Pakaian petang

Pakaian Petang Turquoise

Pakaian Petang Turquoise

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Nilai warna
 2. Gaya
 3. Warna-warna Turquoise dalam koleksi pereka terkenal
 4. Untuk dipadankan
 5. Gabungan warna

Apabila memilih imej, adalah mustahil untuk membuang prestasi warna, yang juga tidak dapat diberikan peranan terakhir dalam kepentingannya. Di samping itu, setiap warna mempunyai makna yang mendalam, dan tentang gabungan warna dengan satu sama lain tidak boleh dilupakan. Pakaian malam Turquoise untuk beberapa musim berturut-turut tidak keluar dari fesyen, kami akan memberitahu tentang mereka dalam artikel ini.

Nilai warna

Air dan hijau - dua warna yang membentuk dasar untuk membuat warna biru. Sekiranya kita berpaling kepada pengetahuan kuno, ternyata bahawa warna ini berfungsi sebagai magnet untuk semua kekuatan semulajadi yang bertujuan melindungi orang dari pengaruh roh jahat.

Wanita timur percaya bahawa jika seorang bayi baru lahir dibungkus kanvas turquoise, ia akan dilindungi dari kematian dan penyakit.

Pakaian untuk pengantin perempuan itu tidak mungkin tanpa penambahan elemen pirus, yang berfungsi sebagai simbol perubahan dalam kehidupan gadis itu dan membantunya untuk bergerak ke dalam imej baru seorang wanita yang sudah berkahwin.

Sekiranya anda berpaling kepada psikologi, anda akan mendapati hubungan antara cinta warna biru dan keinginan untuk kemurnian rohani. Kesan warna pada keadaan seseorang dan moodnya telah terbukti.

Recharge optimism, untuk mendapatkan keyakinan diri dan menjadi lebih baik hati, mungkin kerana warna biru pirus. Malah sikap orang lain berubah pada tahap bawah sedar pada pandangan seseorang yang berpakaian turquoise.

Mana-mana pakaian warna ini sesuai untuk pergi ke tarikh yang romantis dan mengadakan mesyuarat perniagaan.

Gaya

Pukul musim dari tahun ke tahun menyajikan pakaian petang turquoise. Salah satu daripada sedikit, warna ini tidak mempunyai sekatan umur, ia menjadi penuh, nipis dan langsing. Bukankah ini tanda keunikan warna?

Sekiranya percakapan itu berlaku tentang kewanitaan dan percintaan, maka warna biru adalah keutamaan. Nasib baik, ada model model pakaian pirus yang tidak terhad, walaupun terdapat hanya 5 gaya, jadi pastinya tidak akan ada masalah dalam memilih pakaian dari rentang warna ini.

Relevan adalah:

 • Gaya empayar dan bahasa Yunani;
 • pakaian yang subur;
 • model lurus;
 • model siluet;
 • ikan duyung

Bagi panjang pakaian, tidak ada sekatan seperti itu; anda hanya boleh memberi tumpuan atas sebab yang menyebabkan pembelian pakaian pirus:

 • di pesta, di kelab malam dan untuk menari, model pendek (walaupun mini) sesuai, mungkin dengan punggung terbuka, dihiasi dengan cincin atau pinggang;
 • Malam romantik untuk bersenang-senang dalam pakaian yang panjang dan tenggelam dalam kemewahan, yang juga sesuai untuk ulang tahun keluarga, ulang tahun yang penting atau menghadiri perayaan perkahwinan. Pakaian yang panjang dengan panjang lantai akan dilengkapi dengan gaya rambut yang tinggi dengan rambut yang dikumpulkan dengan kemas atau kunci kerinting. Imej ini akan menambah keharmonian yang hilang.

Warna-warna Turquoise dalam koleksi pereka terkenal

Adakah masuk akal untuk membuat penyenaraian terperinci mengenai semua gaya yang ada, bagaimanapun, pereka dari Itali dan Perancis telah mempelbagaikan koleksi mereka dengan model sedemikian, dari mana hadiah ucapan diambil. Segala-galanya ada di dalamnya, tanpa pakaian yang berhenti menjadi hiasan seorang wanita: keanggunan, kecanggihan, kecantikan.

Semua kain yang boleh mengalir dan mempunyai berat badan adalah sesuai: penyejukan satin badan, sutera lembut, guaman sains.

Rosa Clara

Jenama terkenal Rosa Clara tidak memintas warna gelombang laut dalam koleksi baru-baru ini, yang menggunakan semua warna pirus.

Model-model tersebut ternyata lembut, menarik dan bergaya. Kebanyakan mereka berada di bawah naungan turquoise gelap.

Saiid Kobeisy

Dalam koleksi musim bunga musim panas baru-baru ini, Saiid Kobeisy menyampaikan beberapa model dalam turquoise.

Ketat ditutup untuk gadis-gadis konservatif, seksi dengan potongan untuk fesyen dan pendek dengan rok penuh untuk pesta percutian musim panas - dalam satu perkataan, pelbagai adalah mengagumkan.

Gaun Saize Kobeisy adalah seksi dan feminin, mereka memikat dengan cahaya dan gaya mereka.

Untuk dipadankan

Apabila kita bercakap tentang pakaian turquoise, kita membuat kesilapan, kerana warna ini mempunyai variasi yang sangat besar dalam nada, warna dan warna. Ia akan menjadi sukar untuk tidak memilih pakaian yang sesuai dalam warna yang diperlukan, walaupun kita mengambil kira jenis warna seseorang.

Tetapi tanpa perhatian semua yang sama, mustahil untuk meninggalkan ciri-ciri penampilan yang asas ketika memilih pakaian:

 • blondes berambut cantik akan menikmati pirus biru, sama dengan semua warna yang ada di langit tanpa awan;
 • brunettes dengan kulit gelap dan wanita berambut coklat akan sesuai dengan semua warna dari palet turquoise asli. Penyelesaian warna yang terang, baik tepu layak mendapat perhatian khusus;
 • rambut tembaga merah yang terang dan berapi-api adalah sebab untuk memilih gabungan turquoise dan hijau.

Nah, jika anda masih keraguan, jangan ragu untuk memilih warna turquoise asli, tulen, kerana bagi setiap gadis ia akan menjadi pilihan yang sempurna.

Gabungan warna

Sekiranya kita bercakap mengenai tambahan kepada pakaian turquoise, maka dua pilihan paling sering dipilih - putih dan hitam. Gabungan ini adalah win-win, tetapi masih berwarna biru - warna yang begitu unik sehingga pengenalan yang lain tidak akan menimbulkan konflik. Untuk eksperimen, kemungkinan tanpa had terbuka di sini dan bahkan dengan memilih kasut hijau di bawah pakaian turquoise, anda boleh yakin tentang kesempurnaan imej anda.

Warna kelabu dan nada coklat juga akan mewujudkan keharmonian dan menonjol pada pakaian biru. Tetapi mereka boleh diganti dengan cengkaman, gelang dan tali pinggang.

Cinta untuk emas tidak boleh disembunyikan hanya kerana mereka memutuskan untuk bersinar dalam turquoise. Warna gangsa perhiasan emas lebih sesuai daripada kuning terang.

Jangan terbawa bunga merah ungu dan merah dalam aksesoris, kerana pakaian turquoise yang memukau akan pudar.

Adakah anda ingin menambah selendang harimau atau selendang? Dalam keberanian anda tidak layak, walaupun dalam kombinasi ini terdapat rasa. Mana-mana cetakan abstraksi dan bunga akan membawa keaslian dan kreativiti. Tambahan gaya Etno tidak terkecuali. Perkara utama di sini adalah untuk tidak masuk ke dalam rasa dan berhenti dalam masa. Lebih daripada dua aksesori - sudah patah.

Komen
 1. Masha
  12.08.2015

  Saya rasa tiada warna yang lebih cantik! Pakaian biru - yang paling kegemaran di dalam almari pakaian saya. Di dalamnya anda merasa entah bagaimana.

 2. Vika
  20.07.2015

  Saya hanya memakai perhiasan emas untuk apa-apa pakaian, dan turquoise pastinya tidak terkecuali. Warna itu sendiri cerah, mengapa membuat aksen yang tidak perlu? Mencintai koleksi Rose Clara.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan