Gaya pakaian dan model

Apa yang boleh saya pakai dengan pakaian midi?

Apa yang boleh saya pakai dengan pakaian midi?

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Langsung
 2. Flared
 3. Seluar panjang yang dikait
 4. Pemasangan
 5. Dicelup
 6. Luar Negara
 7. Pakaian luar
 8. Apa kasut yang hendak dipakai?

Gaun Midi kini berada di puncak populariti mereka, kerana mereka adalah sempurna untuk mana-mana tokoh, sebarang umur dan sebarang majlis. Gaun Midi berakhir di antara pergelangan kaki dan lutut. Ini adalah panjang yang sempurna untuk kod berpakaian pejabat, untuk pesta, tarikh yang romantis.

Singkatnya, pakaian lebih banyak midi dalam almari pakaian anda, lebih baik. Dan untuk merasa ia sentiasa selesa dan selesa, anda perlu belajar cara memakainya dengan betul.

Langsung

Sekiranya anda sedang mencari "pakaian hitam kecil" anda, berikan keutamaan kepada panjang midi.

Pilih model ringkas yang anda boleh percubaan, menggabungkan dengan tali pinggang, beg dan stol, serta kasut (bot, kasut kasar, kasut sukan, sandal dan kasut).

Flared

Gaun A-line dengan sempurna menekankan keindahan kaki, dan kasut tumit meningkatkannya.

Seluar panjang yang dikait

Pakaian rajutan atau bulu dengan lengan panjang kelihatan baik dengan kedua-dua kasut sukan dan klasik. Untuk membuat rupa kasual, pakai dengan slip atau kasut.

Jika anda memilih kasut untuk mesyuarat perniagaan, memberi keutamaan kepada pam pada tumit, menekankan pinggang dengan tali nipis untuk sepadan dengan kasut.

Untuk penampilan yang baik, tambahkan kasut bertenaga tinggi dan topi berlapis lebar untuk pakaian. Perhiasan dalam bentuk rantai panjang nipis, cincin dan gelang dialu-alukan. Di leher, anda boleh mengikat selendang volume.

Bagi pakaian luar, kombinasi pakaian rajutan dengan jaket yang dipangkas atau jaket kulit hitam. Beri perhatian kepada jaket pengebom yang bergaya, yang kini berada di puncak populariti. Beri keutamaan kepada model warna yang tidak biasa, dengan cetakan atau sulaman yang cantik.

Pemasangan

Berpakaian, ketat sesuai bentuknya, sebaiknya dipakai dengan kasut bertumit tinggi, ambilnya bergantung pada masa tahun.

Tumit rendah boleh diterima oleh gadis-gadis yang sangat tipis dengan kaki panjang. Tetapi wanita yang mempunyai bentuk curvaceous harus mengelakkannya, sehingga tidak membuat angka anda terlalu jongkok.

Pakaian yang ketat sesuai untuk malam. Ia boleh ditambah dengan klac yang kemas dan selendang ringan atau pallet. Setiap hari akan sesuai dengan kedua-dua jaket dan kardigan yang selesa panjangnya.

Dicelup

Pakaian renda adalah perwujudan kewanitaan dan kelembutan. Pada masa yang sama, trend semasa memberi anda peluang untuk bereksperimen, memilih pelbagai kasut dan aksesori untuk renda bersama.

Kanak-kanak perempuan romantis boleh memakainya dengan pam bertenaga tinggi, klac kecil, barang kemas elegan. Dan jika anda pergi ke acara sosial dan mahu kelihatan mewah, buanglah mantel yang bergaya.

Mahu bermain pada kontras? Kemudian kasar, hampir kasut lelaki, jaket kulit dan perhiasan kasar, kasar untuk anda. Pilihan ini sesuai untuk setiap hari, jika anda benar-benar benar-benar ingin memakai gaun renda, dan satu majlis yang serius tidak dijangka lagi.

Luar Negara

Satu lagi pilihan yang baik untuk setiap hari ialah pakaian-midi yang besar. Ia sesuai untuk kanak-kanak perempuan langsing, kerana ia membolehkan untuk menekankan kerapuhan dan penghalusan mereka. Adalah lebih baik memakainya dengan kasut pada satu tapak rata: slip slip, kasut, kasut. Banyak jenama terkenal pakaian, termasuk pasaran massa, menghasilkan model kasut khusus untuk pakaian. Lihat ini, dilengkapi dengan selendang dan beg besar, kelihatan sangat bergaya!

Pakaian luar

Spring akan datang, jadi anda mungkin mahu mengganti jeans yang mengganggu anda dengan pakaian yang bergaya. Dan agar tidak membekukan, ada kemungkinan pilihan dari pakaian luar:

 • jaket kulit yang dipotong;
 • jaket atau jaket yang hangat;
 • kardigan rajutan;
 • Kot yang dipasang dengan lurus lurus.

Apa kasut yang hendak dipakai?

Kasut untuk pakaian midi harus dipilih bergantung pada gaya dan kesungguhan acara tersebut. Pakaian malam mewah memerlukan kasut yang sesuai: kasut bertumit tinggi, pam, but buku lali atau kasut yang cantik.

Kod pakaian pejabat mencadangkan gaya bijak, jadi kasut juga sepatutnya ringkas. Hiasan yang berlimpah dengan rhinestones, batu Swarovski, dan kelebihan lain tidak dibenarkan. Paling penting, jika ia akan menjadi bot hitam atau kuning air.

Untuk setiap hari, anda boleh memilih kasut yang anda suka tanpa perlu risau tentang gayanya. Pada musim panas, ia mudah memakai flat ballet atau sandal pada satu tapak rata, pada musim sejuk - but atau kasut pada platform. Di offseason, ia boleh menjadi loafers, oxfords, slipons, brogues, kasut atau kasut. Pilihannya sangat besar!

Selalunya kanak-kanak perempuan memberi keutamaan kepada but kasut. Berhati-hati, kerana mereka secara visual "memotong" kaki, menjadikannya lebih pendek.. Untuk mengelakkan kesan ini, haus dengan ketat yang ketat untuk sepadan dengan kasut.

Midi - ini adalah panjang yang ideal, kerana ia tidak menghairankan bahawa ia adalah seumur hidupnya bahawa Inggeris Queen Elizabeth II lebih suka. Pakaian pendek mungkin kelihatan terlalu menantang, pakaian panjang akan menyembunyikan keindahan kakimu. Dan dalam pakaian midi anda akan sentiasa kelihatan elegan, bergaya dan menarik!

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan