Gaya pakaian dan model

Apa yang perlu dipakai dengan pakaian panjang?

Apa yang perlu dipakai dengan pakaian panjang?

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Apa kasut yang hendak dipakai
 2. Pakaian pakaian apa yang hendak dipakai
 3. Pilihan aksesori
 4. Apa yang perlu dipakai pada musim sejuk
 5. Apa yang perlu dipakai pada musim gugur
 6. Apa yang perlu dipakai pada musim panas
 7. Apa yang perlu dipakai pada musim bunga

Pakaian panjang pergi ke hampir setiap orang, perkara utama adalah memilih gaya yang sesuai dengan jenis anda. Ia akan membuat anda kelihatan lebih langsing dan lebih tinggi, menghulurkan siluet, membantu anda menonjol di khalayak ramai. Jika anda telah menemui gaun panjang anda, adalah penting bagi anda untuk belajar cara memakainya dengan betul dan tahu apa yang perlu dikombinasikan dengannya. Kemudian anda pasti akan menjadi yang paling menarik!

Apa kasut yang hendak dipakai

Mungkin anda berada dalam keadaan di mana kasut yang salah boleh merosakkan imej yang dipilih dengan teliti. Untuk mengelakkan situasi ini, anda perlu berhati-hati mempertimbangkan pilihan. Bergantung kepada masa tahun, ia sangat besar!

Dalam kasut balet yang selesa dan selesa, mereka hebat untuk berjalan musim bunga dan musim panas. Anda boleh memilih model untuk memadankan pakaian atau bermain di kontras.

Sandal terkenal pada musim panas. Paling penting, jika ia adalah model dalam gaya etnik, dihiasi dengan tali yang berbeza.

Memilih kasut atau kasut dengan tumit, sila ambil perhatian bahawa jika gaun itu sangat panjang, supaya kasut menyembunyikan di bawah hem, anda boleh cedera dengan menangkap tumit di bahagian bawah pakaian. Imej sedemikian memerlukan tumpuan dan ketepatan.

Jika anda suka platform, pilih model sandal atau kasut yang elegan yang tidak akan menimbang imej.

Model yang betul dari but buku lali akan menjadikan imej itu bergaya dan canggih. Pakaian itu harus berakhir di pergelangan kaki untuk menunjukkan kasut dalam semua kemuliaannya.

Untuk melihat grunge, pilih boter besar atau kasut rocker dengan tali, rantai dan rivet. Anda boleh bermain di kontras, memakainya dengan pakaian bogel dalam gaya linen.

Pakaian pakaian apa yang hendak dipakai

Anda boleh memakai pakaian panjang pada bila-bila masa sepanjang tahun, jika anda memilih pakaian luar yang betul. Dengan model anda boleh mencuba dengan mudah.

Jaket atau jaket pendek. Pilih jaket dari kain bertekstur padat: tweed, drape, bulu. Ia boleh ditambah dengan kolar bulu atau boa yang akan menghalang anda daripada membeku. Jaket yang diperbuat daripada fabrik asli cahaya adalah pilihan musim panas yang sempurna.

Kot Jika anda tidak tinggi, pilih model yang dipendekkan. Gadis tinggi sesuai dengan gaya pertengahan paha. Kot mestilah memotong klasik, dengan siluet lurus atau dipasang.

Jaket kulit. Jika anda lebih suka imej dalam gaya "grunge", anda tidak boleh melakukan tanpa jaket kulit.

Tetapi anda boleh memilih jaket kulit dalam warna pastel - putih, pucat biru atau merah jambu, dan menggabungkan dengan pakaian romantis yang comel dan but. Dengan tumit.

Cardigan. Buangkan kardigan panjang memihak kepada model yang lebih pendek dan dipasang. Kuncinya yang panjang dengan ikat pinggang akan kelihatan baik pada gadis-gadis nipis seiring dengan pakaian yang ketat.

Vest bulu akan menjadi tambahan yang sangat baik untuk pakaian di offseason, atau boleh menjadi pilihan musim sejuk untuk avtoledi.

Jaket bulu atau tudung bulu - pilihan hebat untuk penerbitan.

Pilihan aksesori

Aksesori membuat imej lengkap dan bergaya:

 1. Belt. Ia akan membantu mencipta aksen di kawasan pinggang atau mengalihkan penekanan, dengan menekankan angka itu dengan baik.
 2. Topi Sejak sekarang topi adalah fesyen, ia akan menjadi tambahan hebat pada imej pada bila-bila masa sepanjang tahun.
 3. Tudung tudung di musim sejuk atau selendang ringan di musim yang tidak dikenali.
 4. Perhiasan: perhiasan pada rantai panjang nipis, cincin nipis pada phalanxes, kalung dalam gaya etnik dan anting-anting besar.

Apa yang perlu dipakai pada musim sejuk

Dalam gaun panjang rajutan, anda akan menjadi hangat dan selesa walaupun pada musim sejuk.Gabungkan dengan kot bulu atau mantel bulu hangat. Ia boleh menjadi model yang dipendekkan atau di lantai, seperti pakaian itu sendiri. Jaket bulu dipasang dengan sempurna dengan tali pinggang dan tanpa, atau jaket kulit yang hangat.

Bagi kasut, pada musim sejuk, anda perlu memilih kasut atau kasut yang rendah pada platform yang besar. Mereka tidak akan membiarkan anda membekukan, sambil membolehkan mereka kelihatan bergaya dan menarik.

Apa yang perlu dipakai pada musim gugur

Di offseason, pakai pakaian panjang dengan jaket kulit dan but buku lali kegemaran anda. Ini adalah imej yang bergaya dan lengkap yang tidak perlu ditambah. Jika ia di luar hangat, anda boleh menggantikan jaket anda dengan jaket atau jaket denim.

Seluar panjang yang panjang di atas pakaian adalah penyelesaian fesyen yang betul. Gadis-gadis yang mempunyai angka yang baik boleh memakai sweater yang dipotong, yang kelihatan tidak kurang bergaya.

Apa yang perlu dipakai pada musim panas

Pada musim panas, pakailah dengan sandal atau sandal rata. Untuk keluar, anda boleh mengambil kasut dengan tumit tinggi.

Gaya laconic pakaian, lebih banyak aksesori yang anda mampu: tali pinggang, perhiasan fesyen, cermin mata hitam. Pada sebelah petang, pilih beg besar kulit atau tekstil yang lembut, dan pada petang memberi keutamaan kepada beg klac atau beg pada tali pinggang, yang kini sangat relevan!

Apa yang perlu dipakai pada musim bunga

Pada musim bunga anda mahu kebebasan dan kemudahan, supaya anda dapat melengkapkan pakaian panjang dengan selamat dengan mantel yang dipendekkan cahaya dan but buku lali dengan tumit. Ini adalah rupa klasik yang tidak akan keluar dari gaya.

Jika anda mahu sedikit pemberontakan, pakai jaket gaya ketenteraan dan kasut rocker. Untuk membuat imej kelihatan menarik, pakai mereka dengan pakaian yang lapang dengan cetakan bunga.

Ingat bahawa banyak bergantung pada gaya dan gaya pakaian. Tetapi tidak semestinya perlu mematuhi rangka kerja tertentu, eklektik sedikit tidak akan menyakitkan apabila mencipta imej yang asli dan bergaya. Eksperimen, campuran, mencipta dan sentiasa di atas!

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan