Gaya pakaian dan model

Pakaian talian - kesempurnaan elegan

Pakaian talian - kesempurnaan elegan

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Siapa yang sesuai?
 2. Ciri-ciri dan kelebihan pakaian berbentuk A
 3. Dicelup
 4. Panjang
 5. Warna popular
 6. Apa yang perlu dipakai?
 7. Petua berguna

A-line - gaya pakaian, ciri tersendiri yang sesuai dengan kancing dan pengembangan seragam ke bawah. Bayang itu menyerupai huruf "A", sehingga gaya dan menerima seperti nama.

Bentuk A-bentuk pakaian adalah pilihan terbaik untuk apa-apa jenis angka, memandangkan ia memberi penekanan kepada semua kelebihannya. Walaupun kesederhanaan jelas, selama lebih dari 60 tahun telah menjadi yang paling popular dalam almari pakaian wanita. Christian Dior membuka pakaian A-line, terima kasih kepada beberapa perubahan dalam pakaian trapezoid. Pakaian A-line dicirikan oleh kepraktisan dan fleksibiliti.

Siapa yang sesuai?

Pakaian dengan bayang berbentuk A adalah sempurna untuk setiap gadis, tanpa mengira jenis badan dan ketinggian. Barisan potong klasik dengan sempurna menyembunyikan semua kelemahan angka itu dan menyerlahkan meritnya.

Gaun A-line adalah hebat untuk kanak-kanak perempuan penuh. Oleh kerana peralihan lancar daripada model dari bahu ke paha, pakaian ini membolehkan anda menyembunyikan semua pound tambahan, menekankan keindahan kaki dan membuat angka seimbang. Sudah tentu, pakaian ini popular di kalangan gadis langsing.

Wanita yang rendah dalam gaun itu akan kelihatan lebih ramping, dan perempuan yang tinggi, sebaliknya, dalam pakaian ini akan terlihat lebih licin dan lebih canggih.

Jika gadis itu nipis dan tidak mempunyai bentuk yang mengagumkan, maka pakaian A-line akan membantu memberikan visual yang lebih banyak dan membuatnya menggoda dan menawan. Contohnya, jika seorang gadis mempunyai pinggul yang sempit, maka potongan pakaian trapezoid akan membantu membetulkan kelemahan ini. Dan jika seorang wanita ingin menyembunyikan masalah di pinggang dan pinggul, maka potonglah skirt dengan sempurna dengan tugas ini.

Gaya pakaian A-line akan membantu menyembunyikan semua kecacatan di pinggang. Pakaian yang dipilih dengan betul boleh dipakai walaupun tanpa tali pinggang, pinggang masih akan dipelihara. Gaun dalam gaya ini sering dipilih oleh wanita hamil, kerana bentuk trapezoid membolehkan anda menyembunyikan perut bulat dan menekankan semua kelebihan angka tersebut.

Ciri-ciri dan kelebihan pakaian berbentuk A

Keanehan potongan ini adalah bahawa bodice sesuai dada, yang menekankan kecantikannya, dan hem secara beransur-ansur berkembang ke bawah. Dengan cara ini, anda boleh menyembunyikan pelbagai kecacatan angka, contohnya, di pinggul atau pinggang.

Selalunya, model pakaian ini tidak mempunyai tali atau lengan: model tanpa lengan dengan bahu kosong. Sesetengah varian gaya ini mempunyai belakang atau "armhole" Amerika. Rok di gaun ini boleh dihiasi dengan kereta api, ruffles, frill, crinoline atau drape yang sering digunakan. Pakaian A-siluet akan membantu mencipta imej misteri, anda akan merasa seperti seorang puteri sebenar.

Dicelup

Pakaian renda dengan A-siluet kerana penciptaan rupa yang lembut dan romantis sangat popular di kalangan gadis-gadis muda. Dalam pakaian ini, setiap wanita akan kelihatan feminin, menawan dan bergaya.

Pakaian renda dengan siluet berbentuk A biasanya tidak memerlukan perhiasan, walaupun imej itu boleh dihiasi dengan kalung atau gelang. Ia adalah perlu untuk mematuhi peraturan, mengikut mana untuk fabrik yang kaya dan gaya halus ia patut mengambil perhiasan yang mudah.

Selalunya, kanak-kanak perempuan memilih pakaian lace A-line untuk majlis perkahwinan, kerana di dalamnya mereka kelihatan seperti permaisuri yang sebenar. Renda adalah bahan mahal yang kelihatan elegan dan lapang, ia memberikan cahaya terang.Renda mewah menggabungkan dengan sempurna dengan kelembutan gaya A-line. Ia boleh menghiasi keseluruhan pakaian atau elemen individunya, misalnya, skirt atau korset penuh.

Panjang

Lama ke lantai

Pakaian panjang talian adalah pilihan yang tepat untuk pesta. Dalam pakaian ini, setiap wanita akan berasa selesa dan selesa. Ia akan membantu mewujudkan imej romantik yang lembut. Untuk pakaian yang panjang, anda boleh menggunakan kain yang berbeza, bermula dengan cahaya chiffon dan berakhir dengan kapas atau jeans berat.

Midi

Gaun A-line sering mempunyai panjang midi, kerana ia universal dan sesuai dengan hampir semua perempuan. Hanya perlu mengambil kira bahawa seorang gadis yang berpakaian rendah dengan pakaian dengan lutut akan memendekkan bayu itu secara visual. Panjang midi memberikan keanggunan dan kepadatan pakaian.

Pendek

Hari ini, pakaian A-line pendek bergaya, walaupun ramai gadis suka pakaian lama. Malah gadis-gadis penuh boleh memakai pakaian pendek, memotong pakaian membantu menyembunyikan sentimeter tambahan di pinggang dan pinggul.

Dengan lengan

Gaun A-line kelihatan cukup mudah, untuk mencipta imej yang terang, adalah berguna untuk menambah aksesori atau trim elegan. Sebagai contoh, kehadiran lengan panjang akan membantu menyembunyikan tangan penuh, mereka boleh dicampur atau diperbuat daripada kain tebal. Kanak-kanak perempuan langsing boleh memakai pakaian A-line dengan lengan panjang atau dalam bentuk lampu suluh.

Warna popular

Hitam

Warna hitam kelihatan elegan, mewah dan misteri. Banyak gadis memakai pakaian A-line dalam warna ini untuk pesta atau acara rasmi untuk menyembunyikan wang tambahan dan kelihatan seksi.

Sesetengah wanita berfikir bahawa pakaian hitam kelihatan menyedihkan dan tidak menarik, tetapi ini boleh dengan mudah diperbaiki dengan bantuan aksesori yang dipilih dengan baik atau kemasan yang asal. Sebagai contoh, imej boleh dibuat lebih menarik dengan bantuan selendang mewah atau pita asli pita.

Putih

Warna putih selalu dikaitkan dengan kesucian, roman dan kelembutan. Jika anda ingin kelihatan romantis, maka pakaian dalam warna putih akan membantu membuat wajah lembut. Ramai orang percaya bahawa putih memberikan beberapa kilogram tambahan, tetapi pakaian A-siluet membantu menyembunyikan semua kawasan masalah, jadi anda boleh memilih pakaian dengan warna ini dengan selamat.

Apabila memilih gaun malam bernilai memberi perhatian kepada penamat, maka anda akan menjadi pusat perhatian. Pakaian putih boleh dihiasi dengan butiran berkilat, menggunakan kain berkilauan, renda, jubah atau batu permata.

Merah

Pakaian merah sering dikaitkan dengan wanita yang ghairah. Pakaian A-siluet merah akan menjadikan setiap gadis ratu sebenar malam itu, akan menarik penampilan lelaki yang bersemangat.

Untuk membuat penampilan lebih tertahan, anda boleh menggunakan pemangkasan dengan flounces atau ruffles. Dengan cara itu anda akan kelihatan cerah dan elegan.

Apa yang perlu dipakai?

Untuk membuat imej yang tidak dapat dilupakan, ia patut memberi perhatian kepada pemilihan aksesori. Untuk gaun monokrom dengan panjang midi, anda boleh memberi tumpuan kepada perhiasan. Sebagai contoh, imej romantik akan membantu melengkapkan gelang, loket atau manik-manik. Untuk pakaian panjang rantai nipis dengan loket kecil, serta gelang yang elegan atau cincin akan menjadi penyelesaian yang baik. Mutiara akan sesuai dengan pakaian A-line, ia akan membawa kelembutan dan percintaan kepada imej. Apabila memilih beg, anda boleh memilih portfolio beg atau beg clutch bergaya yang terang.

Pakaian A-line kelihatan hebat seiring dengan kasut balet atau kasut tinggi. Dalam kombinasi ini, setiap wanita akan kelihatan yakin dan bergaya. Kasut dengan tumit yang teguh pada mana-mana ketinggian akan memberikan imej kepercayaan, tetapi pereka tidak mengesyorkan memakai kancing dengan gaya pakaian ini.

Apabila memilih penyelesaian warna, kasut harus ditolak dari warna pakaian atau dipilih untuk menyamai nada penamatnya. Sebagai contoh, jika pakaian dihiasi dengan ruffles emas, maka imej itu akan dilengkapi dengan kasut keemasan emas.

Pada hari yang lebih sejuk, kanak-kanak perempuan sering memakai stoking atau pantyhose di bawah pakaian. Mereka harus lebih baik berwarna daging, terutama jika anda memilih mereka di bawah pakaian dengan bahu kosong.

Kadang-kadang gadis cuba membuat permainan kontras, maka pakaian ketat hitam dapat dipakai dengan pakaian berwarna terang, atau Anda dapat memilih pakaian ketat dalam warna apa pun yang terang. Jika kita bercakap tentang pakaian luar, gaya pakaian ini sepadan dengan bolero, kardigan, mantel pendek dengan aroma atau jubah yang dipotong. Pencinta percubaan boleh memakai jaket kulit.

Petua berguna

 • Apabila memilih aksesoris untuk pakaian dengan siluet A, anda harus berhati-hati untuk membuat rupa harmoni. Jangan terlalu banyak aksen.
 • Berhati-hati dengan pemilihan warna. Sebagai contoh, anda boleh menggunakan permainan kontras. Pilihan klasik adalah gabungan warna putih dan hitam. Teduh warna muda kelihatan hebat dengan coklat atau merah. Nada kelabu boleh digabungkan dengan warna ungu atau biru.
Komen
 1. Jeanne
  19.02.2016

  Model yang sangat elegan dan elegan. Saya tidak suka pakaian "di obtyag" - misteri hilang. Dan pakaian sepasang itu adalah apa yang anda perlukan!

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan