Pakaian petang

Maroon pakaian malam

Maroon pakaian malam

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Ciri warna
 2. Gaya
 3. Apa yang perlu dipakai
 4. Pilihan aksesori

Anda boleh menekankan keberanian anda dengan pakaian menggunakan warna "Bordeaux". Nama asli ini sama seperti burgundy atau ceri. Sebenarnya, semua warna ini berbeza warna merah, walaupun mereka mempunyai perbezaan sangat halus dan hampir tidak dapat dilihat yang mungkin tidak dapat dilihat oleh semua orang. Warna yang lebih bergaya, yang digunakan untuk mencipta pakaian wanita daripada Bordeaux, akan sukar dicari. Dia juga dapat memperkayakan imej, menambah warna dan ekspresif.

Tidak ada gaun malam burgundy yang mudah, sama seperti tidak ada alasan yang tidak sesuai untuk memakai gaun terang.

Ciri warna

Kepantasan, keyakinan dan konservatisme, kestabilan dan kestabilan - semua ini dicerminkan dalam warna burgundy. Oleh itu, pencinta barang-barang burgundy yakin hidup melalui kehidupan, tidak menunjukkan emosi yang tidak perlu dan mempunyai watak yang kuat.

Dalam warna burgundy terdapat kecanggihan, ia membawa kecerahan kepada kehidupan, dan menjadikan seseorang lebih ceria. Jangan sekali-kali seorang gadis dalam gaun malam burgundy akan merasa seperti tikus kelabu dan bergabung dengan jisim umum tetamu.

Gaya

Tidak mungkin untuk mengehadkan diri anda memilih gaya gaun malam Bordeaux, kerana kedai-kedai cuba memuaskan setiap selera dan mempersembahkan tetamu mereka dengan variasi yang paling sederhana dan paling luar biasa dan tebal. Dari sini boleh dicipta seluruh imej atau hanya elemen individu. Pilihannya harus berdasarkan pada mana anda akan pergi dalam pakaian ini. Imej yang paling berkesan akan berubah menjadi pakaian malam warna klaret di lantai.

Bagi parti pemuda akan menjadi pakaian pilihan yang baik dalam warna wain merah. Pakaian sutera warna burgundy yang mendalam akan membuat anda tak tertahankan. Pilihan yang baik adalah pakaian yang terbuat dari brokat atau chiffon.

Kami telah menyebutkan fleksibiliti warna burgundy, tetapi masih ada gaya tertentu yang akan lebih berfaedah dan kelihatan baik dalam warna ini:

 1. Jenis pakaian pertama mempunyai elemen serupa dengan gaya Yunani, misalnya, pinggang tinggi.
 2. Pilihan kedua yang baik untuk penjelmaan Bordeaux akan menjadi pakaian dengan leher V, tetapi tidak dalam dan terlalu mendedahkan. Biarkan ia hanya sedikit menimbulkan tipu muslihat, dan kegawatan imej akan terletak pada warna.
 3. Yang ketiga - model dengan tirai.

Sekiranya pakaian dipilih untuk bekerja, maka pasti akan menjadi klasik yang paling sesuai. Semua elemen imej lain boleh dibuat dalam zaitun atau kelabu. Jika warna ini tidak sesuai dengan anda, tetapi keinginan untuk memiliki pakaian burgundy mengalahkan anda, maka perhatikan warna lain.

Apa yang perlu dipakai

Ia tidak begitu mudah sebenarnya mengubah pakaian burgundy apabila anda mula mengambil aksesori dan pakaian lain. Dan bukan sahaja gaya di sini memainkan peranan terbesar, iaitu warna.

Sentiasa pilihan yang baik dan menang ialah gabungan unsur hitam dengan warna burgundy. Ia akan membawa kekangan dan ketegangan.

Nah, jika pilihan ini tidak sesuai dengan anda, maka mencampurkan warna burgundy yang berbeza dalam satu imej sangat bergaya sekarang. Biru gelap dan ungu, kuning muda dan merah jambu, kelabu ungu dan gelap - semua ini boleh dipilih untuk melengkapkan pakaian burgundy.

Untuk keluar malam, anda boleh menggunakan tanjung cahaya dan kopling dalam warna perak.

Pilihan aksesori

Oleh kerana warna burgundy itu sendiri kaya dan cerah, hiasan tidak boleh menjadi besar, menjerit dan mencabar.

Perkara utama dalam pemilihan aksesori adalah kekangan dan kesempurnaan. Gelang atau rantai emas atau perak, kerongsang kecil dengan batu alam. Adalah wajar untuk bereksperimen dengan tali pinggang emas atau selendang.

Warna hitam dan putih sepatutnya terdapat dalam make-up. Untuk bibir, pilih warna burgundy, yang boleh digantikan dengan warna neutral.

Komen
 1. Margarita
  16.09.2015

  Gaun malam maroon tidak begitu mencolok seperti merah, tetapi pada masa yang sama menarik perhatian. Pakaian pada gambar 3m nampaknya hanya cantik dengan kelopak mawar.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan