Gaya pakaian dan model

Gaun tak bertali bahu - misteri dan rayuan

Gaun tak bertali bahu - misteri dan rayuan

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Untuk dipadankan
 2. Panjang
 3. Gaya
 4. Musim panas
 5. Perkahwinan
 6. Petang
 7. Setiap hari
 8. Warna
 9. Apa yang perlu dipakai

Apa yang boleh menjadikan imej anda misteri dan mengganggu pada masa yang sama? Leher dan bahu terbuka, yang sentiasa menjadi subjek menarik perhatian lelaki.

Untuk dipadankan

Mari kita fikirkan siapa yang patut memakai pakaian sedemikian.

Sebelum membeli pakaian tanpa tali, anda perlu menilai diri secara objektif. Pemilik gaun tersebut tidak mempunyai bahu yang luas, leher dan leher yang indah.

Butiran baki angka boleh diselaraskan oleh pelbagai helah wanita:

 1. Jika anda adalah pemilik payudara besar, pilihlah pakaian tanpa tali dengan korset dan cawan sokongan yang dijahit.
 2. Payudara kecil? Jangan bimbang! Ia boleh dibangkitkan untuk daya tarikan yang lebih besar atau memilih pakaian dengan shuttlecock pada korset.
 3. Mengalir turun dari chiffon atau dari sutera ke wajah gadis dengan angka jam. Di sini, tujuan pakaian adalah untuk menekankan pinggang.
 4. Sekiranya anda mempunyai perut yang menonjol, anda boleh menyembunyikannya dengan pakaian dengan pinggang yang tinggi.
 5. Pakaian ketat sesuai untuk wanita langsing.

Banyak yang penting apabila memilih pakaian tanpa tali - perasaan selesa di dalamnya. Apabila cuba, berjalan di sekeliling bilik, angkat tangan anda, berpusing. Jika anda merasa hebat di dalamnya, jika anda tidak mahu sentiasa mengetatkannya - ini adalah model anda!

Panjang

Versi klasik pakaian "bustier" - korset dengan skirt panjang. Kancing padat dan hujung panjang, diperbuat daripada kain yang mengalir cahaya, lebih sesuai untuk petang dan pernikahan.

Serlahkan semua daya tarikan angka yang anda boleh gaun strapless pendek. Model sedemikian sangat baik untuk musim panas. Mereka boleh mempunyai siluet bebas dan ketat.

Potongan skirt juga bervariasi:

 • trapezium;
 • matahari terbakar;
 • dalam bentuk belon;
 • lurus.

Gaya

Bergantung kepada pilihan dan ciri anda, anda boleh memilih variasi pakaian tanpa tali yang berbeza. Ia juga penting bahawa korset model pakaian sedemikian berjalan baik dengan apa-apa jenis skirt.

Rush

Klasik genre - gabungan rok yang lembut dan korset. Ini boleh menjadi pakaian panjang yang panjang dengan skirt berlapis yang diperbuat daripada kain ringan, dan, sebagai contoh, pakaian retro pendek yang menawan di dalam kacang atau bunga kecil.

Kes

Gaun bukaan klasik dan berpotongan pensil klasik akan menonjolkan semua rahmat angka itu.

Dan leher dan bahu terbuka akan menambah sedikit kesegaran untuk ketat bersama.

Mermaid

Pakaian panjang dengan sempit ke siluet bawah dan skirt yang lurus dari lutut paling sesuai untuk kanak-kanak perempuan dengan jenis angka satu jam.

Dalam pakaian duyung tanpa tali, garis pinggang dan pinggul akan ditekankan dengan sempurna.

Kancing pakaian ini agak mudah dan sesuai dengan payudara. Mermaid adalah yang paling popular untuk acara malam dan perkahwinan. Sekiranya anda ingin kelihatan lebih seksi, maka pilihlah pakaian gaya ini dengan garis leher dalam bentuk jantung atau bentuk V yang lebih terkawal.

Pinggang tinggi

Rasa romantis dan ringan imej dapat memberikan pakaian dengan pinggang yang tinggi. Ia mempunyai korset yang dipendekkan dan rok dibersihkan.

A-siluet

Kemunculan gaun A-line tanpa lengan di almari pakaian akan menjadi pemenang untuk kedua-dua gadis yang langsing dan gemuk. Gayanya dipukuli dengan kombinasi skirt trapezoid dan kostum biasa.

Musim panas

Koleksi musim panas rumah bergaya juga dipenuhi dengan pakaian tanpa tali. Yang paling popular adalah yang pendek di bawah tali pinggang percuma atau ketat pas.Pinggang boleh terdiri daripada pelbagai kulit lebar atau sabuk getah.

Tidak kurang menarik model musim panas pakaian dengan garis pinggang yang tinggi atau rendah. Yang luar biasa dan menarik perhatian anda akan menjadi pakaian dengan skirt asimetris atau dengan tali nipis di leher.

Perkahwinan

Gaun pengantin dengan tali yang hilang memberikan pesona pengantin, dengan sempurna menekankan rahmat bahu dan lehernya.

Menguatkan imej feminin korset pengantin, dihiasi dengan batu permata, rhinestones, manik, bordir atau renda. Dalam kes ini, pakaian seperti ini harus dipilih dengan teliti, kerana anda boleh menggaruk tangan anda dengan tepi tajam elemen hiasan.

Bentuk kancing juga boleh mempunyai variasi pelaksanaan yang berbeza, misalnya, dalam bentuk jantung atau dengan garis leher berbentuk V.

Petang

Di pesta, anda akan menjadi bintang dalam pakaian tanpa tali pendek. Ia menekankan angka ini dengan baik dan menarik perhatian kerana hiasan itu.

Pakaian petang sering dihiasi dengan batu permata dan batu, appliqué dan renda, frill dan pinggang, sulaman dan tirai.

Pakaian malam yang panjang sering dibuat dalam gaya minimalism, kerana kain cantik tidak memerlukan potongan yang kompleks.

Imej yang lebih seksi dan misteri akan berubah jika anda memilih pakaian dengan memasukkan lut.

Jika anda ingin menonjol daripada orang ramai, pilih pakaian yang tidak biasa, dengan trim asal, luka, buka belakang dan belahan dalam.

Imej yang sangat feminin dan romantis akan menghasilkan pakaian dengan cetakan bunga.

Setiap hari

Tidak kurang popular adalah model tanpa tali dalam kehidupan seharian, kerana anda ingin cahaya dan kecerahan dalam imej.

Pilih apa-apa rasa dan gaya pakaian tanpa tali untuk membeli-belah atau di pantai, disko, pergi ke filem.

Warna

Pelbagai warna pakaian strapless juga pelbagai. Warna blok keluli yang paling popular dan pelbagai cetakan (dalam bunga, titik polka, geometri, dan lain-lain).

Atas nasihat ahli stylists, pakaian seperti itu boleh ditambah dengan tali pinggang dan tali pinggang di pinggang atau sedikit di atas parasnya.

Putih

Model pakaian putih pendek dengan bahu terbuka sangat sesuai untuk berjalan pada hari-hari musim panas.

Hitam

Untuk musim panas petang, anda boleh keluar dengan pakaian tanpa tali pinggang hitam yang pendek. Dan tidak kira sama ada ia akan pergi ke panggung wayang, tarikh romantis di restoran atau hanya bersiar-siar malam di sepanjang persiaran.

Merah

Adakah anda ingin menonjol di pesta dengan mengorbankan warna? Pakai pakaian tanpa tali bahu merah. Ia secara beransur-ansur menekankan seksualiti anda dan pemborosan.

Turquoise dan Mint

Pewarna lembut atau turquoise akan menambah sentuhan kesegaran pada imej.

Kelabu

Warna abu-abu yang menenun dan kaya rupa akan menjadikannya lebih mulia dan menarik.

Apa yang perlu dipakai

Apabila memilih aksesoris untuk pakaian tanpa tali bahu, anda tidak perlu memuatkan gambar dengan mana-mana kalung besar yang besar. Hanya pilih kalung atau gelang yang elegan. Sempurna kalung kolar yang sesuai.

Jika anda mahu memanjangkan leher secara visual, pakai pendants panjang.

Sepatu, tentu saja, paling sesuai untuk perayaan - tumit. Jika ini adalah variasi pakaian sehari-hari, anda boleh berpakaian dan sandal di atas batu atau sandal di atas padang rata.

Pada hari yang lebih sejuk atau pada waktu petang, sebagai tambahan kepada pakaian tanpa tali, anda boleh memilih bolero atau tanjung yang sesuai. Untuk perayaan, anda boleh menggabungkan gaya pakaian ini dengan sarung tangan panjang dan tudung bulu.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan