Gaya pakaian dan model

Gaya, model dan jenis pakaian yang menyembunyikan perut

Gaya, model dan jenis pakaian yang menyembunyikan perut

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Berapa lamakah saya lebih suka: panjang, midi atau pendek?
 2. Warna apa yang lebih sesuai?
 3. Sedikit mengenai tisu
 4. Apa warna membetulkan bentuk visual?
 5. Nilai trim
 6. Aksesori apa yang perlu diambil?
 7. Petua: sembunyikan perut dan sisi

Pakaian - ini adalah pakaian terbaik untuk seorang gadis, kerana hanya di dalamnya anda boleh merasa benar-benar menarik dan wajar. Tetapi, malangnya, banyak gadis menolak pakaian ini kerana kecacatan angka. Salah satu masalah yang paling biasa adalah perut yang menonjol. Kemunculan "perut" tidak selalu menjadi kesalahan gadis itu. Ia boleh muncul bukan sahaja kerana diet yang tidak betul dan pengabaian sukan, tetapi juga disebabkan oleh kelahiran atau penyakit. Dalam usaha untuk menyembunyikan perut yang menonjol, kanak-kanak perempuan biasanya menggunakan dua cara radikal: sama ada mereka memakai hooves untuk menyembunyikan angka mereka, atau mereka menarik pakaian yang ketat, dengan harapan bahawa mereka akan menjadikan mereka lebih langsing.

Dalam artikel ini kami ingin memberitahu anda mengenai gaya pakaian yang bergaya yang menyembunyikan perut. Anda akan belajar bahawa walaupun dengan angka yang tidak sesuai, anda mampu membeli pakaian yang cantik dan bergaya.

Berapa lamakah saya lebih suka: panjang, midi atau pendek?

Gaun yang panjang

Secara visual tarik angka, jadi mereka hebat untuk menyembunyikan perut.

Walau bagaimanapun, harta pakaian di lantai ini tidak sah untuk kanak-kanak perempuan dengan pertumbuhan yang sangat kecil. Pakaian "Thumbelina" panjang menjadikannya lebih rendah. Oleh itu, jika anda memperlakukan gadis kecil, lebih baik menolaknya.

Pakaian panjang sederhana

Gaun panjang Midi sesuai untuk pelbagai jenis badan. Ini adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin menyembunyikan perut yang menonjol.

Rok panjang sederhana seductively membuka kaki, pada masa yang sama, menyembunyikan semua masalah masalah badan.

Pakaian pendek

Ini adalah kawasan yang paling berbahaya untuk kanak-kanak perempuan yang malu dari perut mereka. Rok mini, terutama jika ia menutup pinggul, secara mendatar membahagikan angka di tempat di mana ini tidak diperlukan sama sekali. Pilih gaya longgar yang tidak akan menonjol perut anda. Rok yang terbakar dengan pinggul yang sempit juga sesuai.

Untuk mengelakkan kesilapan, lebih baik untuk meninggalkan pakaian ultrashort sama sekali, dengan menentukan sendiri maksimum yang dibenarkan untuk satu telapak tangan di atas lutut.

Warna apa yang lebih sesuai?

Warna untuk pakaian anda perlu memilih yang sesuai dengan anda. Sangat penting untuk diingati, seperti banyak gadis, mengetahui bahawa warna gelap secara visual membuat orang yang lebih langsing, mzbegat dalam almari pakaian mereka dengan warna-warna cerah. Memakai skema warna hitam dan kelabu, anda boleh, membetulkan angka itu, tetapi sentiasa berpakaian dalam warna gelap, mudah melupakan kelebihan lain penampilan anda.

Kulit segar, warna mata yang indah, warna rambut yang luar biasa - semua ini boleh ditekankan dengan bantuan pakaian pewarna yang betul. Oleh itu, warna pastel yang cerah, kaya atau halus mestilah dalam almari pakaian anda.

Pakaian dengan panel sisi, berbeza warna, visual mengecilkan angka - gadis dengan perut pasti pasti melihat gaya ini. Jika anda suka pakaian dengan cetakan, kemudian pilih pola orientasi menegak - seperti gambar "menarik" angka itu.

Sedikit mengenai tisu

Sekiranya ada perut yang menonjol, tisu ketat harus dielakkan. Buang pakaian dari pakaian rajut nipis atau guipure elastik. Bahan-bahan ini tidak hanya akan menekankan semua lipatan yang ada, tetapi juga menambah yang baru.Sekiranya anda suka fabrik terbuka, maka pilihlah model pakaian dengan lengan baju atau kawasan sabun, tetapi biarkan kawasan masalah ditutup dengan bahan yang lebih tebal.

Juga, penjagaan perlu diambil untuk kain berkilat, kerana permukaan berkilat kelihatan lebih daripada itu sebenarnya. Oleh itu, gaun sutera dan satin juga harus diketepikan. Jadi, pilihan anda adalah kain tebal, matte seperti kapas, linen, velor, crepe-chiffon, batis, dll.

Apa warna membetulkan bentuk visual?

Tidak hanya panjang pakaian, tetapi juga warna boleh menyesuaikan bentuknya secara visual. Palet warna keseluruhan dibahagikan kepada dua bahagian: satu termasuk nuansa hangat, dan yang lain sejuk. Pada masa yang sama, satu warna dalam spektrum boleh mempunyai nada hangat dan sejuk. Warna sejuk cenderung secara visual membuat jarak ke objek lebih banyak, dan warna hangat, sebaliknya, mengurangkannya. Oleh itu, untuk mewujudkan ilusi pengurangan jumlah, anda perlu memilih pakaian dalam julat sejuk.

Belajar membezakan antara nada sejuk dan hangat sangat mudah. Warna paling hangat palet warna adalah oren, dan yang paling sejuk adalah ungu. Sekarang perhatikan dengan kipas warna: bahagian yang lebih dekat dengan oren adalah panas, dan yang lebih dekat dengan ungu adalah sejuk.

Nilai trim

Fungsi awal penamat kain itu adalah hiasan. Tetapi sekiranya anda perlu menyembunyikan kehadiran perut, penamat diberikan lebih penting kerana ia menukar perhatian dari angka ke pakaian. Terdapat banyak jenis hiasan pakaian: tirai, sisipan renda, sulaman, appliqué, dan pinggan - anda masih boleh menyenaraikan mereka untuk masa yang sangat lama. Untuk menyelesaikan dimainkan di tangan anda, elakkan garisan mendatar dan corak kecil. Jahitan hiasan menegak atau sulaman, drape, jatuh dari atas ke bawah - ini adalah kaedah yang paling berkesan pembetulan visual angka.

Aksesori apa yang perlu diambil?

Aksesori - ini adalah pembantu setia yang lain dalam memerangi perut yang menonjol. Sama seperti penamat, mereka direka untuk mengalihkan perhatian. Terdapat beberapa pilihan untuk menggunakan aksesori untuk menutup topeng ini:

 • Perkara-perkara yang mewujudkan garis menegak, seperti rantai leher panjang atau rantai.
 • Hal-hal yang terang yang membuat aksen di tempat yang betul, misalnya, kerongsang besar atau bunga tiruan (hanya jangan mengikatnya ke garis pinggang - lebih baik memilih zon berurutan untuk ini)
 • Gunakan pelbagai tali. Tali yang lebar, korset harus diletakkan di atas pinggang, dan nipis - sedikit lebih tinggi dan dipakai dengan pakaian yang luas dengan potongan bebas.

Petua: sembunyikan perut dan sisi

 • Seluar dalam pembetulan - Ini adalah perkara yang wanita harus mempunyai pinggang masalah harus dipakai, jika tidak setiap hari, maka sekurang-kurangnya dalam kes-kes apabila anda perlu melihat yang terbaik. Pinggang pinggang adalah jenis yang berbeza - bahagian atas dan bawah berasingan, atau model padat, menyerupai jumpsuit.
 • Membangun postur yang betul: sebaik sahaja kita mula membungkuk, otot perut segera berehat dan perut "jatuh". Cuba bersandar pada tulang belakang apabila berjalan: maka perut secara automatik mengetatkan dan anda kelihatan lebih langsing.
 • Berikan perhatian kepada kelebihan angka anda, dan kelemahannya akan menjadi kurang ketara. Apa yang paling anda sukai tentang diri anda? Mungkin ini adalah dada yang luar biasa, dan mungkin belakang yang cantik atau kaki langsing. Apa yang anda bangga, perlu diberi penekanan dengan bantuan gaya pakaian yang dipilih dengan betul.
Komen
 1. Elena
  29.01.2016

  Saya mempunyai perut yang menonjol.Saya biasanya memilih pakaian dengan pinggang yang tinggi.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan