Pakaian petang

Pakaian petang biru

Pakaian petang biru

menyertai perbincangan

 
Kandungan
 1. Lama
 2. Pendek
 3. Midi
 4. Dicelup
 5. Digabungkan dengan kontras
 6. Kasut
 7. Buat
 8. Manikur

Biru adalah warna syurga, lautan, laut dalam. Kerana itu tidak hairanlah banyak gadis suka dia begitu banyak, dan pereka sangat aktif menggunakan ketika membuat karya-karya baru yang lebih banyak dan fesyen malam. Pakaian petang biru kelihatan hebat dan dengan pilihan yang tepat membuatkan gadis itu tidak dapat ditarik.

Lama

Warna biru dengan sempurna menunjukkan dirinya dalam pelbagai pilihan gaya petang yang bergaya. Anda boleh dengan pasti menggantikan mereka dengan pakaian hitam yang mencipta drama tambahan, dan pada masa yang sama ia tidak akan menyerah kepadanya dari segi keterampilan.

Untuk kelihatan sangat cantik dan mulia, para pereka mencadangkan menggunakan garis leher, potongan, taffeta, satin atau sutera sebagai bahan utama. Warna yang paling bergaya dipanggil biru, biru langit dan biru bunga.

Pakaian malam bergaya di lantai biru, pelbagai prestasi:

 • dewan klasik dan ketat;
 • ikan duyung;
 • pakaian sarung;
 • Gaya Yunani dan Empayar;
 • A-siluet;
 • dengan lengan baju;
 • model terang.

Di dalamnya, anda akan kelihatan sesuai dengan apa jua keadaan, tanpa mengira status dan kesungguhannya.

Jangan turun dari model catwalk dan separa dipasang dengan skirt yang sedikit dibersihkan dan leher V-. Mereka adalah cara terbaik untuk menekankan jenis warna dan membingkai angka itu, dengan memberi tumpuan kepada meritnya.

Stylists mengesyorkan untuk tidak membebankan imej pakaian biru dengan hiasan tambahan, tetapi untuk menumpukan semua perhatian pada warna. Kerana penyelesaian yang hebat akan menjadi bordir manik, penggunaan manik kaca, tetapi pastikan untuk dipadankan, atau rhinestones yang menghiasi lehernya.

Pakaian petang biru kelihatan cantik di lantai dengan penuh atau sebahagian belakang terbuka.

Pendek

Pakaian biru pendek juga dibentangkan dalam gaya yang berbeza. Bagi pihak dan majlis perkahwinan, lebih baik untuk memberi keutamaan kepada keseronokan yang ketat, yang dengan sempurna menerangkan angka anda dan memainkan dengan baik dengan kain yang mahal dan berkualiti tinggi. Tambah corak pada nada pakaian, dan imej itu akan menang-menang.

Midi

Jika anda mahu sesuatu yang lebih pendek, tetapi anda takut kepada mini, maka pakaian pendek A-bentuk yang dipendekkan untuk 50-an akan dilakukan untuk anda. Di sini unsur-unsur utama adalah kancing yang dipasang dan hem yang subur. Kejayaan musim ini, secara literal dicipta untuk malam gala.

Dicelup

Perhatikan renda. Tekstur kain ini dengan cara yang terbaik menekankan kelebihan warna biru.

Lebih-lebih lagi, pemotongan adalah wajar untuk memilih lukisan indah yang digariskan. Jadi warna biru atau warna gelombang laut akan menunjukkan keupayaan untuk menambah dan menghiasi wanita itu.

Digabungkan dengan kontras

Campurkan warna hitam dan biru dengan baik. Pereka terkenal dunia, yang menyampaikan koleksi gaun malam mereka, menunjukkan bahawa pakaian tidak kelihatan suram.

Kelebihan penting pakaian hitam-biru adalah keupayaannya untuk menekankan keindahan rambut di brunettes dan blondes. Untuk membuat lebih serius, hanya tambah sedikit perak atau emas. Dan bagi pihak, aksesori yang cerah akan berguna. Sebagai contoh, klac violet atau tali pinggang merah di pinggang.

Kuning kelihatan sangat cantik melawan latar belakang biru. Tetapi pada pakaian malam, kombinasi seperti itu agak sukar dicari.

Putih sering digunakan sebagai kontras. Pakaian menjadi lebih segar, lapang, ringan.

Kasut

Pasangan ideal untuk pakaian biru akan menjadi warna perak dalam kasut dan aksesori.Botak hidung yang tajam, selipar yang kemas, beg tangan kecil atau klac menonjolkan kedalaman biru, dan juga menunjukkan keindahan yang benar. Menariknya, imej ini tidak boleh dipanggil semata-mata petang, kerana ia tegas dalam fesyen seharian untuk mereka yang sentiasa dan di mana-mana mahu kelihatan hebat.

Juga, anda tidak akan kehilangan jika anda memilih kasut warna yang berwarna-warni, atau memberi keutamaan kepada warna mutiara. Pereka sebulat suara mendakwa bahawa memakai pakaian biru hanya mungkin dengan fakta bahawa ia akan melengkapkan dan tidak mengalih perhatian.

Dari perhiasan, lebih baik memilih perak atau barang kemas. Untuk petang malam, adalah disyorkan untuk memilih batu semula jadi, tetapi hanya dalam palet warna tunggal. Pakaian mesti dikuasai, dan hiasan hanya perlu melengkapkannya. Dan tidak ada yang lain.

Buat

Di sini pilihan adalah sepenuhnya milik anda, kerana ciri-ciri pakaian biru membolehkan anda menggunakan kedua-dua solek cerah dan bijak. Fokus pada mood, keinginan.

Satu-satunya perkara yang pakar menasihatkan ialah untuk memberi tumpuan kepada mata. Contoh yang menarik adalah kesan berasap yang indah yang mencipta wajah yang megah, penuh semangat, penuh dengan misteri dan seksualiti telanjang. Bayang-bayang mengambil kelabu atau biru, dan gincu dan merah jambu - naungan neutral. Secara umumnya, lebih baik untuk meninggalkan gincu yang biasa, dan menggantinya dengan bersinar, kerana ia tidak akan mengalih perhatian perhatian dari mata, dan span akan menjadikannya lebih menarik.

Manikur

Mengenai manicure, terdapat banyak petua dan cadangan dari stylists terkemuka. Walau bagaimanapun, intipati mereka terletak dalam satu perkara - mengambil kira teduhan dan gaya pakaian, dan juga mempertimbangkan tema acara yang anda merancang untuk hadir.

Sekiranya anda bukan penggemar eksperimen, maka pilihan anda adalah jaket french. Satu klasik yang selalu tetap relevan dan dalam permintaan. Paling penting, di sini teduhan gaun itu tidak memainkan peranan, kerana manikur Perancis dengan kelebihannya digabungkan dengan palet yang luas biru. Untuk mencapai "sorotan" tertentu, pada hujung jari anda, gunakan varnis dalam warna pakaian.

Ibu putih mutiara juga merupakan kombinasi yang hebat dengan warna gelap pakaian biru, sama seperti perak atau kuku kuku emas. Mereka mencipta kemewahan tambahan, membuat imej lebih serius.

Varnish dalam warna pakaian - keputusan yang kompeten dan menarik. Hanya mengambil nada itu tidak berbaloi. Pilih sesuatu 2-3 nada yang lebih ringan atau lebih gelap, bergantung kepada cara anda memilih untuk memohon.

Kekasih percubaan berani memilih varnis kuning, merah atau merah jambu. Hanya ingat, naungan yang sama mesti ada dalam imej selain kuku. Di sini anda akan datang ke aksesori bantuan, kasut, beg tangan dan sebagainya.

Dengan kehadiran kuku panjang, sangat mungkin untuk bereksperimen dengan berkilau, corak dan rhinestones. Jangan sekali-kali menelan mereka dengan unsur berkilat, kerana imej ini mungkin menderita.

Seperti yang anda lihat, pakaian biru adalah mencari sebenar berjuta-juta wanita dan perempuan. Warna ini akan sesuai dengan hampir semua orang, tanpa mengira usia. Fokus pada nuansa angka anda untuk mencari gaya sempurna dan bayangan anda.

Berikutan peraturan yang agak mudah, anda akan mencipta imej yang menarik, link utama yang akan menjadi pakaian petang biru.

Komen
 1. Ira
  16.09.2015

  Saya sangat suka warna biru. Dia tidak membosankan, dan agak perniagaan. Ketidaksuburan adalah masalah besar. Saya suka memakai perhiasan putih dengan pakaian biru. Atau emas)

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan