Gaya pakaian dan model

Berpakaian dengan skirt-sun sepatutnya dalam almari pakaian dari setiap fashionista

Berpakaian dengan skirt-sun sepatutnya dalam almari pakaian dari setiap fashionista

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Ciri-ciri flared skirt suar
 2. Siapa yang sesuai?
 3. Dengan lengan
 4. Panjang
 5. Musim panas
 6. Warna dan cetakan
 7. Adakah ia lengkap?
 8. Apa yang perlu dipakai?

Gaya gaun moden sangat pelbagai. Dan di antara mereka tempat yang istimewa diduduki oleh pakaian feminin seperti pakaian dengan skirt matahari. Pakaian sedemikian dalam fesyen bukanlah abad pertama.

Ciri-ciri flared skirt suar

Populariti yang hebat dari pakaian dengan gaya skirt seperti ini disebabkan oleh fakta bahawa sangat mudah menjahit mereka, dan pada setiap tokoh seperti pakaian terlihat sangat menarik. Skirt boleh mempunyai satu atau dua jahitan, tetapi terdapat juga pilihan tanpa lipit. Panjang mereka boleh berbeza-beza - ia diwakili oleh produk dari panjang maksimum kepada model yang sangat pendek.

Siapa yang sesuai?

Pakaian dengan skirt matahari akan sesuai dengan setiap wanita, kerana lipatan semula jadi yang terbentuk di dalamnya menambah kehalusan angka dan rahmat. Pada masa yang sama, skirt seperti itu akan membantu dan menambah jumlah di tempat yang hilang, dan jika perlu, sembunyikan sentimeter tambahan.

 • Gadis langsing, yang angkanya mirip dengan segi empat tepat, disarankan memakai pakaian ini sedikit lebih lama daripada lutut. Dalam apa-apa pakaian, pinggul mereka akan kelihatan lebih besar, dan pinggang akan menjadi lebih langsing. Sangat baik pada angka itu akan melihat gaun bahan padat, serta pakaian dengan skirt berlapis berlapis matahari.
 • Jika angka gadis itu kelihatan seperti segitiga, dia harus mencari pakaian di mana skirt akan mula berkembang bukan dari pinggang, tetapi dari garis pinggul. Ini akan menyembunyikan kepenuhan dan menambah cahaya kepada imej.
 • Dengan angka yang menyerupai "segitiga terbalik", pakaian gaya sedemikian akan menjadi pilihan yang baik. Terima kasih kepada pelbagai lipatan, bermula dari pinggang, pinggul akan meningkat secara visual, yang akan mengimbangi siluet secara keseluruhan.

Dengan lengan

Untuk pakaian dengan skirt, lengan matahari mungkin tidak hadir sepenuhnya, tetapi jika sekeping potongan itu tersedia, panjang lengan mungkin berbeza-beza. Pilih produk yang dinasihatkan mengikut musim. Sebagai contoh, model dengan lengan sering dibeli untuk pejabat dan cuaca sejuk, dan pakaian gaya ini dengan tali adalah permintaan pada musim panas.

Panjang

Pendek

Gaun semacam itu seperti keindahan dengan kaki langsing panjang. Pakaian musim panas dengan panjang pendek diperbuat daripada kain kapas, dan model untuk baldu, bulu atau baldu adalah permintaan untuk musim sejuk.

Midi

Panjang purata pakaian, di mana skirt gaya "matahari", telah menjadi popular sejak 70-an abad yang lalu. Kini model sedemikian juga amat diperlukan. Elegant midi dresses terikat dari satin, chiffon atau renda. Jika mereka menutup sedikit lutut, maka mereka kelihatan sangat feminin.

Lama ke lantai

Model seperti pakaian dengan skirt matahari sangat popular pada tahun enam puluhan abad ke-20. Sekarang mereka sering diwakili oleh sundresses tanpa lengan yang dipakai dengan sandal, beg besar, gelas dan topi. Gaun seperti ini sering dipilih oleh perempuan yang kakinya tidak terlalu langsing.

Musim panas

Model pakaian dengan skirt, matahari untuk tempoh musim panas dijahit terutamanya dari kain nipis, misalnya, dari kapas, satin atau sutera. Pakaian sedemikian sering dapat dicatat warna terang dan kekurangan lengan. Terdapat model dengan potongan yang agak terang di bahagian belakang atau garis leher. Pakaian yang sangat menarik dengan skirt lut kristal matahari.

Warna dan cetakan

Hitam

Pakaian hitam pendek dengan skirt matahari berjaya menggantikan pakaian sarung. Ia agak terhad untuk acara rasmi. Jika anda menambah aksesori yang terang untuk ini, pakaian ini akan menjadi pilihan yang baik untuk majlis-majlis khas.Dalam gaun hitam panjang gaya ini, gadis itu kelihatan luar biasa elegan.

Putih

Di dalam pakaian salji putih dengan skirt gadis matahari memamerkan kewanitaan dan kelembutan. Model pendek boleh mempunyai garis leher seperti V, tali bahu, leher bot, atau lain-lain bahagian atas. Selalunya terdapat gaun putih gaya ini, dilengkapi dengan tali pinggang yang cerah.

Merah

Berpakaian dengan skirt matahari dengan nada merah sesuai dengan gadis-gadis yang berani dan tidak dilarang. Panjang pakaian ini sangat berbeza. Model pendek dengan lengan panjang kelihatan menarik, pakaian untuk lutut sangat menarik, tetapi produk di lantai kelihatan terutamanya perayaan. Pakaian merah sering dipakai dengan tali pinggang hitam atau putih untuk menekankan pinggang.

Dalam sangkar

Pakaian cekam dengan skirt skirt matahari boleh menjadi pendek, ke lutut atau ke lantai. Kombinasi warna yang paling umum dalam cetakan ini berwarna merah dan hitam, serta hitam dan putih.

Titik polka

Rok matahari polka-dot kelihatan comel dan manis. Bahagian atas pakaian ini boleh dari cetakan yang sama atau monophonik. Bergantung pada bentuknya, saiz kacang yang dipilih berbeza. Warna yang paling popular dari pakaian kacang dengan skirt adalah matahari - hitam dan putih, putih dan hitam, merah dan putih, merah dan hitam dan biru dan putih.

Bunga

Motif bunga dalam pakaian dengan skirt matahari paling sering dijumpai dalam model musim panas. Pakaian sedemikian cerah dan menarik. Cetakan bunga sering dipilih untuk model dalam gaya retro, serta untuk sundresses pada tali.

Adakah ia lengkap?

Pakaian, skirt yang mempunyai gaya "matahari", disyorkan untuk kanak-kanak perempuan dengan pinggul penuh, kerana bahagian ini akan tersembunyi dari pandangan. Di samping itu, skirt yang besar akan menekankan pinggang.

Apa yang perlu dipakai?

 • Kasut untuk pakaian pendek dengan skirt matahari harus dengan tumit tinggi, dan untuk model lama anda boleh memakai sandal atau balet flat.
 • Pakaian gaya ini boleh dipakai dengan sabuk berwarna atau berbeza, lebarnya akan berbeza bergantung pada model pakaian dan tokoh pemiliknya.
 • Dari atas pada pakaian dengan skirt, matahari boleh diletakkan pada jaket pendek atau bolero.
 • Produk gaya ini tanpa lengan boleh dilengkapi dengan sarung tangan pendek.
 • Perhiasan, dipadankan dengan matahari bersama dengan skirt, harus elegan. Walau bagaimanapun, beberapa model gaun tersebut digabungkan dengan gelang besar dan manik-manik panjang.
 • Pilih klac kecil, beg tangan, atau beg tote untuk pakaian ini.
 • Melengkapkan pakaian dengan rok yang berbulu gaya ini dengan cermin mata hitam dan topi, anda akan membuat rupa vintaj.
Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan