Gaya pakaian dan model

Pakaian yang dihirup - untuk kelihatan romantis

Pakaian yang dihirup - untuk kelihatan romantis

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Siapa yang sesuai?
 2. Gaya
 3. Dirajut
 4. Varieti skirt yang dibasahi
 5. Lengan leper
 6. Menjelang musim
 7. Panjang
 8. Apa yang perlu dipakai?
 9. Belt atau tali pinggang
 10. Kasut
 11. Aksesori

Siluet yang tidak selalu sesuai dan sesuai dengan kebanyakannya perempuan dengan angka sempurna. Jika anda ingin menyembunyikan beberapa kelemahan angka anda, kelihatan feminin dan romantis dan berasa selesa, maka pakaian yang disulam akan menjadi penyelesaian yang sempurna.

Pereka utama dunia sentiasa mengusahakan koleksi sedemikian, kerana pilihan ini relevan pada zaman kita.

Siapa yang sesuai?

 • Untuk kanak-kanak perempuan dengan pinggul yang sempit, pakaian yang dipadamkan adalah mencari sebenar. Suara bentuk gelombang yang mengalir di sekeliling angka dan menambah sedikit kelantangan ke pinggul, menjadikan angka itu lebih menarik.
 • Pemilik badan A-jenis sepatutnya berpakaian pada pakaian di bawah panjang lutut. Dalam perwujudan ini, kepekaan pinggul akan disesuaikan, dan kaki ditunjukkan dalam cahaya yang terbaik.
 • Wanita dengan angka T-jenis perlu memilih pakaian yang terbakar yang diperbuat daripada kain tebal yang mengekalkan bentuknya. Pakaian ini akan membantu anda menambah volume ke pinggul secara visual dan mencipta angka seperti jam pasir.
 • Gadis-gadis yang rendah harus berhati-hati memilih pakaian seperti itu, kerana gaya itu dapat sedikit penuh dan membuat siluet berat.
 • Wanita yang mempunyai angka jenis O tidak boleh memilih pakaian yang dilepaskan dari pinggang, kerana ketiadaan pinggang hanya akan ditekankan. Pilih pakaian, terlepas dari dada.

Gaya

Pinggang tinggi

Gaya ini sangat banyak di kalangan gadis yang mempunyai angka yang tidak sesuai, kerana ia mengalih perhatian perhatian dari masalah-masalah, dan juga membantu menyembunyikan perut.

Model dari bahan mahal kelihatan sangat cantik, mereka memberikan ketenangan imej, kecanggihan dan daya tarikan. Di bawah garis dada anda boleh mengetatkan bros atau memotongnya dengan reben, pendekatan ini akan membolehkan anda memberi perhatian kepada kawasan dada.

Beredar dari pinggang

Pakaian yang terbakar dari pinggang adalah versi klasik, yang popular pada tahun 50an dan 60an abad yang lalu. Fokus utama adalah pada pinggang. Untuk menekankan lebih banyak lagi, anda juga boleh menggunakan tali pinggang yang elegan. Pakaian gaya ini boleh mempunyai panjang yang berlainan: di bawah lutut, mini atau maxi. Model lantai digunakan untuk gaya retro.

Jika anda adalah pemilik pinggang sempit atau sederhana dan pinggul yang sempit, gaya ini dicipta untuk anda. Terima kasih kepada pemotongan klasik, pakaian itu terletak pada angka itu.

Tetapi perlu diingati bahawa korset yang ketat selaras dengan skirt penuh boleh menjadikan pinggang anda lebih luas. Tetapi dengan tisu udara ini akan membantu mengatasi, ia menghasilkan kesan penurunan berat badan yang lebih kecil.

Suar

Gaya ini sering digunakan untuk membuat imej dalam gaya Empayar. Gaun yang panjang di lantai menekankan keindahan lengan dan bahu, dan model dengan panjang mini akan menarik perhatian pada kaki yang cantik dan langsing. Untuk menarik perhatian kepada dada, banyak model mempunyai warna yang berbeza.

Gaun A-line adalah salah satu pilihan trapeze. Bahagian atas pakaian yang ketat menekankan dada yang subur, maka kain dari ketiak lancar mengalir ke bawah, sehingga gadis-gadis dapat menyamar semua cacat dalam angka itu. Pakaian dengan payudara dada mempunyai kelembutan yang longgar, sehingga mereka sering dijahit kain silikon.

Beredar dari pinggul

Terima kasih kepada pemotongan ini, anda boleh menekankan perut rata dan punggung yang sempurna, jadi hanya wanita dengan angka yang sempurna mampu gaya ini.

Dilengkapi

Untuk mencipta gaya perniagaan, anda boleh memilih pakaian yang dipasang dengan skirt yang dibalut dan bahu tertutup. Pakaian dipasang tidak disyorkan untuk wanita dengan jenis "epal".

Gaya ini sangat sesuai untuk gaya pejabat atau untuk setiap hari. Gaun yang dipasang dari pakaian rajutan panjang dari mini atau midi panjang sangat popular. Warna kelabu yang bijak sesuai untuk mencipta imej perniagaan, tetapi jika anda mahu kelihatan bergaya dan terang, maka cetakan bunga akan menghasilkan sensasi yang nyata.

Dirajut

Rok dirajut juga akan membantu menyembunyikan kecacatan angka, menjadikan siluet langsing. Pakaian dengan perforation atau guipure dengan kesan sesuatu yang dikait kelihatan asal. Model ini berjaya menggabungkan keselesaan dan kecantikan.

Pakaian rajutan yang dilipat sering dibeli untuk pakaian sehari-hari pada musim gugur dan musim sejuk lewat, kerana ia membantu untuk memanaskan pada hari-hari sejuk. Pakaian rajutan juga digunakan untuk musim panas, mereka dicirikan oleh kelembutan dan kelihatan sangat asli. Penyelesaian yang hebat - gabungan unsur rajutan dan pakaian kanu.

Pakaian yang dihirup seringkali dilengkapi dengan lengan panjang, dan gaya yang boleh menjadi sama sekali. Lengan panjang diperbuat daripada kain tebal yang sempurna melengkapkan pakaian musim sejuk yang hangat, dan model musim panas mempunyai lengan yang diperbuat daripada bahan ringan atau tidak sepenuhnya.

Varieti skirt yang dibasahi

Pilihan gaya bahagian bawah pakaian yang berliku cukup besar: panjang di lantai, midi, pendek dan bentuk yang paling berbeza. Dalam sebarang kes, suar menambah jumlah cahaya dan kewanitaan yang signifikan kepada imej.

 • Rok matahari dan separuh matahari, mempunyai pemotongan yang paling mudah, sesuai untuk kanak-kanak perempuan dengan pinggang tipis dan pinggul yang subur.
 • Gadis langsing juga memakai skirt dengan perhimpunan atau pleats di pinggang.
 • Rok trapeze adalah universal, sesuai untuk pelbagai jenis bentuk. Gadis nipis akan memberikan jumlah yang diperlukan dan menjadikannya lebih feminin. Dan wanita dengan pinggul yang subur perlu memilih skirt, sedikit longgar di bahagian pinggul. Lebih menguntungkan akan kelihatan bahan matte dengan corak kecil.
 • Rok tahun, yang merupakan kombinasi dari rok pensil dan skirt yang dibasahi, meliputi pinggul dan dibakar di bahagian bawah. Dia selalu kelihatan menggoda pada setiap masa. Pilihan mewah untuk haus malam.
 • Dalam dua lapisan pakaian, rok pensil dari memegang yang lebih padat, berbentuk kain boleh dilengkapi dengan rok atas yang terbakar.
 • Pelbagai skirt yang dipadatkan termasuk skirt berlipat, rok seperti loceng yang memukau, gumpalan yang menggeliat dan bingkai di bahagian bawah rok, yang selalu up-to-date pada waktu petang dan pakaian kasual.

Lengan leper

Bergantung pada gaya lengan yang terbakar boleh menjadi panjang yang berlainan. Mereka adalah salah satu bahagian utama pakaian.

Lengan panjang biasanya terdapat dalam pakaian yang diperbuat daripada sifon cahaya, mereka boleh dibuat dari renda, guipure atau kain lut yang lain.

Sesetengah pereka menawarkan model asli pakaian, di mana lengan tidak simetri: pada satu lengan terdapat lengan, dan yang kedua benar-benar kosong.

Lengan "kelawar" sangat popular, kerana ia memberikan ringan dan ringan dengannya. Pilihan lain dari jenis yang terbakar adalah "flutter", yang jatuh ke bawah dan menghasilkan shuttlecocks mewah. Terima kasih kepada pakaian ini akan kelihatan lebih elegan.

Menjelang musim

Musim panas

Untuk musim panas, ramai gadis suka pakaian pendek, kerana mereka membolehkan anda menunjukkan keindahan kaki yang disamak. Pakaian yang diperbuat daripada kapas atau chintz membolehkan anda menahan haba dengan sempurna. Model yang sangat popular adalah pakaian dengan membuka belakang pada tali atau tanpa mereka.

Pakaian boleh dihiasi dengan cetakan dalam bentuk jalur atau dalam sangkar, tetapi perlu diingati bahawa model klasik dicirikan oleh keanggunan dan kesederhanaan.

Musim bunga dan musim luruh

Pakaian musim bunga yang disapu dijahit dari kain semula jadi yang tipis, dan untuk musim gugur yang sejuk, pilihan terbaik akan menjadi pakaian rajutan yang padat. Perlu diberi perhatian pada skema warna. Anda tidak boleh menggunakan warna-warna bijak sahaja, kerana warna-warna terang akan membantu menghiasi hari hujan dan meningkatkan semangat anda.

Musim sejuk

Model untuk musim sejuk biasanya dibuat daripada pakaian rajutan tebal, walaupun anda sering dapat mencari pakaian rajutan.

Pada musim sejuk, anda boleh memakai bukan hanya gaun panjang midi, tetapi juga panjang. Keutamaan harus diberi pilihan dengan lengan panjang dan tanpa garis leher terbuka. Ingatlah bahawa pakaian itu harus dibuat dari kain semula jadi, kerana hanya akan membantu untuk memanaskan sejuk.

Panjang

Lama

Pakaian dengan panjang maxi sentiasa popular pada acara-acara khas.

Sekiranya anda ingin kelihatan mewah dan kaya, maka anda harus memberi perhatian kepada pakaian yang dihirup di lantai. Ia akan membantu memanjangkan siluet, untuk meletakkan aksen utama dalam mencipta imej dan membetulkan gambar secara tepat.

Midi

Panjang Midi yang memakai baju rok merupakan penyelesaian terbaik untuk acara parti atau separa rasmi. Atlas, sutera atau sutera sangat sesuai untuk pakaian ini.

Gaun panjang Midi sesuai untuk kehidupan seharian. Mereka membantu untuk menekankan keindahan kaki, serta menyembunyikan cacat, jadi anda akan berasa selesa.

Pendek

Sekiranya almari pakaian anda mempunyai gaun pendek hitam dengan skirt lebar, maka anda pasti yakin di mana-mana pihak anda akan menjadi pusat perhatian. Pakaian pendek yang elegan sangat bagus untuk mencipta gaya klasik atau retro.

Bagi kanak-kanak perempuan langsing, pakaian yang pendek dengan korsase yang dipasang atau membuka belakang dan skirt penuh sesuai.

Apa yang perlu dipakai?

Model baju yang dipadamkan sempurna digabungkan dengan jaket, boleros, jaket atau kardigan. Pakaian dengan lengan panjang sangat menggabungkan dengan rompi bulu. Keindahan pakaian yang dipasang dengan skirt yang dibasahi adalah sangat jelas dengan jaket pendek. Pada pilihan pakaian luar, ia sepatutnya mempertimbangkan gaya pakaian dan pelantikan.

Jika anda ingin mencipta imej dalam gaya retro, maka gaun A-siluet boleh dilengkapi dengan gaya rambut yang asli dengan busur, kasut dengan tumit yang mantap dan beg gaya masa itu.

Belt atau tali pinggang

Belt, tali pinggang adalah terperinci yang popular untuk pakaian yang dipadamkan, terutama untuk model langsing. Ia membolehkan anda menekankan pinggang yang sempurna dan bertindak sebagai salah satu aksen dalam mencipta imej yang tidak dapat ditandingi.

Kasut

Pilihan model kasut bergantung bukan hanya pada gaya pakaian, tetapi juga pada panjangnya. Oleh itu, untuk pakaian pendek anda boleh memilih sandal atau kasut yang bergaya dengan tumit rendah, walaupun tumit tinggi akan menjadikan imej anda langsing.

Selalunya, sandal yang selesa atau kasut yang elegan dengan tumit dipilih untuk pakaian yang dipadamkan, tetapi flat balet juga boleh dipakai dalam kehidupan seharian.

Selendang cerah di leher, yang akan membawa warna baru, akan menjadi tambahan bergaya kepada imej. Jika pakaian mempunyai lengan yang dipendekkan, maka di bawah bawah anda boleh memakai blaus atau turtleneck.

Aksesori

Aksesori anggun akan membantu menghiasi imej, menjadikannya lebih cerah dan lebih anggun, tetapi anda harus berhati-hati apabila memilihnya, kerana ia berbeza bergantung pada gaya pakaian yang dipadamkan:

 • Untuk pakaian, terlepas dari bahu, ia patut mengambil perhiasan yang akan membantu membuat siluet anda lebih lama. Sebagai contoh, anting-anting panjang atau kalung dengan loket yang membujur yang membujur.
 • Pakaian, dibakar dari dada, yang sering dipilih untuk mencipta imej dalam gaya Empayar, boleh dipakai dengan kedua-dua kalung pendek dan panjang atau rantai leher. Anjing besar menarik perhatian pada leher. Apabila memilih kasut, ia patut membeli hanya cahaya dan elegan.Sebagai contoh, untuk mencipta gaya Yunani, anda boleh memakai sandal emas atau warna perak. Jangan lupa bahawa pakaian pendek selalu memerlukan kasut yang elegan, kerana kaki anda dalam pakaian yang luas akan menjadi pusat perhatian.

Aksesori yang paling popular untuk model yang dipadatkan ialah selendang atau tudung, tetapi anda boleh menggantikannya dengan kolar yang dibentangkan. Sempurna melengkapkan imej sarung tangan memanjang.

Seorang wanita yang sebenar, setelah mendengar trend fesyen, dapat memilih gaya yang menekankan kebaikannya dan sesuai dengan gayanya. Dan, melengkapi imej aksesori, anda sentiasa dapat menunjukkan rasa yang hebat!

Komen
 1. Alexandra
  19.02.2016

  Ini gaya kegemaran saya! Untuk jenis Rectangle, pakaian ini hanya sempurna.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan