Gaya pakaian dan model

Pakaian dengan belakang terbuka - imej yang menggoda dan menarik

Pakaian dengan belakang terbuka - imej yang menggoda dan menarik

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Panjang
 2. Model dan gaya
 3. Dicelup
 4. Musim panas
 5. Merenda
 6. Dirajut
 7. Bentuk kedalaman dan potong
 8. Hiasan Cutout
 9. Cutout fantasi
 10. Perkahwinan
 11. Petang dan koktel
 12. Semasa tamat pengajian
 13. Warna
 14. Apa yang perlu dipakai
 15. Gaya rambut

Apa pakaian, pada pendapat anda, boleh membuat imej anda menarik, menggoda dan berani? Mungkin dengan garis leher yang dalam? Dan mungkin dengan pemotongan kaki? Tidak syak lagi, pakaian seperti itu dengan belakang terbuka!

Terdapat pelbagai variasi pada reka bentuk belakang terbuka. Lebih banyak mereka tinggal di bawah.

Panjang

Pakaian panjang dengan punggung terbuka lebih sesuai untuk kanak-kanak perempuan yang tinggi dan dengan perkadaran sempurna angka tersebut.

Tidak penting adalah hakikat bahawa anda sepatutnya dapat mengekalkan sikap anda dan berjalan di atas tumit. Semua pakaian dengan terbuka terbuka lebih sesuai untuk aktiviti petang.

Pilihan baju pendek dengan punggung belakang adalah wujud dalam wanita langsing yang tidak tinggi. Dia biasanya mempunyai pemotongan yang lebih sederhana.

Model pendek boleh dipakai sebagai acara yang serius, dan berasa selesa dalam kehidupan seharian. Sebagai contoh, pada hari musim panas yang panas di pantai atau pada tarikh yang romantis.

Terdapat juga pilihan pakaian dengan potongan pada panjang midi belakang. Gaun ini kelihatan lebih terkawal, tetapi dengan semua ini tidak kurang menarik dan feminin.

Model dan gaya

Dengan lengan

Model pakaian dengan lengan adalah pilihan yang sangat popular untuk acara luaran pada hari yang sejuk. Dan juga cutout yang paling terang di bahagian belakang dikompensasi oleh kehadiran lengan.

Tontonan yang paling harmoni dalam pakaian monokrom gabungan ini. Contohnya ialah pelakon tunduk Kate Hudson.

Dengan belahan

Pakaian di mana leher dan belakang terbuka pada masa yang sama direka untuk wanita yang terang, percaya diri yang tidak takut untuk menunjukkan segala-galanya sekaligus.

Pada dasarnya garis leher dalam model gaya ini tidak terlalu mendalam.

Dengan potongan

Ia dianggap bahawa apa-apa hirisan secara visual menambah keharmonian kepada kaki anda. Pakaian dengan garis leher dan celah sangat popular di kalangan selebriti yang bergaya.

Perlu diingat bahawa ada nuansa ketika memilih pakaian seperti itu. Sebagai contoh, pemotongan yang lebih lama ke paha akan menjadi lebih relevan untuk gadis-gadis muda, dan bagi wanita yang "umur balzac" yang memotong elegan ke lutut akan lebih sesuai.

Belakang belakang yang panjang

Bahagian depan belakang yang pendek, pakaian yang dipanggil gaya "HighLow", tidak kurang popular. Punggung bukaan dan lutut akan menambah sedikit semangat dan ketulusan kepada imej.

Ditutup depan

Sepenuhnya, secara bijak dan misteri, pakaian akan ditutup sepenuhnya di bahagian depan, tetapi dengan belakang terbuka.

Pada pandangan pertama, ini akan memberikan penjimatan imej anda, tetapi sebaik sahaja anda berpaling, tiada siapa yang akan mempunyai sebarang keraguan tentang kecenderungan anda. Versi model ini sesuai untuk pergi ke restoran.

Rush

Tidak kurang popular adalah kombinasi belakang terbuka dan skirt penuh dalam pakaian. Dan panjang pakaian seperti itu tidak penting sama sekali. Sangat penting untuk mencari kombinasi yang kompeten dan harmoni.

Langsung

Ia adalah mungkin untuk dipertimbangkan sebagai gaun langsung yang meluas dan berkesan lancar mengulangi siluet wanita.

Mereka menekankan keharmonian, meningkatkan pertumbuhan secara visual. Mereka paling sering dipakai untuk acara sosial.

Mermaid

Sangat indah dapat kelihatan seperti seorang wanita di pakaian duyung dengan kereta api dan garis leher. Mereka banyak popular di fesyen malam dan pernikahan.

A-siluet

Gaun A-siluet selama bertahun-tahun kini memberi keselesaan dan keselesaan kanak-kanak perempuan.

Lampu mengalir cahaya dan membuka belakang dengan sempurna menekankan rahmat pemiliknya. Dan tidak kurang, gaun itu sesuai untuk pemilik bentuk megah.

Dengan kereta api

Pakaian dengan kereta api dan belakang terbuka selalu menyebabkan kegembiraan, walaupun mereka dibuat dalam gaya minimalis. Penampilan mereka secara serius menekankan status pemilik pakaian yang bergaya.

Dicelup

Model renda pakaian dengan punggung terbuka kelihatan lembut dan mandiri. Mereka boleh dipakai pada acara sosial dan dalam kehidupan seharian.

Ia hanya penting untuk memilih skema warna yang betul dan saiz takuk untuk majlis tertentu.

Musim panas

Musim panas adalah masa yang tepat untuk menggoda dan menggoda seks yang lebih kuat. Kain ringan, siluet feminin, buka belakang - senjata berat dari cinera ini.

Merenda

Penampilan pakaian crochet di almari pakaian anda akan sangat berfaedah. Imej anda akan dilupakan kerana keaslian dan eksklusifnya.

Dirajut

Pakaian rajut nipis dengan sempurna menggariskan angka cantik. Potongan kecil atau tiruan belakang terbuka akan memberikan sedikit rempah ke imej.

Bentuk kedalaman dan potong

Kedalaman takik berbeza dalam rentang bahu dan coccyx.

Pemotongan bulat dan segi tiga di bawah bilah bahu, yang kelihatan hebat pada kanak-kanak perempuan dengan penyangkut kecil, sangat popular.

Pelbagai variasi cutouts romantis yang digambarkan dalam bentuk drop, jantung, atau bunga, sampai ke bahagian tengah belakang, sesuai untuk wanita sederhana. Mengenai panjang, pakaian boleh menjadi pendek dan panjang.

Garis leher yang berpanjangan ke pinggang boleh memberikan pemilik angka dan kulit yang ideal.

Gaun yang sangat seksi melihat dengan garis leher bujur ke tailbone.

Bagi cutouts, mereka sangat berbeza sehingga mereka tidak boleh dikira semuanya.

Tidak sedikit yang diketahui dan umum pengetua potongan. Di sisinya, bilah bahu dan gantungan terbuka.

Potong ganda kelihatan hebat.

Hiasan Cutout

Terdapat juga pelbagai cara untuk menghiasi belakang.

Yang paling biasa adalah tali saling kunci di bahagian belakang. Bilangan, ketebalan dan lokasi mereka bergantung kepada pereka fantasi.

V-neckline sering dapat dilihat dengan sulaman mewah dengan pelbagai jenis batu, rhinestones dan sequins. Pelbagai mutiara dan manik-manik, butang dan mainan satin yang menarik digunakan secara aktif.

Garis leher yang digambarkan pada bilah bahu, sering bertemu dalam fesyen perkahwinan, bersulam dengan lurex, renda dan batu.

Cutout fantasi

Apabila memilih pakaian dengan belakang terbuka, anda perlu mengambil kira beberapa batasan, seperti keadaan kulit, tetapi ini tidak berlaku untuk pakaian dengan tiruan belakang telanjang.

Garis leher yang dalam ditutupi dengan kain berwarna daging atau selubung renda lut nipis, di mana mencipta pelbagai corak.

Perkahwinan

Mana-mana seks yang adil mahu menjadi sangat menarik di perkahwinan mereka. Sehingga kini, banyak pereka menawarkan pelbagai gaun pengantin dengan potong di belakang.

Juga, anda sendiri boleh memilih kedalaman dan bentuk potong, hiasan mengikut kehendak dan citarasa anda.

Petang dan koktel

Gaun yang elegan dengan potong di belakang menjadi kegemaran untuk fesyen malam. Sederhana atau mengejutkan - mereka paling menekankan maruah angka, tetapi anda harus mempertimbangkan beberapa nuansa.

Sekiranya garis pinggang tidak ditandakan dengan jelas, maka potongan sempit yang memanjang dengan lacing atau clasps akan menutup kelemahan ini.

Gadis-gadis yang tidak berpakaian tinggi dengan garis leher bujur dan dalam bentuk segitiga, yang berakhir di belakang garis bilah bahu adalah lebih baik untuk tidak memakai kerana mereka akan menambah sentimeter yang tidak perlu, yang tidak boleh dikatakan mengenai menunjuk dan memanjang.Pilihan cutout ini sesuai dan kanak-kanak perempuan dengan batang pendek, yang sepatutnya dipanjangkan secara maksimal.

Gadis yang tinggi perlu melihat bujur kecil, kedudukan segi tiga atau berbentuk jatuh di bahagian belakang.

Semasa tamat pengajian

Pada petang mereka, para graduan memakai gaun punggung menggoda untuk kelihatan lebih dewasa, dengan itu menekankan kesediaan mereka untuk hidup bebas.

Gaun prom lama atau pendek dipilih bergantung pada keutamaan dan ciri mereka. Yang unik menjadikannya telus atau kain berkilat, lapisan atau pas, dan hiasan dan dekorasi yang indah di leher.

Warna

Hitam

Gaun hitam adalah klasik. Walau apa pun dalam gaun hitam dengan belakang terbuka, anda akan kelihatan sempurna.

Merah

Gaun merah dengan punggung terbuka membawa intipati wanita yang sangat yakin diri.

Putih

Trend belakang terbuka berlaku dengan pakaian putih. Ia sangat penting bahawa kain kelihatan mahal dan berkualiti tinggi.

Hijau

Pakaian dengan punggung terbuka di hijau akan kelihatan kurang elegan. Ia boleh menjadi pilihan petang dan setiap hari.

Merah jambu

Dalam pakaian merah jambu anda akan kelihatan sangat romantis dan menarik.

Beige

Memilih pakaian dengan warna kuning muda yang kosong, anda harus berhati-hati. Anda berisiko membuat tanggapan bahawa anda datang ke acara itu dalam "bogel".

Apa yang perlu dipakai

Aksesori

Apabila memilih aksesoris untuk pakaian tersebut, jangan lupa tentang aksen utama - telanjang. Minimalism dan banyak lagi!

Jangan memakai perhiasan besar yang terang. Anting-anting yang kemas, gelang rantai nipis dan loket pada rantai akan melengkapkan rupa anda.

Bra

Walaupun anda betul-betul dianggap sebagai pemilik bentuk yang ideal, anda tidak boleh mengabaikan pemilihan seluar yang tepat untuk penerbitan dalam pakaian tersebut.

Semua jenis coli tanpa tali dan pengikat pendukung di rantau lumbar akan menjadi pembantu yang sangat diperlukan.

Jika garis leher anda sangat terang, maka anda memerlukan bra silikon strapless. Dan jika pilihan itu jatuh pada pakaian dengan tali di leher, maka anda boleh mengambil bra yang dipasang di belakang dan leher.

Gaya rambut

Untuk imej selesai ringkas anda perlu melakukan gaya rambut yang betul. Ingatlah, kemuncaknya akan menjadi belakang terbuka anda, dan segala-galanya hanya perlu menekankan keunggulan anda.

Perkara yang paling tepat ialah untuk mengambil rambut, dan jika anda tidak mempunyai rambut panjang, maka gaya yang licin akan kelihatan lebih harmoni.

Populariti pakaian dengan potong di belakang tidak berubah dan pelbagai gaya mereka akan membolehkan anda memilih pakaian yang tepat di mana anda akan mempesonakan yang tidak dapat dilupakan, feminin dan seksi, sempurna.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan