Gaya pakaian dan model

Pakaian musim luruh - imej yang paling hebat untuk musim kontroversial

Pakaian musim luruh - imej yang paling hebat untuk musim kontroversial

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Panjang
 2. Gaya dan model
 3. Untuk penuh
 4. Untuk wanita hamil
 5. Setiap hari
 6. Untuk pejabat
 7. Petang
 8. Perkahwinan
 9. Cetak
 10. Warna
 11. Apa yang perlu dipakai

Musim luruh adalah ketat dan sedih, suka bermain dan remeh, seperti seorang wanita yang berpakaian. Dan apa jenis pakaian, dan kita perlu fikirkan.

Panjang

Lama

Bagi peminat pakaian lama, pereka moden membuat hadiah sebenar - mereka mencipta model yang menarik dalam reka bentuk yang unik.

Ia kelihatan kombinasi yang baik dari maxi panjang dengan leher, bahan beragam, kain ringan dan renda.

Versi terbaru pakaian panjang boleh digabungkan dengan unsur-unsur atas yang hangat yang tidak akan membolehkan untuk menggigil pada hari musim luruh.

Pendek

Pakaian pendek kelihatan baik dalam apa-apa potongan. Bayang-bayang pemilik dalam pemotongan lurus akan terlihat ringan, kaki akan menjadi lemah lembut, dan proporsi tubuh akan dibentangkan dalam bentuk yang betul.

Untuk kejatuhan, anda harus memilih pakaian pendek dari gabardin, terutamanya dalam warna-warna terang, bahan sutera tebal dan bulu.

Dalam versi pendek, model dengan leher dalam bentuk bot dan lengan dalam gaya kimono kelihatan bagus.

Gaya dan model

Kes

Pada musim gugur, pakaian sarung sering digabungkan dengan turtlenecks atau bahkan dengan blaus chiffon yang berwarna-warni, busur di mana akan menambah kepintaran untuk melihat ketat.

Mencari kasut tinggi dengan pakaian musim luruh.

Curvy

Malah pada musim gugur anda boleh merasa seperti seorang puteri. Ini akan membantu anda pakaian yang subur yang mengekalkan imej silhouette yang mudah dan menyenangkan. Tinggalkan pakaian seperti itu untuk majlis-majlis khas.

Potong percuma

Silhouettes percuma tidak hanya menggunakan pereka malas dalam koleksi mereka.

Gaun musim gugur mereka menarik dengan kepraktisan dan kepelbagaian mereka, dan menghairankan dapat menyesuaikan dengan gaya apa pun.

Tunik pakaian

Percuma, di mana anda perlu dipasang, idealnya digabungkan dengan legging atau pakaian ketat - semua ini merujuk kepada pakaian yang dijahit dalam gaya tunik.

Sundresses

Dengan permulaan musim luruh tidak mahu mengucapkan selamat tinggal kepada gaya musim panas pakaian. Dan mengapa tidak menggabungkan pakaian dengan tali nipis dengan baju beatlovka, baju atau tebal. Hangat, cantik dan asli.

Mahukan keaslian? Kemudian ambil sarung tangan yang tinggi untuk pakaian, yang akan kelihatan baik dengan kasut atau kasut tinggi.

Dengan lengan

Ia tidak perlu berpakaian dengan lengan harus hangat dan ketat. Pereka moden telah belajar cara bermain dengan pakaian seperti itu, memberi mereka sikap yang sangat berbeza.

Paru-paru

Pada musim gugur terdapat sering hari-hari hangat yang membolehkan anda memakai pakaian ketat yang terbuat dari kain ringan. Ia boleh menjadi poplin, satin, kapas atau satin.

Malah model tanpa lengan boleh dipertimbangkan. Sekiranya anda takut membekukan, kemudian buang jaket satu-tone dengan pakaian di atas bahu anda.

Jangan laraskan diri anda dengan warna-warna neutral dari julat sejuk, pakaian musim luruh dalam warna pastel akan kelihatan penting walaupun pada musim gugur.

Hangat

Musim gugur yang berubah-ubah wajib untuk menambah pakaian bulu dan kasmir hangat ke almari pakaian anda. Pereka moden adalah sebilangan besar pakaian asli di mana ia akan menjadi sukar untuk membeku dan pergi tanpa disedari dalam orang ramai.

Ramping boleh memberi perhatian kepada model yang kurus.Tidak perlu memukul model bersatu yang ketat, pakaian maxi tebal dan baju sejuk memanjang dari almari pakaian.

Dengan bulu bulu

Semua orang, tanpa pengecualian, gembira dengan pakaian dengan elemen bulu. Sama ada poket, kolar atau borgol - dalam apa jua keadaan, pakaian sedemikian rupa menjadi raja.

Dengan tekak

Untuk cuaca yang sangat sejuk, apabila anda ingin mengelilingi diri dengan kehangatan, pakaian dengan reka bentuk leher yang menarik sesuai.

Kepraktisan khas menonjolkan pakaian panjang yang dibuat oleh jenis turtleneck dengan kolar dirajut. Tetapi pilihan pendek juga tidak perlu dilupakan.

Bersatu

Untuk hari musim luruh yang sejuk, simpan gaun rajutan dengan jarum. Jika anda memilih siluet yang betul, maka mengikat padat dengan benang tebal tidak akan menambah kelantangan yang tidak perlu dan sangat tidak diingini pada angka itu.

Dirajut

Apa yang lebih baik dalam kejatuhan sejuk daripada memakai pakaian dalam pakaian rajutan. Jersi ketat akan kelihatan baik dengan panjang purata dalam warna gelap dan terang.

Untuk penuh

Hoodies yang tidak mempunyai bentuk, wanita penuh harus membuang pakaian mereka dan menggantikannya dengan pakaian-pakaian, dengan bau, model dengan skirt dalam bentuk tulip dan pakaian dengan siluet A-. Keempat-empat jenis pakaian ini perlu diguna pakai sendiri dan dengan bantuan mereka membawa pelbagai pakaian almari luruh anda.

Anda tidak boleh memintas pakaian terang dan model yang berkilat.

Untuk wanita hamil

Bagi wanita dalam kedudukan yang menarik, pakaian musim luruh adalah keselamatan, mereka memberi keselesaan, jangan menghalang pergerakan dan meningkatkan daya tarikan semula jadi. Langkah pertama adalah memilih pakaian dengan A-line. Di bawah pakaian sejuk pada musim gugur, anda boleh memakai bingkap.

Dan, tentu saja, pinggang tinggi adalah elemen utama dalam almari pakaian seorang wanita hamil. Anda boleh memilih sendiri pakaian rajutan dengan struktur yang rajutan, yang sempurna dan kerana ini dapat menemani pemiliknya walaupun dalam tahap kehamilan yang sangat lewat.

Setiap hari

Apabila memilih pakaian untuk digunakan setiap hari, anda perlu memberi tumpuan kepada kesederhanaan dan kemudahan.

Warna-warna cerah di sini tidak sesuai, aksen akan membantu menghiasi hiasan-hiasan yang harus digunakan dengan teliti dan jangan lupa tentang rasa perkadaran.

Dengan bantuan aksesori mudah anda boleh membuat imej yang berbeza dari satu pakaian setiap kali.

Untuk pejabat

Pakaian musim luruh, dari mana imej seorang wanita perniagaan akan terbentuk, sering mempunyai lengan pendek yang dipendekkan, lurus atau sedikit potong dipasang.

Tali nipis, warna klasik dan cetakan yang sangat mudah - ini perlu dihadkan.

Pilihan cut yang boleh diterima untuk melihat pejabat adalah pakaian baju, bentuk trapezoid, pilihan A-line klasik dan wrap-around. Bahan-bahan, bulu, kapas dan pakaian rajut sepatutnya lebih perhatian.

Petang

Pada musim gugur terdapat peristiwa-peristiwa yang serius di mana penting untuk kelihatan hebat. Jangan takut untuk memilih warna-warna cerah dan kombinasi tebal musim gugur ini.

Panjang gaun tersebut boleh ditentukan secara mandiri, hanya memfokus pada pilihan mereka. Anda tidak boleh meragui perkaitan pakaian anda - perkara utama ialah ia sesuai dengan anda dan memberikan keselesaan.

Pakaian musim gugur dengan garis leher yang mendalam dan tajam dan tali pinggang lebar di pinggang akan kelihatan hebat pada bentuk yang subur. Garis tak simetris pada hem tidak disangka-sangka kelihatan cantik pada angka biasa.

Perkahwinan

Perkahwinan di musim gugur kelihatan lebih cantik daripada pada bila-bila masa lain tahun ini. Pakaian pengantin kelihatan sangat berfaedah terhadap latar belakang sifat berlapis emas.

Perkara utama bagi pengantin perempuan bukan untuk membekukan. Untuk melakukan ini, pilih pakaian untuk cuaca: lengan panjang, maxi atau panjang midi.

Cetak

Tahun ini, risiko cetakan geometri menjadi yang paling bergaya.

Penyokong cetakan akhbar harus memberi perhatian kepada koleksi dari Emilio Pucci dan Acne Studios.Senarai cetakan popular juga termasuk abstraksiisme, tema bunga dan bunga.

Warna

Putih

Pakaian musim luruh putih dilahirkan untuk menggembirakan, merayu dan membuat setiap pelaut berpaling.

Hitam

Pakaian itu segera menarik imaginasi wanita imej Coco Chanel. Buatlah peraturan untuk sentiasa elegan walaupun cuaca, kesempatan dan mood. Dan akan membantu anda dengan pakaian hitam ini untuk musim gugur.

Merah

Warna vamp, mari kita tambah di sini burgundy dan warna wain mulia - kita akan mendapat pilihan musim gugur untuk wanita muda yang lebih suka memakai imej yang terang dan menangkap perhatian dunia di sekeliling mereka.

Biru

Pakaian biru kelihatan sangat luar biasa dalam warna musim luruh. Walaupun, bila lagi untuk bereksperimen, jika tidak pada musim keemasan. Cuba pada semua warna biru sehingga anda dapat mencari warna sempurna anda.

Apa yang perlu dipakai

Pemandangan musim luruh memerlukan kasut yang sesuai (but kasut, ketat dicelup, sepatu bot kemas atau kasut tinggi). Di bawah pakaian musim luruh, walaupun ia akan dicipta untuk gaya musim panas, kasut ini dan tiada yang lain sangat sesuai.

Jangan lupa tentang unsur-unsur yang paling luar biasa yang kelihatan berbeza: Basque, elemen tiga dimensi, tudung, tali pinggang dan kerah. Dengan bantuan mereka, satu pakaian boleh kelihatan berbeza.

Musim luruh memerlukan eksperimen, gemetar emosi, warna dan gaya baru. Semua ini disembunyikan dalam pakaian musim luruh.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan