Gaya pakaian dan model

Dress-sundresses: trend semasa

Dress-sundresses: trend semasa

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
  1. Siapa yang sesuai?
  2. Gaya
  3. Kain
  4. Warna popular
  5. Ciri-ciri pilihan untuk wanita gemuk
  6. Apa yang perlu dipakai?
  7. Pemilihan

Pakaian adalah unsur paling terkenal dari kostum kebangsaan Rusia. Wanita dan perempuan memakai pakaian ini jauh sebelum kita, dan kini, selepas bertahun-tahun, pakaian sundal itu masih menjadi salah satu perkara kegemaran dalam almari pakaian kami. Tanda-tanda karakteristik sundress Rusia adalah tali lebar dan rok yang luas ke lantai. Kue boleh menjadi padat dan bebas - tetapi semestinya tertutup.

Pakaian sundress moden telah berubah dengan ketara dan mempunyai sedikit persamaan dengan orang-orang di mana nenek moyang kita pergi. Rok kini boleh menjadi apa-apa panjang, dan tali - nipis atau tidak sepenuhnya. Satu lagi perbezaan penting ialah: jika sebelum sundress dipakai semata-mata di bawah baju, kini ia dipakai kebanyakannya pada tubuh telanjang.

Siapa yang sesuai?

A sundress adalah perkara universal, yang mana bentuknya akan memberikan bentuk lembut dan feminin. Sekiranya anda melihat apa-apa kecacatan di dalam badan anda, mereka akan mudah diperbetulkan dengan pakaian berpakaian yang betul.

Bagi gadis-gadis langsing dengan angka budak lelaki, sundress dengan skirt yang longgar dan ruffles pada kancing akan menambah jumlah ke dada dan paha. Sundresses tinggi-pinggang sangat sesuai untuk kedua-dua wanita muda langsing dan berisi.

Pemilik pinggang yang jelas, dada dan pinggul yang berbulu harus memberi perhatian kepada model yang dipasang. Gadis-gadis dengan tokoh berbentuk pir mesti memilih pakaian sundal dengan topi kelantangan (sebagai contoh, dengan sayap lengan atau ruffles pada korset).

Gaya

Di Rusia, hanya dipakai sundresses panjangLagipun, ia dianggap tidak senonoh untuk menunjukkan kaki sehingga abad yang lalu. Dalam fesyen moden, bahagian tertutup maksimum dikompensasi oleh bahagian atas terbuka. Maxi sundresses, sebagai peraturan, mempunyai bahagian atas, sepenuhnya membuka bahu.

In sundresses pendek ramai gadis suka berpakaian sebaik sahaja hari-hari hangat datang. Dalam pakaian ringan, membuka sebahagian besar badan, sangat selesa dengan panas: mereka tidak menahan pergerakan dan membolehkan anda mendapatkan tan yang indah.

Baju baju sundress sedikit menyerupai pakaian musim panas yang terang yang kita biasa. Ia merujuk kepada gaya perniagaan, dan ramai yang menggunakannya untuk bekerja. Gaya ini dicirikan oleh kehadiran lengan baju dan kolar. Sering pakaian ini mempunyai siluet yang dipasang, jadi dipakai dengan tali pinggang.

Bungkus pakaian - Ini adalah warisan fesyen tahun 60-an. Hari ini, model sedemikian disyorkan oleh stylists untuk memuntahkan kanak-kanak perempuan, kerana mereka dengan sempurna menutupi perut yang menonjol dan menekankan dada yang subur. Itulah sebabnya pembungkus baju di sekitar selalunya dibeli oleh ibu-ibu masa depan.

Kain

Sundresses adalah, pertama sekali, pakaian untuk musim panas, oleh itu mereka paling sering dijahit dari kain nipis, semula jadi. Kapas, flaks, viscose, calico, chiffon - anda akan merasa selesa dalam pakaian yang dibuat dari bahan tersebut walaupun pada hari yang paling hangat. Secara tradisinya untuk sundresses memilih kain warna-warna cerah. Terutamanya popular adalah model dengan perhiasan bunga dan etnik.

Walaubagaimanapun, sundresses bukan sahaja musim panas, tetapi juga direka untuk musim sejuk. Dalam kes ini, mereka dijahit dari kain padat dan lebih panas yang mengandungi bulu atau serat sintetik.

Linen

Pakaian flaks, yang hilang dari lemari pakaian kami untuk masa yang lama, kini aktif kembali kedudukannya. Setelah menjadi biasa dengan kain sintetik, kita terlupa betapa selesa tubuh kita dalam hal-hal yang dibuat dari bahan semula jadi.Saraf linen dipulangkan dengan fesyen kerana gaya eko - satu arah reka bentuk yang popular berdasarkan penggunaan bahan semula jadi.

Denim

Pakaian Denim adalah sebahagian daripada gaya casul. Jeans, jaket denim, pakaian dan pakaian menjadikan kehidupan kita lebih selesa. Denim sundress adalah baik kerana ia boleh dipakai bukan sahaja pada musim panas, tetapi juga pada musim sejuk - digabungkan dengan baju atau turtleneck. Cahaya sundress yang diperbuat daripada denim nipis kelihatan sangat comel dan romantis.

Dirajut

Dengan bantuan beberapa benang benang, sepasang jarum mengait atau cangkuk, anda boleh mencipta pakaian luar biasa yang sangat unik dan unik. Salah satu model pakaian yang paling sesuai untuk mengait ialah sundress. Ia sangat sesuai dan, di samping itu, pakaian sundress kecil yang diperbuat dari benang terang kelihatan sangat mengagumkan.

Warna popular

Untuk musim panas, kanak-kanak perempuan memilih pakaian yang kebanyakannya warna-warna cerah. Lagipun, sepanjang musim luruh musim sejuk yang panjang, kita sangat bosan dengan warna gelap yang ketat! Apabila kulit sedikit disamak, pastikan anda memakai baju berwarna terang yang menanggalkan tan - putih, lemon, ungu muda pucat. Walau bagaimanapun, pakaian warna yang kaya tidak kelihatan cantik pada kulit gelap - kuning, merah, biru, zamrud.

Sundresses tidak perlu membosankan: berasa bebas untuk memilih model dengan cetakan cerah, sebagai contoh, corak geometri haiwan atau abstrak. Popular hari ini, apa yang dipanggil "kecerunan" warna: apabila satu warna beransur-ansur berubah menjadi yang lain.

Ciri-ciri pilihan untuk wanita gemuk

Seperti yang telah kita tulis di atas, pakaian berpakaian sempurna untuk kanak-kanak perempuan yang berkulit curvaceous. Terima kasih kepada potong percuma, ia menutup semua masalah masalah, dengan fokus pada merit angka itu. Sekiranya anda mempunyai bahu besar-besaran, cuba jangan memakai baju dengan lengan bengkak - "sayap" dan "lampu suluh." Jika anda mempunyai perut, sundresses dengan garis pinggang tinggi atau aroma akan kelihatan lebih baik. Kaki punggung sempurna menyembunyikan skirt yang luas di lantai.

Bukan sahaja gaya paty-sarafan, tetapi juga pewarna akan membantu untuk membetulkan angka visual. Apabila memilih model dengan corak, elakkan corak terlalu kecil dan jalur mendatar.

Apa yang perlu dipakai?

Pakaian

Pakaian, bergantung kepada modelnya, berjalan dengan baik dengan pelbagai perkara. Pakaian sundress musim panas boleh dipakai dengan jaket atau baju denim, serta dengan bolero terbuka atau jaket nipis. Pakaian sundress pejabat dipakai dengan baju, blaus atau turtleneck. Jeans sundresses pada tali dalam gaya tahun 90-an boleh dipakai di atas baju T-shirt.

Kasut

Kasut yang berbeza sesuai dengan sundress - gadis moden memakainya walaupun dengan kasut. Pilihan yang lebih tradisional adalah sandal atau sandal. Ikat dan slate juga sesuai (yang kedua masih disyorkan untuk dipakai hanya di pantai). Dalam musim sejuk, sundress boleh dipakai dengan kasut, but.

Aksesori

Pakaian sundress adalah pakaian yang sangat feminin dan sedikit remeh, jadi ia memerlukan aksesori yang sesuai. Beg tangan yang kecil, cerah atau beg wicker akan sesuai dengan pakaian romantis ini. Ia berjalan baik dengan topi jerami dan kepala asal. Manik dan gelang kayu pelbagai peringkat dan plastik akan sangat sesuai, serta anting-anting besar.

Pemilihan

  • Memilih pakaian sundress yang diperbuat daripada kain semulajadi. Mereka kelihatan jauh lebih baik daripada yang buatan dan, lebih-lebih lagi, mereka membenarkan kita tidak mengalami ketidakselesaan semasa panas.
  • Pilih pakaian berpakaian berdasarkan jenis angka anda. Semua kelemahan harus tersembunyi atau menyamar, dan semua kelebihan harus digariskan.
  • Perhatikan bukan sahaja gaya pakaian, tetapi juga kepada prestasi warna. Pakaian mudah warna-warna yang luar biasa, yang menarik perhatian penampilan anda, akan kelihatan lebih baik daripada pakaian yang paling elegan dengan warna yang tidak berjaya.
Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan