Pakaian petang

Pakaian petang kuning

Pakaian petang kuning

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Kebaikan
 2. Gaya
 3. Pakaian kuning untuk penuh dan mengandung
 4. Gabungan dengan warna lain
 5. Lihat petang

Tidak rahsia lagi bahawa warna-warna tertentu sesuai dengan setiap gadis. Pilihan warna tertentu bergantung kepada banyak faktor. Selalunya, wanita dipandu oleh warna rambut, nada kulit, warna mata. Mengambil pakaian yang sesuai, mereka kelihatan paling menarik dan menarik. Pakaian petang kuning sangat popular kerana mereka membolehkan anda membuat imej cerah yang cerah. Dengan pemilihan warna warna yang betul, anda boleh mengalihkan perhatian dari kawasan-kawasan yang gadis itu tidak menganggap kekuatannya.

Kebaikan

Pilihan yang memihak kepada pakaian malam kuning sering dijelaskan oleh kelebihan utama warna ini:

 1. Kuning dengan indah menekankan mata biru blondes, berkulit coklat berambut perang yang sesuai, dan juga menumpukan perhatian kepada mata coklat si rambut coklat panas.
 2. Kuning adalah pelbagai warna, dari pucat dan terpesong hingga cerah dan tepu. Anda boleh mencari pilihan untuk sebarang peristiwa, suasana dan masa tahun.
 3. Caj pakaian ini dengan tenaga, mencipta imej yang terang, positif. Walaupun terdapat awan dan hujan di jalan, anda akan menjadi seperti matahari.
 4. Kuning - salah satu warna terbaik dari segi keserasian dengan warna lain. Ia kelihatan hebat dengan palet sejuk, warna-warna hangat.
 5. Pakaian kuning sesuai untuk majlis-majlis khas dan untuk kehidupan seharian. Sudah tentu, anda perlu memberi perhatian kepada aksesori, hiasan dan beberapa perkara lain yang memberikan sambutan perayaan.
 6. Terlihat hebat sekali, tanpa mengira usia. Oleh itu, pakaian kuning sesuai untuk tamat pengajian di sekolah, tetapi dalam warna yang sama seorang wanita usia Balzac boleh berpakaian untuk ulang tahunnya, perkahwinan anak-anak dan sebagainya. Sekatan umur tidak wujud, dan ia sangat gembira.

Gaya

Memilih pakaian berwarna kuning, dengan itu anda bergantung pada daya tarikan dan keaslian warna ini. Pakaian membuat imej yang cantik dan pada masa yang sama wanita misteri. Ia bergantung kepada nada yang dipilih.

Panjang, sebenarnya, anda boleh memilih mana-mana. Kepentingan asas, faktor ini tidak penting. Gadis-gadis cantik kelihatan baik dalam model pendek dan dalam pakaian di lantai.

Curvy

Wanita muda yang langsing adalah sangat menghadapi pakaian kuning dengan gaya seorang puteri. Keanehan mereka terdiri daripada rok yang lembut, bahu terbuka dan kumbang geng. Potongan itu harus ringan, elegan.

Musim ini, para pereka mempersembahkan model memotong kompleks dengan skirt abstrak yang akan sesuai dengan gadis-gadis kreatif dan mereka yang ingin menonjol dari orang ramai.

Gaya penampilan baru juga mendapati dirinya dalam warna kuning. Oleh kerana ia universal, ia akan sesuai dengan semua gadis tanpa pengecualian.

Hanya jika terdapat masalah seperti kelebihan berat badan, sekiranya anda memilih warna kuning dengan teliti. Hakikatnya kebanyakannya semua warna kuning cerah, tepu dan cerah. Dalam hal ini, warna menambah jumlah kepada angka. Tetapi orang yang nipis dapat mengesyorkannya, kerana anda akan secara visual menambah bentuk curvaceous yang hilang kepada angka anda.

Gaya Yunani dan empayar

Perayaan petang adalah alasan yang sangat baik untuk merasakan diri sendiri, jika tidak lama sekali, tetapi dewi Yunani. Pakaian berwarna cerah dengan tirai, korset dan potong yang tidak simetris - seperti imej antik akan mengisi penonton untuk masa yang lama.

Gaya Empire juga mempunyai akar antik, tetapi ia lebih sederhana.Dicirikan oleh lengan lengan dan pinggang tinggi.

Garis lurus

Pakaian lurus memberikan bayang kecanggihan dan kecanggihan. Ia boleh ditambah dengan asas, langsir, pemotongan dan perforasi. Sekatan hanya dalam angka tersebut.

Sila ambil perhatian bahawa dalam gaun petang kuning tidak ada kesilapan yang tidak boleh berjalan. Radiasi yang positif, ia akan terus mendedahkan potensi ensemble warna cerah anda. Plus, ia terbukti bahawa sekitar orang yang berpakaian kuning memberi orang lain suasana hati yang baik.

Mermaid

Mungkin gaya duyung tidak dikaitkan dengan warna kuning, tetapi lebih banyak dengan gelombang biru dan busa laut putih, tetapi pereka dapat berlepas dari piawaian di sini dan mencipta model yang indah di pelbagai warna kuning.

Suit

Model pakaian petang kuning adalah serba boleh. Sebahagian daripada mereka akan kelihatan sama dengan baik untuk perayaan, dan untuk pergi ke pejabat. Hanya gunakan perhiasan, kasut, solek yang sesuai dan jangan lupa tentang gaya rambut.

Apabila memilih pakaian petang kuning, pastikan anda membawa kain ke wajah anda. Jangan lupa, kuning agak mengubah teduh kulit, menjadikannya bersahaja. Oleh itu, jika ada masalah pada kulit wajah, pakaian hanya akan menekankan mereka. Membetulkan keadaan akan membantu solek yang cekap. Tetapi ini hanyalah langkah sementara. Adalah lebih baik untuk segera menangani pemulihan. Plus tan ringan tidak akan menyakitkan.

Pendek

Pakaian kuning dengan panjang di atas lutut - ini adalah pilihan yang baik untuk hampir apa-apa acara dan majlis. Walau bagaimanapun, jika anda perlu menghadiri perayaan, pesta, kemudian pilih potongan canggih, sulaman, rhinestones atau tirai sebagai tambahan kepada imej.

Pakaian mini kuning dan pakaian sarung tangan sepatutnya popular. Elemen hiasan, bagaimanapun, mereka tidak sepatutnya banyak. Tetapi anda akan dapat memilih aksesori yang berbeza, bergantung pada rasa dan imaginasi.

Gaun sarung telah menjadi penemuan sebenar untuk kanak-kanak perempuan yang tidak mahu kelihatan seperti tikus kelabu di pejabat mereka, tetapi pada masa yang sama mematuhi keperluan ketat kod berpakaian di tempat kerja.

Bagi pihak bertema dalam gaya gaya hanya memerlukan pakaian "boneka".

Pakaian pendek kuning dengan skirt penuh dalam gaya penampilan baru dengan topeng renda dan rok tulle berbilang berlapis yang kelihatan seperti rupa cantik akan menjadi yang terbaik untuk anda.

Untuk gaya retro, pakaian mewah dengan pinggir akan menjadi pilihan yang baik.

Sekiranya kita bercakap mengenai perayaan musim luruh, janganlah kamu melepaskan pakaian kuning pendek. Memilih kain atau renda yang dikait, anda mencairkan pakaian musim cerah dan musim luruh yang cerah.

Jangan lupa, dengan ketibaan musim luruh, ramai yang berpakaian dalam pakaian gelap, yang bermaksud bahawa imej cerah terang anda dapat dengan sempurna menentang latar belakang jisim kelabu.

Pakaian kuning musim panas

Versi musim panas pakaian kuning harus dibuat dari kain semulajadi yang ringan dan ringan sehingga tubuh dapat bernafas. Musim panas ini, lihat model pendek kuning yang rosak, pilihan dengan pinggang yang rendah atau tinggi.

Pakaian malam kuning sangat popular di kalangan bintang dunia.

Warna ini sangat berkesan, dalam pakaian ini, anda pasti akan menjadi pusat perhatian.

Tambahan pula, tidak ada pas dengan baju-baju. Mereka kini secara harfiah memburu antara fesyen.

Pilihan pakaian malam pendek sempurna untuk musim panas.

Pakaian kuning untuk penuh dan mengandung

Jika perkadaran anda jauh dari sempurna, anda telah mendapat kilo tambahan, atau anda memakai seseorang di perut anda, maka anda harus memberi perhatian kepada pakaian kuning. Mereka sesuai dengan anda dengan sempurna.

Indah kelihatan dalam V-leher dan siluet lurus. Sudah tentu kegemarannya ialah gaya Yunani. Gaun sarung juga sesuai dengan pyshechkam. Oleh itu, anda menyembunyikan beberapa kelemahan, tetapi memusatkan perhatian orang lain pada merit jelasnya. Lengan adalah lebih baik untuk memilih memanjang.

Bagi fabrik, di sini dengan cara akan ada cahaya, bahan lapang.Jangan lulus model dengan cetakan. Memakai pakaian yang sama, anda akan menghilangkan rasa malu yang berlebihan. Tetapi elakkan imej haiwan.

Apa yang tidak dinasihatkan untuk wanita gemuk dan mengandung, jadi ini adalah pakaian kuning dengan bahagian silang. Malangnya, mereka akan secara visual meningkatkan angka anda. Pemotongan harus padat, dan sisipan mestilah menegak. Selain itu, penambahan yang baik adalah corak geometri dan panjang.

Gabungan dengan warna lain

Kuning itu sendiri adalah warna yang sangat baik. Dan untuk sebab-sebab tertentu, ramai orang percaya bahawa jika pakaian itu berwarna kuning, maka itu mestilah monokromatik. Ia tidak. Rasa bebas mencairkannya dengan corak, cetakan, sisipan terang warna dan warna yang berbeza.

Contoh yang jelas tentang pakaian yang halus ialah titik polka, jalur, bulatan yang luas, yang mengimbangi warna kuning asas. Oleh itu, kerana fleksibiliti variasi, seorang wanita dari mana-mana umur akan mendapati pilihan idealnya.

Dengan corak bunga, anda harus lebih berhati-hati, kerana di sini hanya lukisan monokrom kelihatan bermanfaat. Jika tidak, anda akan menjadi serupa dengan atribut Paskah utama.

Asas pakaian petang tidak semestinya menjadi kuning. Anda boleh memilih contohnya asas kuning dan corak menarik warna kuning di atasnya. Kesan ini akan mewujudkan ilusi badan telanjang.

Pakaian kuning dan putih

Putih mempunyai sifat dan sifat yang sama dengan kuning. Kerana gabungan itu akan sangat menguntungkan untuk musim panas. Tetapi ingat, putih dan kuning tidak berbeza. Dalam hal ini, pakaian itu perlu mengambil aksesori gelap. Jadi anda akan melihat yang paling menarik.

Jangan bimbang tentang penyamakan. Pakaian kuning dan putih sama-sama sesuai untuk berambut perang dengan kulit yang saksama dan wanita muda dengan kulit gelap. Jika anda adalah si rambut coklat berambut gelap, buatlah cerah dan jadikan wajah berambut perang dengan lebih baik dengan solek gaya retro dengan gincu merah terang yang mesti ada.

Hitam kuning

Sebenarnya, ini adalah gabungan klasik yang tidak mungkin pernah keluar dari gaya. Kami mendapat kontras yang sangat terang, dan anda pasti tidak akan pergi tanpa disedari.

Warna hitam boleh hadir pada pakaian itu sendiri dan dalam aksesori yang melengkapi imej. Penyelesaian yang sangat baik akan menjadi pakaian berwarna kuning dengan klac hitam, kasut hitam dan barrette hitam. Jangan lupa tentang tali pinggang dan butang hitam, yang mampu menandingi pakaian yang cerah.

Pakaian biru kuning

Warna matahari dan warna langit. Apa yang lebih baik? Terutamanya, jika anda menggabungkan kedua-dua warna dalam ensemble tunggal. Kesannya dibuat lebih baik daripada kombinasi hitam dan kuning.

Untuk kuning-biru sepanjang sempurna sesuai pelbagai aksesori. Tetapi yang paling menarik adalah oren, hijau dan merah.

Mencari pakaian yang akan dijahit pada masa yang sama menggunakan fabrik kuning dan biru tidak begitu mudah. Kerana anda boleh pergi dengan cara lain, berhenti di aksesori yang sesuai. Sebagai contoh, anda boleh mencuba klac biru, kasut suede, pita rambut atau tali pinggang.

Lihat petang

Gaya hidup beberapa gadis menunjukkan keperluan untuk sentiasa menghadiri pelbagai acara. Tidak semua orang mampu membeli setiap kali pakaian baru, jadi kami menasihati anda untuk berhenti di ensemble kuning dengan unsur-unsur terang yang hiasan.

Misalnya, setelah memakai almari pakaian anda sendiri dengan pakaian yang halus, anda tidak perlu membeli kasut yang sangat cerah atau mencari barang kemas yang berwarna-warni.

Pakaian kuning Lacy ke lantai juga tidak memerlukan aksesori yang cerah, kerana corak renda itu sendiri hebat.

Di bawah pakaian warna cerah disyorkan untuk memilih bolero, tetapi bukan jaket. Clutch dan stilettos atau sandal yang sesuai akan memberikan kewanitaan yang diperlukan, penghalusan kepada imej anda.

Logam kuning dipilih sebagai perhiasan, tetapi emas lebih baik.

Ingat satu peraturan yang sangat penting - dalam pakaian kuning, peranan utama diberikan kepada pakaian, warnanya.Segala-galanya hanya melengkapi, menghiasi dan memperkayakannya.

Bertindak dengan bijak, anda akan mencipta imej yang unik, cerah dan ceria. Di bawah apa-apa jenis angka, berat dan ketinggian anda pasti akan mendapati pakaian cerah anda sendiri. Jangan takut untuk mencuba, menonjol dari massa kelabu, menekankan kelebihan utama mereka. Plus warna kuning kerana mereka betul-betul menutup kawasan masalah.

Sudah tentu, anda perlu mendapatkan keberanian untuk memakai pakaian seperti itu untuk acara yang penuh dengan penuh perhatian. Sentiasa bersinar keyakinan, senyum, bersikap positif dan jangan sedih. Persepsi imej seorang gadis dalam pakaian berwarna matahari sangat bergantung pada moodnya.

Komen
 1. Alla
  25.07.2015

  Bagaimana saya suka kuning! Warna cerah, positif dan sangat terang. Di bawah pakaian kuning kulit yang disamarkan - terbang!

 2. Natalia
  20.07.2015

  Di bawah pakaian kuning cerah, anda perlu memakai mekap yang cukup terang, terutama untuk blondes, agar tidak hilang terhadap latar belakang kecerahan tersebut. Tetapi warna kegemaran saya, pasti.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan