Gaya pakaian dan model

Apa yang memakai baju baju?

Apa yang memakai baju baju?

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
  1. Denim
  2. Dalam sangkar
  3. Lama
  4. Pendek
  5. Dalam gaya perniagaan
  6. Untuk setiap hari
  7. Pada gaya petang
  8. Apa yang perlu dipakai pada musim bunga dan musim panas
  9. Imej musim sejuk dan musim luruh
  10. Apa kasut yang hendak dipakai

Baju baju Ia telah menjadi bergaya untuk jangka masa yang panjang dan tetap memegang kedudukannya dalam koleksi dunia. Gaun semacam itu mesti mempunyai sifat setiap gadis yang bergaya. Tidak menghairankan, kerana ia sesuai untuk sebarang bentuk dan umur. Jika ia kelihatan seperti seseorang yang terlalu mudah dan setiap hari, maka yang perlu anda lakukan ialah menambah aksesori yang betul dan anda akan mendapat rupa elegan dan elegan.

Denim

Pakaian denim adalah satu perkara yang bebas dan bergaya yang menggabungkan dengan sempurna dengan aksesori gaya yang berbeza. Perkara utama bukan untuk menggabungkan pakaian denim denim dengan seluar jeans.

Kawan utama baju-baju itu adalah kasut kulit di bawah naungan coklat. Di samping itu, jangan lupa tentang aksesori kulit lain - tali pinggang, beg atau klac besar. Kasut kasar atau kasut balet juga sesuai untuk keseluruhan set.

Pergi ke tempat kerja, berani memakai jaket gaya lelaki yang gelap di atas baju kaos denim. Sekiranya ia cukup sejuk di luar, lemparkan baju jubah klasik atau kot panjang sederhana di atas.

Gaun denim berfungsi dengan baik dengan kasut klasik dan sukan, tali pinggang berwarna, topi, tudung dan stoking yang dikait.

Dalam sangkar

Pakaian baju dalam sangkar akan menjadi trend lagi dalam satu musim. Lagipun, sangkar itu adalah salah satu cetakan paling popular sejak beberapa tahun yang lalu.

Mereka memakai pakaian seperti itu dengan kasut tinggi atau dengan but buku lali. Dalam masa yang kerap, beret percuma yang dikait dan kardigan akan sangat dialu-alukan.

Aksesori kulit, seperti tali kulit nipis dan beg tangan kulit kecil pada rantaian gaya Chanel, sesuai untuk pakaian yang dipadankan. Ia boleh dipakai dengan seluar jeans sempit atau seluar kulit.

Dalam musim sejuk, lebih baik memakai jaket kulit atau jaket denim pendek ke bahagian atas. Imej dalam pakaian yang berwarna-warni akan sesuai untuk pencinta gaya "jalan" yang dipanggil.

Lama

Pakaian baju di lantai adalah pilihan yang tepat bagi mereka yang ingin kelihatan feminin dan lembut. Untuk wanita yang lebih berani, pakaian yang diperbuat daripada kain ringan akan menjadi pilihan yang baik. Anda boleh mengalahkannya dengan barang kemas yang bergaya dan beg kecil.

Untuk kelihatan kasual, pakaian panjang harus dilengkapi dengan tali yang berbeza dan beg besar. Perkara utama ialah tali pinggang tidak harus berbeza dengan kasut yang anda pilih.

Gaun denim panjang harus dipakai dengan jaket, sandal atau sandal, melengkapi imej rantai besar, gelang dan bahkan topi.

Pendek

Pakaian panjang lutut atau pendek biasanya dipakai pada musim panas. Apa pakaian yang akan digabungkan dengan bergantung kepada model dan kainnya. Ia boleh kelihatan baik dengan kedua-dua kasut balet yang sederhana dan kasut bertumit.

Pakaian pendek boleh dipakai sebagai pakaian mandiri, atau sebagai jubah, dilengkapi dengan seluar jeans atau seluar jeans yang kurus. Ia adalah universal dan tidak mewajibkan mana-mana aksesori khas. Walau bagaimanapun, imej itu boleh dilengkapkan dengan tali dan gelang. Tali kulit nipis akan menonjolkan pinggang dan membuat anda lebih tipis.

Jika anda melengkapkan imej dengan kasut klac dan stiletto, anda akan mendapat pakaian malam, dan jika dengan kasut dan beg ransel, maka akan ada imej berjalan kaki yang benar-benar kasual.

Pada musim bunga anda boleh menggabungkan apa-apa pakaian dengan sweater atau kardigan. Sesuai dengan imej selendang ini, terutamanya jika mereka mempunyai warna yang berbeza, dan anda boleh memakai pakaian ketat yang padat pada kaki anda.

Untuk kerja atau peristiwa perniagaan, pilih pakaian baju dalam nada yang disenyapkan. Setelah mengikat kolar pada pakaian pada butang terakhir, tambahkan imej dengan anting-anting laconic pendek.

Bahan pakaian juga memainkan peranan besar. Pakaian yang diperbuat daripada kain semula jadi, seperti linen dan kapas, akan kelihatan sangat lembut dan lembut. Baginya lebih baik memilih beg dan aksesori bentuk padat.

Dan untuk baju baju yang mengalir cahaya, anda boleh mengambil gelang satu keping dan topi.

Dalam gaya perniagaan

Gaun kemeja terima kasih kepada kerah, tertutup atas dan sederhana panjang sesuai dengan sempurna ke dalam pakaian berpakaian ketat.

Aksesori juga harus agak berhati-hati dengan warna. Kasut dan beg mestilah bentuk klasik. Ini akan menjadikan imej lebih banyak perniagaan dan ketat. Berpakaian pakaian dengan tali nipis di pinggang, dan menghiasi leher dengan manik halus.

Dalam musim sejuk, pakai kot panjang atau kot parit di atas pakaian. Jaket dalam kes ini akan keluar dari tempat dan bodoh.

Untuk setiap hari

Gaun baju dalam warna coklat, kelabu-hijau dan coklat-hijau dalam gaya ketenteraan dikekalkan dalam gaya yang sama dengan bantuan kasut berat kasar, ikat pinggang kulit dan gelang. Lebih berpakaian lebih baik memilih jaket atau jaket denim gelap.

Pakaian baju ringan akan mengubah rupa kasual anda ke kasut dan aksesori. Ini akan membantu flat balet, sandal baji, syal. Kecerahan akan memberi beg besar, cermin mata hitam dan gelang dan cincin besar.

Pada gaya petang

Hampir semua baju baju boleh dipukul dalam gaya petang. Jika anda melengkapkan pakaian anda dengan tali pinggang lebar yang menyatu dalam warna dengan kasut, seperti pam tinggi dan klac, anda akan kelihatan sempurna pada acara petang.

Juga datang untuk bantuan perhiasan emas-nada, anting dengan batu cerah dan jaket denim. Perlu diingat bahawa aksesori menyerlahkan rupa petang.

Apa yang perlu dipakai pada musim bunga dan musim panas

Aksesori dan kasut harus dipilih berdasarkan acara dan tempat di mana anda akan pergi. Sebagai contoh, perhiasan kopling dan perak adalah sempurna untuk kerja. Jika anda berjalan-jalan, maka hiasan yang lebih besar, tali pinggang yang luas dan beg besar akan sesuai.

Pakai tumit atau pilih tunggal yang rata - keputusannya adalah milik anda. Perkara utama ialah imej akhir adalah harmoni dan selesa. Dalam cuaca yang hangat, anda boleh memakai kardigan atau parit cahaya di atas pakaian anda.

Aksesori dalam reka bentuk rotan akan menjadi ideal, tetapi bahan kulit akan sama-sama digabungkan. Flat balet yang sempurna, selipar tinggi dengan tumit atau baji. Beg itu semestinya besar, tali pinggang kulit yang luas dipadankan dengannya.

Imej musim sejuk dan musim luruh

Sebuah lapisan kasmir yang dipotong akan menjadi pilihan yang baik untuk baju baju hangat. Imej ini boleh ditambah dengan beg klasik.

Sekiranya anda ingin memberikan imej anda sedikit kewanitaan, maka kopling kulit yang besar, dipakai di atas bahu, akan mengatasi ini. Sebaliknya, untuk melihat lebih tidak formal, tambahkan aksesori kulit.

Pada musim sejuk, kot bulu akan menghangatkan anda, lebih baik jika ia jauh di atas lutut. Pakaian sedemikian boleh digabungkan dengan klac kecil dan kasut suede panjang sederhana pada tumit nipis.

Untuk imej yang lebih sukar, ia sepatutnya menggantikan kasut stiletto dengan kasut koboi yang berat. Dan jika anda memutuskan untuk memakai pakaian denim pada musim sejuk, maka jaket atau bulu bulu kelinci adalah sempurna untuknya.

Apa kasut yang hendak dipakai

Gaya pakaian secara langsung mempengaruhi pilihan kasut. Sebagai contoh, pakaian denim denim kelihatan baik dengan kasut yang besar, tetapi pakaian kapas tipis adalah yang terbaik untuk dipakai dengan sandal dan sandal. Untuk pakaian pejabat, pam klasik, kasut hitam atau coklat dengan tumit akan jatuh di jalan.

Tetapi untuk imej "jalan" anda boleh mencuba. Ia semua bergantung pada busur akhir yang diingini yang anda mahukan.Ia boleh menjadi kasut brutal dengan lacing kasar, kasut Cossack, dan kasut mudah dengan tumit tetap atau kasut.

Kasut putih, kasut dan kasut putih akan melengkapkan rupa sporty ini.

Pada musim yang akan datang, baju baju telah menjadi hit sebenar dan sepatutnya. Ia amat serba boleh dan mudah. Oleh itu, semua gadis yang belum mempunyai masa untuk memperolehnya, kami sangat mengesyorkan anda berfikir.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan