.

Pakaian kelabu lurus akan berkilau berbeza jika ia dilengkapi dengan aksesori dengan warna laut yang kaya, terracotta, burgundy dan, tentu saja, putih.

Biru

Pakaian sarung warna biru berjalan lancar dengan jaket kuning, putih atau hitam dan pakaian luar.

Perhiasan boleh menjadi kelabu, mutiara atau emas. Selalunya pakaian denim biru digabungkan dengan kasut coklat, tetapi warnanya bergantung kepada beg tangan, selendang, sarung tangan atau aksesoris lain yang dipilih.

Beige

Beige menggabungkan dengan sempurna dengan warna yang berbeza. Plum, ungu, emas, kelabu, oren, hitam, hijau, putih dan coklat akan dikombinasikan sempurna dengan pakaian-pakaian beige.

Kasut merah akan menjadi tambahan hebat kepada pakaian ini. Tetapi selendang dan beg tangan boleh dipilih dengan cetakan haiwan. Cahaya kuning air sangat harmoni dengan warna karamel, biru, merah jambu dan biru.

Putih

Warna putih sangat universal yang digabungkan dengan semua warna dan warna. Tetapi kombinasi yang paling popular aksesori dengan kes berpakaian putih berwarna kelabu, hitam, merah, biru dan coklat.

Jaket yang dipotong sempurna melengkapi gaun renda.

Anda boleh bereksperimen dengan pelbagai tudung dan sapu tangan. Untuk menambah imej keteguhan, lebih baik untuk memberi tumpuan kepada aksesori yang berwarna hitam.

Tanpa lengan

Aksesori untuk pakaian tanpa lengan tidak harus terang, tetapi mesti bergaya. Satu tali mutiara, beg tangan kecil atau kopling, jam tangan, manik-manik panjang atau gelang akan menjadi tambahan yang indah kepada imej.

Dengan lengan

Gaun sarung yang terbaik dipakai dengan but buku lali, kasut atau kasut bertumit tinggi. Gaya pakaian ini tidak bertolak ansur dengan kasut lain, jadi anda tidak perlu memilih kasut dengan satu-satunya flat yang nipis untuk model ini. Di samping itu, jangan gunakan tali pinggang. Tetapi ketat atau stoking di sini akan menjadi penekanan yang perlu.

Aksesori

Jangan takut untuk melengkapkan imej aksesori yang menarik. Anting-anting, manik-manik, bros atau gelang lebar akan dapat mengubah pakaian klasik.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan