Gaya pakaian dan model

Berpakaian dengan pinggir - nota asli dalam imej

Berpakaian dengan pinggir - nota asli dalam imej

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Ciri-ciri
 2. Model popular
 3. Pakaian petang
 4. Ballroom untuk menari
 5. Gaya Chicago
 6. Warna popular
 7. Apa yang perlu dipakai?

Fringe adalah elemen yang sangat aneh dalam hiasan pakaian, kerana ia sangat popular pada tahun 20-an abad yang lalu. Ia digunakan dalam hiasan pakaian dalam gaya negara, boho atau estetika. Hari ini, pereka fesyen terkenal menggunakannya sebagai hiasan untuk pakaian bergaya, cerah dan canggih.

Fringe membantu membawa semangat kepada kebebasan imej, keberanian dan rasa tidak puas hati. Tetapi seringkali juga memberikan gadis cantik, kecanggihan dan bangsawan.

Ciri-ciri

Hari ini, pinggir boleh dibuat dari sebarang bahan, mempunyai panjang dan warna yang berlainan. Pereka menggunakan kulit, suede, sutera dan kapas, serta fabrik tekstur yang luar biasa apabila membuat pinggiran yang bergaya dan hebat. Ini tali lucu boleh menjadi elemen yang berasingan dari hiasan pakaian, atau menghiasi leher, kolar, hem atau lengan pakaian.

Pinggang pada pakaian boleh dibentangkan dalam bentuk tassel halus atau reticulums nipis.

Model popular

 • Pakaian pendek, yang dibentangkan dalam gaya "Latina", dibezakan oleh fakta bahawa mereka dihiasi dengan pinggiran sepanjang keseluruhan panjang. Sekiranya anda ingin, anda boleh membuat apa-apa pakaian yang bergaya, cukup untuk menjahit empat atau lima baris renda pada pakaian sederhana dengan tali nipis.
 • Pakaian dengan pinggir di pinggang kelihatan sangat cantik dan menarik, terutama jika benang mempunyai panjang sekitar 40 sentimeter. Hari ini pakaian poncho dengan pinggir adalah dalam fesyen, kerana ia memberikan kewanitaan gadis, kerapuhan, dan tali nipis membuat cahaya dan energik.
 • Pakaian di mana hanya skirt atau korset dihiasi dengan pinggir. Pakaian ini sesuai untuk kanak-kanak perempuan dengan perkadaran yang tidak sempurna, kerana pinggang ini membolehkan anda memberikan jumlah yang diperlukan atau meregangkan seluruh siluet. Oleh itu, benang pendek digunakan untuk membuat jumlah, dan pinggang panjang membolehkan anda untuk visual membuat bentuk langsing.
 • Gaun yang dikait atau pakaian rajut juga sering dihiasi dengan pinggiran. Tangan mengait membolehkan anda membuat pinggir benang yang sama sebagai barang rajutan.
 • Pakaian yang diperbuat daripada kain nipis dengan pinggang kelihatan sangat menarik. Bentuk jalur yang tidak teratur akan membantu memberikan kelantangan di tempat yang betul.
 • Gaun gaya negara sering dihiasi dengan pinggiran, iaitu garis leher, kolar dan lengan. Pinggir, yang terletak di sendi skirt yang dibasahi, kelihatan hebat dan bergaya.

Pakaian petang

Petang dan pakaian koktel, dihiasi dengan pinggir, kelihatan hebat dan mewah. Nampak sundress hebat pada tali nipis atau dengan panjang lengan tiga suku.

Fringe adalah elemen mandiri almari pakaian wanita. Dia mampu menghiasi pakaian yang ketat, memberikan romantik dan keasliannya.

Hari ini, ramai wanita bergaya pergi ke parti-parti dalam pakaian fringed, yang bukan hanya menghiasi imej, tetapi memberikan cahaya, keanggunan dan daya tarikan.

Pakaian petang boleh dihiasi dengan kedua-dua pinggang panjang dan pendek, satu warna atau berwarna-warni.

Ballroom untuk menari

Gaun pudar dengan panjang pendek pada tali yang agak ketara, dihiasi dengan pinggiran, tergolong dalam gaya latino. Dalam pakaian ini, setiap gadis akan sentiasa berada di tengah-tengah lantai tarian, tanpa perlu menari.

Selalunya, gaun bola dipotong dengan pinggang di pinggang, yang membolehkan untuk menekankan kecanggihannya. Sarung tangan yang dihiasi dengan pinggir sempurna untuk pemilik tangan yang panjang dan nipis.

Tali tali nipis di kawasan leher pasti akan menarik perhatian orang lain.Tetapi kebanyakan semua gadis untuk menari lebih suka pakaian dengan pinggir sepanjang hem.

Gaya Chicago

Musim ini, ramai wanita bergaya mempunyai almari pakaian mereka dengan gaya Chicago, yang merupakan klasik yang dikasihi dan kelihatan sangat menarik.

Mempunyai pakaian petang dalam gaya ini:

 • Panjang pakaian koktel boleh berbeza dari lutut ke buku lali. Jika anda perlu mencipta semula suasana abad ke-20 pada abad ke-20, anda boleh memilih pakaian dengan panjang lebih berani.
 • Ciri pinggang rendah, walaupun anda tidak boleh mematuhi peraturan ini, kerana perkiraan semula jadi dihargai. Selama dua puluhan abad ke-20, mereka biasanya tidak menumpukan perhatian pada pinggang atau menggunakan versi bersahaja hingga ke tengah-tengah paha, maka selepas satu dekad mereka mula dipandu oleh siluet wanita biasa ketika pakaian jahit.
 • Kain yang paling popular adalah satin, namun sutera, gaun chiffon dan baldu juga biasa. Rumbai, rhinestones dan manik, jahitan dan perhiasan digunakan untuk menghiasi gaun gaya Chicago.

Kemuncak gaun itu dipotong pada sabit, yang dengan sempurna menerangkan siluet wanita. Potongan ini jarang berlaku pada hari ini, terutamanya yang digunakan dalam jahitan pakaian petang untuk pihak yang didedikasikan untuk tiga puluhan.

 • Pakaian dicirikan dengan pemotongan jauh di bahagian belakang dan siluet yang ketat, yang secara beransur-ansur mengembang ke bawah dari garis paha.
 • Tokoh yang sempurna untuk gaya berpakaian di Chicago adalah siluet yang canggih dengan garis elegan dan bahu yang luas.

Warna popular

Setiap wanita fesyen boleh memilih pakaian semua warna kegemaran, selepas semua pereka menawarkan pakaian dengan pinggiran skema warna yang berbeza. Pilihan klasik adalah hitam, putih dan kelabu.

Bagi pencinta warna-warna cerah kain merah yang sesuai, hijau muda, merah atau biru. Sarung tangan harus dipilih untuk menyesuaikan hiasan.

Tahun ini warna yang paling popular untuk pakaian koktel dengan pinggir adalah putih atau hitam klasik, mewah emas, dan juga merah jambu seksi atau merah.

Apabila memilih warna, adalah perlu untuk memilih semua elemen imej supaya mereka saling melengkapi dengan harmoni. Oleh itu, pakaian karang dengan trim perak akan digabungkan sepenuhnya dengan klac berwarna perak.

Apa yang perlu dipakai?

Gaun yang bergaya dengan pinggir untuk mewujudkan rupa yang tiada tandingan boleh dilengkapi dengan beg tangan yang indah, sarung tangan yang canggih, topi asli dan kasut yang bergaya. Peraturan utama yang harus diikuti adalah bahawa semua elemen mesti berada dalam skema warna yang sama.

Topi kecil atau topi dengan lebar yang luas akan menjadi tambahan yang hebat kepada imej. Penyelesaian asli untuk menghias kepala akan menjadi pita yang dihiasi dengan bulu, bunga dan perhiasan. Apabila memilih beg tangan ialah tinggal di sampul beg. Untuk menghias leher, anda boleh memilih boa bulu mewah, manik-manik atau busur yang cerah. Perhiasan yang sangat popular adalah kalung panjang - sering dibuat daripada mutiara, yang diikat.

Ia juga perlu diingat mengenai sarung tangan, kerana dalam tiga puluhan mereka adalah sifat wajib. Sarung baldu atau sutera adalah pilihan yang hebat.

Untuk pakaian dalam gaya kasut latin dengan tumit-kacamata sangat sesuai. Kasut koboi akan kelihatan hebat dengan pakaian negara yang berbingkai.

Untuk membuat penampilan petang, anting-anting panjang, serta rantai yang elegan akan menjadi tandem yang hebat untuk pakaian berpakaian.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan