Gaya pakaian dan model

Berpakaian dengan basky - imej yang hebat

Berpakaian dengan basky - imej yang hebat

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Siapa yang sesuai?
 2. Basque pluses
 3. Pilihan bas
 4. Sarung pakaian
 5. Dengan lengan
 6. Dengan kereta api
 7. Kain
 8. Panjang
 9. Warna popular
 10. Petang
 11. Perkahwinan
 12. Sekiranya saya memakai penuh?
 13. Apa yang perlu dipakai?
 14. Aksesori
 15. Kasut

Apa yang Basque, tahu setiap gadis yang cuba mengikuti fesyen. Sekiranya anda belum bertemu dengan pakaian ini sebelum ini, beri kami terangkan: Basque adalah melompat luas di pinggang pakaian atau skirt.

Ia dinamakan sempena Basque sebagai penghormatan kepada bangsa yang mendiami salah satu kawasan di Sepanyol - Basque, kerana ia adalah sebahagian tradisional kostum nasional mereka. Pada pertengahan abad yang lalu, Basque menjadi sangat bergaya, tetapi digunakan sebagai pakaian untuk cloaks dan mantel.

Kemudian barang pakaian ini dilupakan untuk jangka masa yang panjang, dan mereka teringat mengenainya agak baru-baru ini. Pakaian hari ini dengan basque sangat popular.

Siapa yang sesuai?

Baska bukan sahaja hiasan, tetapi juga merupakan butiran fungsi pakaian. Tujuannya adalah untuk membetulkan kelemahan angka secara visual. Basque biasanya terletak tepat di bawah garis pinggang, sehingga meningkatkan perbezaan antara pinggul dan pinggang. Bagi gadis-gadis dengan jenis "segi empat tepat", harta Basque ini akan sangat berguna.

Di samping itu, Basque akan membantu mengimbangi bahu yang luas - satu ciri angka, yang sering kali menjadi atlet dan hanya perempuan yang tinggi. Jika anda perlu mengalihkan perhatian dari perut yang menonjol, maka pakaian dari pangkalan akan membantu anda dengan ini.

Basque pluses

 • Kehadiran Basques membantu mengatasi beberapa kelemahan dalam angka - kualiti yang sangat penting untuk pakaian apa pun. Di samping itu, pakaian ini sesuai untuk kanak-kanak perempuan yang berbeza dan membina. Satu-satunya pengecualian adalah pemilik tokoh berbentuk pir. Dalam kes mereka, Basque menjadikan bahagian bawah badan lebih berat.
 • Baska dapat menghiasi pakaian yang paling mudah. Untuk masa yang panjang, dia tetap berada di pinggir fesyen, tetapi sekarang musim itu berturut-turut dia muncul dalam koleksi pakaian oleh pereka terkenal. Jadi, anda boleh bergantung pada hakikat bahawa pakaian dengan asas-asas akan menjadi popular untuk masa yang lama.

Pilihan bas

Panjang basca sama seperti skirt, dipakai atas pakaian. Kesan ini ditingkatkan jika basque diperbuat daripada kain warna atau tekstur yang berbeza.

Bask dua - unsur yang diperbuat daripada dua lapisan kain. Basque ini biasanya lebih pendek dan lebih megah daripada versi klasik.

Baska tidak lengkap, tidak seperti pepejal, tidak menduduki keseluruhan tali pinggang pakaian. Sebagai peraturan, ia adalah "sayap" yang menonjol pada sisi pakaian.

Basma asimetris - variasi yang paling moden dari detail pakaian ini. Di satu pihak, ia lebih pendek, tetapi di sisi yang lain - lebih lama. Jenis ini juga termasuk Basque, membentuk sejenis zapah.

Sarung pakaian

Basque boleh menghiasi gaun hampir semua gaya, tetapi paling berkesan ia kelihatan pada gaun dengan siluet sempit.

Gaun sarung dengan basque telah menjadi klasik yang sebenar dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Pakaian ini kelihatan sangat feminin dan elegan. Lagipun, kes itu sendiri menang-menang, dan penambahan Basque menjadikannya sangat canggih. Gaun sarung dengan basque adalah baik untuk pelbagai acara: dari kerja ke menari, itulah sebabnya gadis di seluruh dunia sangat menyukainya.

Dengan lengan

Kami ingat bahawa Basque pada asalnya digunakan sebagai hiasan untuk pakaian wanita. Mungkin itu sebabnya dia kelihatan begitu baik pada pakaian dengan lengan panjang. Perkara utama - bahawa rok tidak terlalu subur. Lebih baik jika ia sempit, contohnya, "pensel". Lengan panjang menambah keterukan pada pakaian, tetapi Basque yang menggembirakan mengimbangi keseriusan yang berlebihan imej.

Terdapat juga model pakaian dengan basky, mempunyai lengan pendek. Selain itu, lengan sering merupakan bentuk asal, yang menjadikan imej agak mewah.

Dengan kereta api

Pakaian dengan kereta api, sebagai peraturan, pilihan untuk acara yang paling serius. Selalunya, pakaian sedemikian dipilih oleh pengantin perempuan, memberi penghormatan kepada tradisi perkahwinan Eropah. Baru-baru ini, Basca telah tersangkut dalam fesyen perkahwinan, jadi di salon anda dapat mencari model pakaian dengan basque, dengan lancar beralih ke kereta api. Lihatlah gambar - gaun ini kelihatan sangat cantik dan luar biasa. Walau bagaimanapun, perlu diingatkan bahawa sebilangan besar garis mendatar "meratakan" angka itu, jadi pilihan ini hanya sesuai untuk kanak-kanak perempuan yang cukup tinggi.

Kain

Bagi Basque untuk mengekalkan bentuknya, ia mesti dijahit dari kain tebal atau dari bahan dua lapisan. Dengan pakaian yang sama tidak ada keperluan mengenai kain di sana.

Pakaian dengan basque dapat dibuat dari kain semulajadi atau sintetik, tipis atau padat, elastis atau tidak. Anda hanya perlu memilih, berdasarkan idea anda sendiri tentang keindahan, ciri-ciri angka, masa tahun dan format acara. Anda boleh menggabungkan beberapa jenis kain dalam satu model. Sebagai contoh, pakaian dan peplum boleh dijahit daripada pakaian rajut, dan baju lengan boleh dibuat dari guipure.

Panjang

Baska boleh hadir pada pakaian dengan skirt panjang apa pun - dari mini ke maxi. Tetapi Basque sendiri semestinya lebih pendek daripada pakaian, jika tidak semua kesan akan hilang.

Lama ke lantai

Pakaian dengan Basque selalu kelihatan elegan, tetapi untuk majlis-majlis khas adalah perlu untuk memilih pakaian malam dengan skirt ke lantai. Baska kelihatan sangat mengagumkan pada skirt panjang sempit. Unsur ini sering dihiasi dengan pakaian siluet dengan skirt, pinggul yang ketat dan secara dramatik berkembang ke bawah. Terbaik dari semua gaya ini sesuai untuk kanak-kanak perempuan tinggi dengan jenis angka jam.

Midi

Pakaian dengan skirt panjang sederhana adalah yang paling popular, kerana ia sesuai untuk pelbagai situasi; Mereka selesa dan elegan. Pakaian dengan gaya midi "midi" kelihatan sangat baik di hadapan rok pensil.

Jika pakaian sedemikian dibuat dalam skema warna yang tertahan dan ia agak tertutup, ia agak mungkin untuk muncul di pejabat di dalamnya. Pakaian yang lebih cerah sesuai untuk mesyuarat tidak rasmi.

Pendek

Pakaian pendek - pilihan terbaik untuk pihak, kerana di dalamnya ia sangat mudah untuk menari! Seorang gadis dalam pakaian koktel dengan basque selalu menarik perhatian, kerana unsur ini membawa pesona unik kepada pakaian. Baska membuat pakaian ini lebih ghairah dan suka bermain, jadi dalam pakaian seperti ini, anda akan mengagumi pandangan sepanjang malam.

Warna popular

Hitam

Gaun hitam dengan basque boleh menjadi klasik dari almari pakaian dan pakaian untuk penerbitan. Ia semua bergantung kepada ciri-ciri model.

Sebagai contoh, skirt pendek dan garis leher akan sesuai dalam keadaan tidak formal, dan untuk acara perniagaan atau budaya, lebih baik untuk memilih sesuatu yang lebih ketat. Warna hitam dalam gabungan dengan basky mempunyai keupayaan untuk memodelkan angka, menyimpannya dari beberapa kelemahan.

Putih

Warna putih mengelilingi gadis itu dengan halo kesucian dan tidak bersalah, tanpa mengira umurnya. Gadis-gadis yang berpakaian putih hanya menyebabkan emosi positif pada orang lain, kerana warna ini dikaitkan dengan permulaan yang baik.

Pakaian putih tidak semestinya pakaian pengantin. Selain pernikahan ada banyak situasi lain di mana gaun putih dengan basque akan benar-benar sesuai, misalnya, pesta wisuda, pertunjukan teater, dsb.

Merah

Tanpa gaun lain, seorang wanita merasa menarik dan menggoda seperti merah. Pakaian merah adalah mencari sebenar untuk seorang gadis yang ingin memainkan peranan keindahan yang membawa maut.

Oleh kerana merah adalah warna yang sangat ekspresif, pakaian itu semudah mungkin. Biarkan Basque menjadi satu-satunya elemen hiasan pakaian anda.

Biru

Warna biru sangat ekspresif, tetapi pada masa yang sama tenang, itulah sebabnya ia adalah salah satu gadis yang paling dicintai.

Pakaian biru tidak boleh menjadi kesat (kecuali model sangat terang) - di dalamnya anda akan sentiasa kelihatan elegan. Baska adalah cara terbaik untuk menghidupkan sekatan pakaian biru.

Hijau

Hijau berjanji untuk menjadi salah satu warna yang paling bergaya sepanjang beberapa musim yang akan datang. Sekurang-kurangnya satu gaun hijau sepatutnya muncul di almari pakaian masing-masing, terutamanya kerana terdapat banyak warna yang tersedia warna ini, masing-masing dari kami akan mendapati yang paling sesuai dengannya.

Emerald, turquoise, epal - pakaian dengan basque kelihatan sangat menarik dalam pelbagai warna.

Petang

Gaun malam wanita memakai dalam keadaan paling serius apabila anda perlu muncul dalam semua perhiasannya. Jika anda tidak menjalani kehidupan sosial yang aktif, maka peluang untuk muncul sebelum orang lain dalam semua kemuliaannya tidak datang kepada anda seseringnya. Itulah sebabnya pilihan gadis pakaian malam sangat berhati-hati. Pakaian malam dengan basky harus panjang dan tidak megah. Pastikan untuk melihat gaya duyung dengan puncak korsase dan skirt sempit yang terapung di bahagian bawah. Sekiranya pakaian adalah siluet lurus, beri perhatian kepada model dengan bentuk bukan standard basque.

Perkahwinan

Fesyen perkahwinan juga tidak memintas pakaian dengan bahagian Basque. Baru-baru ini, semakin ramai pengantin memilih gaya yang sama untuk acara yang paling penting dalam hidup mereka. Gadis berpandukan pelbagai sebab: ada yang ingin mengikuti fesyen, yang lain - untuk menunjukkan tokoh yang cantik, dan yang lain - untuk menyembunyikan perut yang cenderung. Dalam semua kes, pakaian dengan basky akan kelihatan sangat cantik dan akan membantu untuk membentangkan semua ciri penampilan dalam cahaya yang menggalakkan.

Banyak pengantin menolak tradisi dan memilih pakaian pendek. Dalam kes ini, pakaian basque adalah cara terbaik untuk mencipta rupa perkahwinan yang moden dan elegan.

Sekiranya saya memakai penuh?

Gadis lemak, tentu saja, boleh memakai pakaian basque. Dengan syarat bahawa pakaian itu dipilih dengan betul, dia dapat membetulkan beberapa saat, sering menjadi penyebab gangguan wanita muda yang berisi. Peraturan utama adalah bahawa Basque harus terletak di bawah atau di atas zona yang anda anggap bermasalah.

Sebagai contoh, dengan perut yang menonjol, anda memerlukan pakaian dengan basque, yang bermula hampir di bawah payudara dan dipam di pinggul. Keindahan yang rimbun harus memberi perhatian kepada model-model di mana shuttle datang dari pinggang. Dalam apa jua keadaan, mereka yang mempunyai bentuk mewah harus memilih pakaian dengan bas yang luas, kerana elemen kecil hanya menekankan jumlah.

Apa yang perlu dipakai?

Anda boleh menggabungkan pakaian dengan basky dengan pelbagai perkara dari almari pakaian anda. Pakaian yang paling biasa dapat membuatnya bermain dengan cara yang baru. Untuk mencipta rupa perniagaan, pakai jaket pada pakaian (tetapi jangan terlalu pendek). Pakaian yang sangat bagus dengan basque kelihatan dengan parit klasik dan kasut yang ketat. Seluar ketat nipis atau stoking nipis akan sentiasa sesuai, tetapi pada musim sejuk anda boleh mendapatkan dengan ketat gelap ketat. Model musim panas menggabungkan dengan topi yang luas dengan gaya romantis. Tali yang tipis dan beg tangan kecil yang elegan akan membantu menyelesaikan rupa.

Aksesori

Pakaian dengan Basque tidak tergolong dalam gaya pakaian, jadi ia sesuai dengan aksesori. Sebagai contoh, pakaian sarung hitam dengan jaket kulit dan barang kemas besar yang diperbuat daripada kulit dan logam adalah pakaian yang sepenuhnya harmoni dalam gaya rocker. Pakaian yang sama dengan jaket cahaya dan kasut pam adalah imej yang sempurna untuk wanita perniagaan. Keluarkan jaket anda, memakai perhiasan cerah dan sandal bertenaga tinggi - dalam bentuk ini anda boleh pergi ke pesta dengan selamat.

Untuk mencari imej yang sempurna, anda boleh bereksperimen dengan pelbagai aksesori: perhiasan mewah, perhiasan asal, jam tangan, gelas dan selendang. Akibatnya, anda pasti dapat mencari beberapa penyelesaian gaya yang menarik.

Kasut

Pakaian dengan basque tidak memerlukan kasut tertentu. Sudah tentu, seperti pakaian lain, ia kelihatan lebih baik dengan tumit tinggi. Lagipun, dalam kasut dengan tumit, gadis-gadis kelihatan sangat menarik, dan berjalan kaki mereka hanya menarik. Sepatu mesti dipilih, bergantung pada apa yang anda pakai pakaian. Untuk bekerja ia akan menjadi kasut pejabat yang ketat, untuk berjalan di sekitar bandar - butik yang elegan, dan untuk percutian - selipar yang menakjubkan. Warna kasut mungkin hampir dengan pakaian atau, sebaliknya, berbeza dengan nada.

Komen
 1. Lena
  26.02.2016

  Berpakaian dengan Basque hebat untuk pihak korporat. Ia adalah ketat dan pada masa yang sama sangat feminin. Saya mempunyai pakaian hitam untuk majlis ini, kini saya mahukan satu lagi biru.

 2. Masha
  23.02.2016

  Saya juga tunduk kepada mereka yang mencipta bahasa Basque. Hanya keselamatan untuk angka saya!

 3. Vika
  21.02.2016

  Saya suka pakaian dengan basky! Baska memberikan kelantangan kepada pinggang saya yang tidak dinyatakan.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan