Pakaian petang

Pakaian malam putih

Pakaian malam putih

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Lama ke lantai
 2. Pendek
 3. Shades of white
 4. Pakaian malam putih dan hitam
 5. Putih dan biru
 6. Pakaian malam putih dan merah
 7. Dengan lengan
 8. Dengan renda
 9. Untuk mengandung dan penuh
 10. Untuk parti kelab

Warna putih pada fesyen petang sangat relevan. Ia adalah perayaan dan relevan. Jika anda menggabungkannya dengan potong yang licin dan melengkapkan penamat yang menarik, maka anda akan kelihatan hebat. Di samping itu, pakaian malam putih sesuai dengan hampir semua orang.

Lama ke lantai

Sebab untuk meletakkan pakaian yang cantik di lantai harus istimewa. Dan warna putih dalam pakaian ini sangat sesuai, walaupun ia digunakan sebagai sisipan lut, atau komponen utama keseluruhan imej.

Setelah kaki tersembunyi di balik kain, maka perhatian harus dialihkan ke bahagian atas pakaian. Asimetri boleh digunakan pada lengan atau garis leher dengan bentuk yang luar biasa. Di mana sahaja anda perlu pergi, pakaian ini akan kelihatan hebat.

Jika anda dijemput ke acara yang ketat, anda perlu memastikan bahawa imej anda sepadan dengan kod pakaian. Pakaian putih di lantai di sini sangat sesuai. Pakaian ini mencadangkan dua gaya yang berbeza:

 • pakaian sarung yang ketat, dicairkan dengan kemasan yang asal;
 • pakaian menggoda yang mempunyai luka mendalam pada dada dan kaki.

Apabila anda perlu hadir pada acara yang penuh dengan cara yang menyenangkan, anda harus menghentikan pilihan pada pakaian Yunani putih, yang mempunyai lengan. Dan jika fabrik itu juga dipilih dalam versi lut, dengan kesan terbang, maka harga di sepanjang barisan itu tidak semestinya. Bagi warna, monotoni bukan prasyarat, corak yang tidak mengganggu dapat hadir.

Pakaian dalam gaya Yunani boleh dijahit dari kain tebal. Emas kelihatan baik dalam imej ini. Dan ia tidak perlu perhiasan emas, sebarang hiasan warna emas boleh diterima. Pakaian sedemikian boleh dengan mudah dipakai keindahan berambut hitam. Tetapi wakil-wakil musim bunga dan jenis musim panas akan baik dalam gaun mutiara atau krim.

Dalam skirt pelbagai lapisan, kombinasi beberapa warna kelihatan baik, salah satunya akan menjadi putih.

Menarik perhatian kepada model lantai, banyak pereka menunjukkan pada rancangan. Kekangan dan ketegangan mereka diencerkan dengan pemotongan tinggi yang mendedahkan pinggul. Dengan apa-apa panjang kelihatan leher dalam yang baik.

Rok panjang menawarkan kemungkinan besar untuk penamat. Fabrik itu sendiri boleh dibezakan oleh tekstur kaya (contohnya, dengan unsur renda) atau mempunyai penyebaran rhinestones besar.

Rhinestones kelihatan sangat baik pada putih, kerana latar belakang pakaian itu sendiri mula bercahaya, dan bukan hanya berfungsi sebagai latar belakang, seperti halnya dengan warna lain.

Pendek

Bagi wanita muda, dengan imej yang bersih dan tidak bersalah, siluet tipis dan kaki yang indah, anda boleh memilih pakaian putih pendek untuk melihat malam anda dengan selamat. Terdapat banyak pilihan dan mereka semua cantik dengan cara mereka sendiri:

 • pakaian sarung;
 • antik pakaian;
 • pakaian dengan pelbagai bentuk skirt (matahari, trapeze).

Dalam musim trendi ini, hiasan tidak hanya pelbagai, tetapi juga luar biasa. Dan kombinasi mereka boleh membuat imej yang romantis atau, sebaliknya, bersemangat dan menantang. Malah untuk prom, gadis muda memilih pakaian dengan modulasi yang ada pada hiasan dan kain.

Shades of white

Tidak kira betapa mengejutkan ia mungkin berbunyi, tetapi perlu memilih pakaian putih dari naungannya, yang mana terdapat banyak.Adalah dinasihatkan untuk berhenti hanya satu teduh, yang tidak akan dijalin dengan variasi warna putih yang lain. Tidak ada yang boleh berdebat dengannya.

Jika warna krim itu sendiri cantik, maka di sebelah putih ia akan kelihatan kotor. Dan secara umum, bagaimana kombinasi dua warna putih akan dilihat akan dipengaruhi oleh pencahayaan. Tidak sepatutnya risiko dan memilih pakaian yang dibuat berdasarkan satu teduhan, tetapi beberapa. Malah dalam pemilihan aksesori, pakar memilih untuk memilih model warna supaya tidak berisiko.

Tidak kira betapa mempesona warna putih mungkin dan tidak peduli betapa mengagumkannya, tandem yang benar-benar indah akan membuat pakaian seperti hanya dengan kulit gelap. Jika kulit badan anda mempunyai sekurang-kurangnya sedikit sedikit warna kelabu dan salin, maka pakaian putih akan terus menyerlahkan kelemahan ini.

Salah satu warna yang paling popular dan kegemaran ialah krim atau putih berkrim. Ia dicirikan oleh kehadiran nada kuning-beige yang agak ketara. Sekiranya kulit anda dicirikan dengan naungan panas, maka warna ini akan sesuai dengan anda. Teduh krim itu sendiri lembut dan lembut, sehingga imej gadis itu sama. Krim berfungsi dengan baik dengan emas jika anda mahu mewah. Gula akan menambah unsur coklat coklat pada pakaian.

Satu lagi variasi putih adalah naungan putih susu. Ia dicirikan oleh kesamaan yang agak ketara. Untuk blondes dengan tan yang baik, bayangan ini sempurna.

Teduh putih mutiara yang indah. Ia menekankan kemerahan merah jambu di muka dengan baik, tetapi ia boleh membuat kulit berwarna gelap menjadi kelabu. Pemilik rambut berambut perang platinum perlu berhati-hati dengan pakaian tersebut, kerana keseluruhan imej akan bergabung.

Anda tidak boleh mengelirukan warna sampanye dengan warna yang berlainan warna putih, kerana hanya di sini mungkin bunga kuning dengan warna hijau halus hadir. Aristokrasi dan keanggunan membawa pakaian seperti itu, tetapi ia tidak sesuai untuk setiap gadis. Kompleks harus sempurna dan tidak pucat.

Pakaian malam putih dan hitam

Anda tidak boleh memanggil gaun malam dengan gabungan elegan hitam dan putih, tetapi di orisinalnya tidak sama. Keputusan yang sangat popular oleh pereka adalah:

 • hiasan hitam atau sisipan kain putih;
 • barang-barang baru yang terkini adalah pakaian berjalur hitam dan putih;
 • Atas putih masih relevan, contohnya, dalam bentuk korset dan bawah hitam. Bentuk rok tidak akan menjadi halangan, jadi pilihan yang rapi dan sesuai, pendek dan panjang sering dijumpai dalam koleksi fesyen.

Anda tidak boleh mengabaikan pakaian hitam dan putih yang dibuat daripada bulu. Bulu besar dijahit ke pangkal dalam silih ganti warna putih dan hitam. Kontras dibuat oleh tepi yang tidak rata. Dalam banyak model terdapat tali pinggang yang cemerlang - unsur kesungguhan.

Putih dan biru

Gabungan putih dan biru adalah gaya nautika yang dipanggil. Terdapat banyak variasi keputusan seperti itu - pakaian putih sepenuhnya dengan tepi biru, pakaian bergaris atau pembahagian yang sama ke dalam biru dan putih. Corak bertema laut kelihatan sangat baik: rantai, sauh atau gelombang.

Bagi gaya, ada praktikal tiada sekatan. Berpakaian gaya duyung, asalkan lurus atau pendek dan subur.

Pakaian malam putih dan merah

Sahabat polariti seterusnya warna putih adalah merah. Kehadiran pada latar belakang putih boleh sangat berbeza: berbentuk bunga, jalur atau hiasan.

Dengan lengan

Sebelum gaun dengan renda panjang lutut atau lengan guipure, semua pakaian lain pudar. Sarung tangan akan sesuai dengan lengan anda atau berkembang - hak pilihan anda.

Jika anda masih memilih lengan panjang, pakaian boleh dibiarkan lurus. Jangan lupa tentang ciri-ciri yang berbentuk V, di sini mereka bekerja seperti tidak pernah sebelum ini. Lengan panjang bukanlah peraturan mandatori.Tiga perempat juga mempunyai hak untuk wujud, seolah-olah sebagai elemen mudah dan berfungsi dalam pakaian anda.

Dengan renda

Adakah anda mahu menjadi romantis hari ini? Kemudian renda putih pergi ke kegemaran kerana garis-garis menggoda dan tenunan terbuka.

Pakaian ini dipakai hanya untuk majlis-majlis khas. Misalnya, prom malam. Anda tidak boleh memakai pakaian renda pada musim sejuk, kerana kain ini boleh membawa kesejukan. Kecantikan, walaupun memerlukan pengorbanan, tetapi mungkin tidak setiap orang dalam resepsi musim sejuk akan memahami anda.

Untuk mengandung dan penuh

Terdapat sesuatu yang cantik, cantik dan lembut semasa mengandung. Warna putih pada ibu masa depan dengan bentuk bulat akan sangat sesuai dan menarik. Ini bukan keadaan di mana anda harus malu dengan perubahan dalam badan anda, sebaliknya, anda harus berbangga dengan mereka dan menekankan dalam setiap cara. Jadi semua hamil - pilih sendiri warna putih dalam pakaian.

Pakaian tidak boleh menyebabkan ketidakselesaan, terutama di bahagian perut. Oleh itu, pinggang tinggi - ini adalah pilihan yang sempurna, untuk mencari yang semua hamil. Dada di sini digariskan, perut tidak sempit, dan pergerakan tidak dikekang. Jika anda mahu hiasan, maka tali pinggang adalah tempat yang sesuai untuknya.

Anda juga boleh mencairkan almari pakaian anda dengan pakaian trapezium dengan suar di atasnya. Mereka tidak perlu lama dan mudah. Renda dalam bentuk sisipan adalah dialu-alukan.

Untuk parti kelab

Di antara pakaian kelab terdapat banyak model putih. Di lantai tarian di bawah sinaran ultraviolet anda akan menjadi bintang sebenar dalam pakaian putih anda. Dan sekiranya pesta itu diadakan di luar bilik, pakaian berwarna putih tidak hanya akan menghiasi badan anda, tetapi tidak akan menarik panas matahari, kerana kain gelap boleh dilakukan.

Untuk meringkaskan, serba boleh adalah ciri pakaian malam putih. Dan ia adalah keupayaan untuk memakai pakaian putih untuk kanak-kanak perempuan dari mana-mana jenis warna.

Komen
 1. Veronica
  18.09.2015

  Pakaian malam putih cantik, tetapi imejnya lebih seperti perkahwinan. Saya lebih suka dalam kes-kes seperti gabungan putih dengan warna lain atau pakaian putih dengan cetakan terang.

 2. Svetlana
  06.09.2015

  Dan saya suka pakaian putih! Dengan bantuan aksesori, anda boleh mencipta imej yang sangat terang dan berani. Warna putih tidak dapat dibandingkan dengan warna lain. Ia seperti kertas kosong)

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan