Gaya pakaian dan model

Pakaian terapung adalah wajah yang suka bermain dan romantis.

Pakaian terapung adalah wajah yang suka bermain dan romantis.

menyertai perbincangan

 
Kandungan
 1. Ciri-ciri
 2. Siapa yang sesuai?
 3. Warna popular
 4. Kain
 5. Jenis shuttlecocks
 6. Gaun pengantin dengan pakaian lebih
 7. Trend fesyen
 8. Apa yang perlu dipakai?
 9. Kasut
 10. Aksesori

Dengan bantuan pakaian yang dihiasi dengan flounces, mana-mana gadis boleh membuat imej yang romantis dan lembut. Flounces transform dan pakaian musim panas pendek, dan pakaian koktel, dan model malam yang panjang. Pakaian ini membantu menegaskan keanggunan dan kewanitaan.

Ciri-ciri

Dengan pakaian tambahan, pakaian itu mengambil rupa yang menarik dan asli. Pada pilihan opsyen yang sama dengan flounces sangat pelbagai.

Butiran bergelombang seperti gaya berbeza dalam jumlah, kedudukan, warna dan ukuran. Pakaian gaya ini kerana kehadiran keretapi kelihatan subur. Menggunakan apa-apa bahagian di tempat yang betul akan membantu menambah jumlah.

Siapa yang sesuai?

Gaun, dalam hiasan yang mana flounces hadir, tidak sesuai untuk semua wanita. Elemen-elemen yang subur di bahagian pinggul menambah jumlah, jadi model-model ini harus dipakai hanya keindahan langsing. Sebaliknya, jika angka gadis itu serupa dengan segitiga terbalik, flounces pada skirt akan membantu mengimbangi bayang itu.

Juga pakaian dengan pakaian di atas skirt adalah disyorkan untuk wanita dengan segi empat segi, kerana dalam paha pakaian seperti akan terlihat lebih luas dan akan ada penampilan pinggang yang nipis.

Model yang roknya dipotong dengan flounces adalah sangat kontraindikasi untuk gadis-gadis dengan angka yang menyerupai pir atau epal. Pengecualian mungkin pakaian dengan rok panjang, di mana satu keretanya dijahit ke hem.

Warna popular

Putih

Dalam gaun salji putih dengan flounces, gadis kelihatan lembut dan menarik. Gaun-guran ini membantu untuk menyemarakkan tan emas, sehingga mereka terutama dalam permintaan pada musim panas.

Pakaian Batiste, dipotong dengan flounces mendatar atau menegak, dibezakan dengan tekstur elegan dan daya tarikan vintaj mereka.

Hitam

Model dengan kemasan hitam boleh menjadi asas yang baik untuk melihat petang, jika anda menambahnya dengan aksesori ekspresif. Selalunya ia adalah pakaian dengan panjang yang pendek. Flounces di dalamnya boleh terletak di dada atau di hem.

Produk hitam dengan banyak flounces mendatar sepanjang sepanjang masa juga kelihatan menarik.

Biru

Model dengan flounces warna ini kelihatan terhenti dan elegan. Jaket di dalam pakaian ini mungkin satu-satunya, sebagai contoh, pada bahu atau sepanjang hem. Pakaian sutera pendek berwarna biru gelap kelihatan sangat meriah.

Dalam pakaian biru pucat gaya ini, gadis itu kelihatan sangat lembut dan romantis.

Merah

Seperti pakaian yang cerah dengan flunces memotong kelihatan hebat dan menarik kelihatan. Dia dipilih oleh wanita yakin yang menghargai diri mereka sendiri dan mencintai perhatian.

Dalam apa-apa pakaian apa-apa panjang tidak boleh pergi tanpa disedari.

Kain

Untuk pakaian ringan dengan banyak chiffon flounces adalah ideal. Kain ini sempurna mengalir dan membuat pakaian sejuk. Untuk model panjang sederhana, kapas, sutera, batis sering dipilih.

Dalam pakaian elegan boleh digabungkan chiffon, renda, organza dan kain serupa.

Jenis shuttlecocks

Di bahu

Potong ini kelihatan sangat asli, jadi model ini sesuai untuk acara perayaan. Lebar shuttlecock adalah lima sentimeter atau lebih. Memakai model pakaian seperti itu hanya dinasihatkan untuk gadis-gadis langsing.

Pada skirt

Flounces boleh menghiasi skirt panjang dan pendek. Dalam kes ini, selalunya mereka berada di atas skirt di baris yang selari. Juga biasa adalah model yang flounces dijahit secara asimetrik.

Di bahagian bawah

Gaun yang dipangkas dengan draping di hem boleh dipakai untuk percutian dan musim panas.Ia semua bergantung kepada kain, warna dan hiasan produk.

Di dada

Satu atau lebih flounces di garis leher akan membantu menarik perhatian pada payudara dan menambah jumlah padanya. Model pakaian dengan pemangkasan sedemikian datang dalam pelbagai panjang dan gaya yang berbeza.

Pada satu bahu

Versi lokasi shuttlecock ini menjadikan pakaian yang paling feminin dan indah. Model ini tidak simetris dan kelihatan sangat luar biasa. Selalunya gaun tersebut dibentangkan dalam warna merah, putih atau biru. Dalam hiasan pakaian ini sering digunakan renda, yang menambah roman ke pakaian.

Gaun pengantin dengan pakaian lebih

Pakaian perkahwinan dengan banyak pakaian kelihatan lembut dan megah. Gaun pengantin dengan frill menggabungkan bahan-bahan yang berlainan, dan keretapi boleh mempunyai saiz yang berbeza dan susunan yang berbeza.

Diwarnai pakaian yang sama kelihatan seperti bunga. Bergantung kepada kehendak pengantin wanita, dapat memilih pakaian gaya ini dalam warna putih atau warna gading, serta warna yang lebih asli (merah atau hitam).

Trend fesyen

Pakaian dipotong dengan pelbagai saiz dan bentuk yang sangat popular sekarang dan sering dijumpai di catwalks. Koleksi pereka termasuk pelbagai pakaian elegan untuk majlis perkahwinan dan perayaan lain, dan model comel untuk kegunaan harian.

Model pendek yang paling biasa dengan warna halus. Gaun ini adalah permintaan di kalangan kanak-kanak perempuan dengan kaki langsing. Lebih ketat dan dihalang boleh dipanggil pakaian dengan lutut panjang. Model sedemikian sering disebut sebagai pakaian koktel. Flounces di dalamnya boleh terletak di dada, serta di pinggang, seperti pakaian dengan basque.

Gaun malam yang panjang dengan banyak keretapi juga ditawarkan oleh pereka fesyen dalam pelbagai jenis. Dalam sesetengah model, bilik tidur dibezakan dengan warna atau bentuknya. Mereka selalunya terletak secara asymmetrically. Semua pakaian ini mempunyai rupa yang mahal dan elegan, jadi mereka dipilih terutamanya untuk majlis perayaan.

Apa yang perlu dipakai?

Bersama dengan keretanya, barangan tambahan yang dipilih tidak harus mengganggu perasaan ringan dan tanpa berat badan. Atas sebab ini, imej itu ditambah dengan unsur telus dan kain lap. Produk-produk musim panas dengan flounces boleh dipakai dengan topi atau kerchief yang berlapis lebar. Dalam cuaca sejuk, anda boleh memakai jaket empuk, jaket kulit atau kardigan.

Kasut

Adalah disyorkan untuk memilih kasut yang mudah dan rapi yang tidak akan menarik perhatian.

Tambahan yang terbaik untuk gaya ini akan menjadi kasut klasik dan sandal tanpa tumit. Juga dengan pakaian yang sama, anda boleh memakai but buku lali dan but buku lali.

Aksesori

 • Memilih perhiasan di sebelah gaya sedemikian, mematuhi minimalism. Sebagai contoh, pakaian dengan pakaian tambahan di skirt boleh ditambah dengan anting-anting ringkas, satu tali manik dan gelang nipis.
 • Jika pakaian musim panas, anda boleh memakai beberapa gelang kecil.
 • Sesetengah model pakaian dengan kelopak kelihatan baik dengan tali pinggang sempit atau tali pinggang.
 • Beg untuk pakaian yang dihiasi dengan flounces dijadikan mudah. Ia boleh menjadi kulit atau tekstil.
 • Manik besar, beg besar dan gelang besar dengan pakaian gaya ini digabungkan dengan buruk.
Komen
 1. Cahaya
  22.02.2016

  Saya benar-benar suka pakaian dengan pakaian di skirt. Ternyata imej yang suka bermain, dan jumlahnya ditambahkan ke pinggul, yang membuat sosok saya lebih cantik.

 2. Elizabeth
  19.02.2016

  Dia kini mahukan pakaian dengan mengepak di bahunya!

 3. Lera
  15.02.2016

  Hujung buah pinggang dalam skirt pendek agak seperti satu tahun)

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan