Pakaian petang

Pakaian malam merah

Pakaian malam merah

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Ciri warna
 2. Ke lantai
 3. Midi
 4. Pendek
 5. Dengan renda
 6. Pakaian merah dengan belakang terbuka
 7. Pakaian malam merah dan putih
 8. Pakaian malam merah dan hitam
 9. Untuk penuh
 10. Solek petang di bawah pakaian merah

Nampaknya musim fesyen baru harfiah melanggar semua peraturan yang ditetapkan. Pereka dan rumah fesyen semua menggunakan warna terang dan bersih. Mereka memberi perhatian khusus kepada warna merah, yang mana secara harfiahnya - pakaian kasual, gaya pejabat, pakaian malam. Pakaian malam merah adalah penyelesaian hebat yang mencipta imej yang menarik.

Ciri warna

Merah adalah warna api, semangat dan mawar wangi. Ia dikaitkan dengan tenaga dan seksualiti yang tidak terkawal.

Itulah sebabnya wanita yang memakai pakaian sedemikian memanggil diri mereka sendiri, menunjukkan keberanian imej mereka, menarik pandangan lelaki. Mereka melihat anda sebagai bunga yang indah, tetapi pada masa yang sama mereka takut duri.

Segera, kita perhatikan bahawa tidak setiap gadis mampu merah. Dia mesti percaya diri, mempunyai kehendak. Sebagai peraturan, ini adalah wanita yang berpengetahuan yang tahu apa yang mereka mahu dari kehidupan dan yakin dengan bergerak ke arah matlamat mereka. Mereka dengan mudah mencapai lokasi lelaki, mewujudkan hubungan perniagaan.

Wanita yang berkulit merah adalah pemimpin, individu yang kuat, yakin diri.

Juga jangan lupa bahawa warna merah adalah warna yang agresif yang boleh mencerminkan keindahan wanita yang cantik. Jangan cuba untuk berdebat dengan seorang wanita dengan pakaian merah, kerana ini adalah latihan yang tidak berguna. Mereka sentiasa tahu bahawa mereka betul dan tidak akan berehat sehingga mereka membuktikannya kepada mereka yang tidak bersetuju dengan mereka.

Ke lantai

Masa telah menunjukkan bahawa pakaian merah di lantai adalah sesuai bila-bila masa dan di mana sahaja anda mahu menjadi pusat perhatian. Musim ini menunjukkan kecenderungan untuk gaya bola ringan.

Korset dengan korset, skirt panjang, kekurangan dekorasi hampir lengkap, menekankan imej bangsawan. Dalam satu tangan, ia adalah mudah, tetapi di sisi lain - sangat mewah.

Merah sepanjang sempurna:

 • drape halus;
 • lapisan;
 • potongan asal;
 • bahan mahal. Ini amat sesuai untuk sutera semulajadi dan matte.

Cari pakaian lantai satin merah yang menunjukkan kewanitaan dan romantik. Ia juga penting untuk menggunakan elemen seperti kerah untuk pakaian malam. Kehadiran potongan akan memberikan penekanan pada kaki langsing.

Jangan lupa tentang kereta api, yang dengan sempurna menekankan imej yang megah. Ia boleh dibuat dari kain sifon, telus, ditambah dengan skirt penuh atau kemasan yang asal. Bagi lengan baju, panjang bergantung kepada pilihan.

Midi

Sudah dalam dirinya sendiri, gaun merah itu cukup mandiri, kerana walaupun model yang paling mudah kelihatan hebat.

Oleh itu, anda tidak perlu terkejut dengan gaya yang dibentangkan dalam rangka rancangan fesyen oleh pereka terbaik dari seluruh dunia. Intip dari pakaian merah mereka adalah menggunakan siluet separa dipasang atau lurus, di bawah lutut atau panjang pertengahan pergelangan kaki, dengan lengan tiga suku. Berdasarkan gaya asas ini, masing-masing menambah kismis dan nuansa sendiri. Kelihatan hebat dan agak praktikal.

Pendek

Jangan takut bahawa keputusan ini terlalu berani. Musim ini anda boleh dan patut memakai pakaian yang sama. Panjang provokatif mini akan sesuai walaupun mereka yang mengikuti fesyen konservatif sepanjang hidup mereka. Dan semua kerana pakaian memainkan warna yang terang, melanggar peraturan dan tradisi yang ditetapkan.

Jika anda ingin menarik, menggoda orang lain, penyelesaian terbaik anda ialah pakaian merah pendek.Ia sesuai untuk kelab malam, kerana ia tidak menghalang pergerakan, membolehkan anda menari seperti yang anda suka. Plus anda akan menekankan keindahan kaki mereka.

Bagi lengan baju, terdapat tempat untuk eksperimen. Satu akan sesuai dengan lengan yang mengagumkan, yang lain - bahu terbuka, belakang dan juga dekolusi. Anda boleh menambahkannya ke rhinestones, glitter, menggunakan satin atau guipure sebagai asas. Yang paling penting ialah gaun itu menekankan sifat-sifat kuat anda, dan tidak menunjukkan kelemahan angka atau kulit.

Tetapi apa yang perlu dibuang adalah dada yang terlalu terbuka, potongan provokatif. Ini tidak bergaya dan terlalu terang.

Dengan renda

Renda mencipta imej yang sangat menggoda, jadi dalam hal gaun merah itu akan menjadi paling dialu-alukan. Terutama jika tiada lapisan dalam pakaian. Panjangnya boleh di bawah lutut, di lantai atau mini, siluet yang dipasang atau separa dipasang. Bagaimanapun, pakaian merah dari renda memberikan kewanitaan, menjadikan gadis ini kuk yang sebenar.

Ia tidak akan berlebihan untuk menggunakan atlas sebagai lapisan, untuk menghias skirt atau kancing.

Trend sebenar musim ini adalah pakaian merah panjang di lantai dengan topeng renda. Juga untuk prom pilihan yang sangat baik akan menjadi seperti pakaian, tetapi dengan panjang ke tengah anak lembu, bersama dengan lapisan kontras. Hanya pastikan bahawa di bawahnya anda mempunyai kasut stiletto, beg klac dan perhiasan yang kemas. Jangan letakkan terlalu banyak aksesori pada aksesori, supaya tidak mengalihkan perhatian dari pakaian itu sendiri.

Juga dalam trend masih ilusi badan telanjang dan lengan renda.

Pakaian merah dengan belakang terbuka

Jika anda ingin membuat imej anda feminin dan menggoda, pilihlah versi pakaian merah ini. Tetapi ingat, dia mempunyai kelemahan tertentu - model akan menekankan kelemahan angka anda, oleh itu, jika ada berat badan yang berlebihan atau lean berlebihan yang berlebihan, lebih baik untuk berputus asa.

Meletakkan gaun merah dengan punggung terbuka, angkat seluar yang sesuai. Tiada coli tradisional, hanya strapless atau sebagai pilihan terakhir pada tali silikon. Apabila memilih panjang lantai, potong boleh memilih mana-mana untuk citarasa anda. Yang paling berani memilih garis leher ke pinggang atau bahkan lebih rendah, dan hanya bahu dan bahu bilah melahirkan wanita pemalu.

Pakaian malam merah dan putih

Warna merah berjalan lancar dengan banyak warna. Tetapi sahabat terbaik adalah warna putih serba boleh. Ia digunakan sebagai sisipan atau pembalut untuk renda merah. Corak putih pada kain merah kelihatan sangat menarik.

Pakaian malam merah dan hitam

Novel baru yang bergaya adalah hiasan hitam dalam bentuk appliqués dan renda, menghiasi pakaian merah.

Untuk penuh

Adalah penting untuk memahami betapa menariknya warna merah, begitu juga dengan licik. Hal ini terutama berlaku untuk anak perempuan penuh. Untuk melihat warna merah dengan hebat dan berjaya, ikuti beberapa peraturan mudah:

 1. Shades akan menarik perhatian, kerana pakaian merah adalah wajar untuk memilih frosted. Semua jenis berkilau, dekorasi terang, hiasan hanya akan membuat anda visual lebih besar.
 2. Pakaian merah tidak perlu dibuat dari kain tunggal warna merah. Satu aksen terang cukup, sebagai contoh, dalam zon bodice, dan membuat skirt menjadi gelap. Jika anda menumpukan pada payudara besar yang indah, ia akan mengalihkan perhatian dari pinggang atau kaki yang tidak sempurna.
 3. Lukisan menegak dalam kombinasi dengan latar belakang merah monokromatik - ini adalah penyelesaian yang sempurna untuk keindahan penuh.
 4. Gaya itu harus dihalang, ringkas. Sebagai contoh, satu kes. Pakaian merah seperti itu, dilengkapi dengan jaket yang indah, akan menghasilkan rupa elegan yang unik.
 5. Jangan ambil sedikit panjang. Pilihan terbaik - ke tengah-tengah lutut. Dalam kes ini, kasut harus menjadi tumit tinggi.

Solek petang di bawah pakaian merah

Sekiranya anda membuat keputusan untuk memakai acara yang sungguh-sungguh, mesyuarat penting atau acara lain, pakaian merah, jangan sekali-kali tidak menggabungkannya dengan solek yang cerah dan kaya.

Warna gelap kosmetik tidak disyorkan untuk blondes, kerana mereka membuat imej berat. Memilih eyeliner pada asas cecair atau anak panah nipis yang dibuat dengan pensil hitam. Bayang-bayang sangat ringan, lebih baik dengan kesan berkilauan. Untuk bulu mata mesti memilih maskara pukal.

Brunettes sesuai dengan solek berasap, bayang-bayang berkilauan, tetapi warna mungkin hitam atau kelabu gelap. Sesetengah nada sangat wajar. Pada kelopak mata atas, buatkan anak panah yang rapi yang akan memberikan imej kepatuhan. Bulu mata palsu atau panjang dibenarkan, kerana ia kelihatan lebih ekspresif.

Gincu merah sempurna boleh melengkapkan imej anda. Tanpa mana-mana gadis yang melakukan make-up di bawah gaun merah yang luar biasa tidak boleh dilakukan tanpa pemerah pipi. Shades hanya semulajadi, menekankan sudut-sudut menonjol tulang pipi. Dan dari warna merah jambu dan merah yang menolak sampah: digabungkan dengan pakaian merah, mereka akan menjadi tidak sesuai.

Komen
 1. Katya
  21.09.2015

  Tidak ada yang lebih cantik daripada gaun merah! Hati saya berhenti, tetapi apa yang berlaku dengan lelaki ... kita hanya boleh meneka.

 2. Lyuba
  07.09.2015

  Pakaian merah bukanlah semua. Anda perlu membentangkan diri dengan pakaian seperti ini, imej mesti yakin. Jika tidak, gadis dalam pakaian seperti itu mungkin kelihatan tidak masuk akal.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan