Gaya pakaian dan model

Mandi pakaian - apa yang menarik perhatian mereka?

Mandi pakaian - apa yang menarik perhatian mereka?

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Mempunyai pakaian renang pakaian
 2. Siapa yang sesuai?
 3. Kain
 4. Spesies
 5. Warna popular
 6. Bagaimana untuk memilih pakaian mandi besar?
 7. Petua untuk memilih

Nampaknya pakaian mandi telah lama menjadi peninggalan masa lampau. Pakaian renang, yang wanita memakai satu abad dan setengah yang lalu, sangat sedikit menyerupai baju renang moden yang kecil. Untuk mengambil prosedur air penyembuhan, wanita terpaksa memakai banyak perkara, termasuk baju mandi di lantai dengan lengan panjang dan kolar, pantaloon dan topi. Pada masa yang sama, pakaian mandi dijahit dari bahan padat, yang menyembunyikan kontur badan, walaupun basah. Agen pemberat ditaruh di pinggir pakaian mandi, supaya tidak naik ke dalam air dan tidak akan membuka kaki.

Dari masa ke masa, pakaian mandi wanita menjadi lebih ringkas. Versi paling minima dari pakaian ini adalah baju renang bikini, yang hanya beberapa kepingan kain kecil. Walau bagaimanapun, dalam beberapa tahun kebelakangan ini, pakaian renang pepejal, dibuat dalam bentuk pakaian pendek, telah menjadi semakin popular. Artikel asal ini adalah subjek artikel hari ini.

Mempunyai pakaian renang pakaian

Pakaian mandi, atau pakaian berenang adalah baju renang satu keping dengan skirt. Kancing baju renang boleh benar-benar ada - top sporty klasik dengan dua tali, geng, bustier, berbentuk V, "jantung", dll. Tidak kurang pelbagai dan gaya skirt. Jualan anda boleh mencari model dengan skirt pendek, sayap, dengan skirt berlipat, dengan lompat lebar dan banyak lagi pilihan yang berlainan.

Rok boleh bermula di bawah payudara, di pinggang atau di pinggang. Dijual ada pakaian mandi mini dan midi panjang.

Siapa yang sesuai?

Secara tradisinya, pakaian baju renang itu dimaksudkan untuk gadis-gadis yang gemuk. Sesungguhnya, satu keping pakaian renang dengan skirt sangat sesuai untuk pemilik bentuk yang mengagumkan. Mereka berbuat baik dengan tugas memoles kawasan yang paling bermasalah: pinggul dan perut. Di samping itu, baju mandi pepejal mempunyai kesan seret kecil dan membantu menyembunyikan kecacatan kulit, seperti tanda regangan postpartum.

Bagaimanapun, baju renang itu tidak dikontraindikasikan untuk jenis lain - agak sebaliknya.

 • Paling penting, pakaian mandi kelihatan pada kanak-kanak perempuan dengan bentuk jam pasir: ia juga menekankan pinggang langsing, pinggul dan payudara bulat.
 • Sekiranya anda mempunyai pinggul lebar, anda harus memilih pakaian renang dengan skirt lurus, tetapi bahagian atasnya besar.
 • Pemilik payudara kecil dan pinggul yang sempit, sebaliknya, memerlukan skirt dan korset yang indah, dihiasi dengan ruffles atau tirai.

Kain

Pakaian mandi dibuat dari bahan yang sama seperti pakaian renang biasa. Pilihan fabrik tidak begitu hebat, kerana pakaian renang mesti memenuhi beberapa syarat yang ketat.

Oleh itu, kain untuk pakaian renang hendaklah:

 • padat;
 • mudah;
 • legap;
 • elastik;
 • tahan tahan;
 • "Bernafas";
 • cepat kering.

Kostum baju mandi paling kerap terbuat dari bahan sintetik dengan memasukkan serat semulajadi. Komposisi baju renang pakaian termasuk: nilon, microfiber, poliester, lycra, poliamida, dll. Pakaian yang diperbuat daripada bahan-bahan ini mentolerir pendedahan kepada air (termasuk chlorinated) dan sinar ultraviolet.

Spesies

Pakaian renang baju pendek dalam penampilannya kebanyakannya menyerupai baju renang klasik satu keping. Ia mempunyai skirt "simbolik" kecil yang hampir tidak menutupi punggung. Pilihan ini paling sering dipilih oleh gadis-gadis muda dengan pinggul yang sempit.

Pakaian renang dengan skirt panjang lebih seperti pakaian musim panas biasa. Rok biasanya datang ke pertengahan paha, tetapi untuk beberapa model ia berakhir pada tahap lutut. Dengan bantuan pakaian mandi seperti itu, anda boleh menyembunyikan kepenuhan sepenuhnya di pinggul atau selulit.

Pakaian renang - Ini adalah salah satu jenis pakaian renang yang paling popular. Dia dibezakan oleh kancing pada tali tipis dan rok longgar, bermula di bawah payudara. Dalam gaun itu, selesa bukan hanya untuk berenang, tetapi juga untuk berjalan di pantai, menyertai sukan, dan sebagainya.

Warna popular

Hitam dan putih

Gaun baju renang hitam dan putih kekal dalam permintaan sudah pada musim fesyen berturut-turut. Tidak ada set tan cantik seperti dua warna atau gabungan mereka. Jika anda seorang penganut klasik, kami menasihati anda untuk membeli pakaian mandi dalam warna monokrom.

Berwarna

Musim panas adalah masa yang anda mahu tanpa henti sila sendiri dengan warna-warna terang. Percutian yang mendekati adalah alasan yang sangat baik untuk mendapatkan baju renang baru yang luar biasa, warna-warna cantik. Beri perhatian kepada pakaian mandi yang hebat dari wain, biru gelap, turquoise, persik, lavender dan limau warna.

Dengan cetakan terang

Mereka yang tidak suka pakaian biasa pasti akan suka pakaian renang dengan corak asal. Kanak-kanak perempuan yang tegar dan tegas memilih cetak haiwan pemangsa, sifat romantis seperti perhiasan bunga dan bunga, pelancong memilih pola etnik, dan intelektual seperti imej abstrak.

Bagaimana untuk memilih pakaian mandi besar?

Pakaian - ini adalah baju renang yang sempurna untuk gadis-gadis gemuk yang berasa bebas untuk mendedahkan bahagian-bahagian badan tertentu. Pemilik bentuk megah harus memilih pakaian mandi, berdasarkan ciri-ciri tokoh mereka. Sentiasa kelebihan utama wanita yang gemuk - dada mewah. Kekayaan itu semestinya perlu ditekankan melalui kancing dengan garis leher yang indah.

Untuk menyembunyikan kepenuhan di pinggul dan perut akan membantu baju renang dengan siluet berbentuk A. Dalam model ini, skirt bermula di bawah payudara dan berakhir pada peringkat pertengahan paha. Skirt - trapezoid, sedikit berkilat. Ia tidak sesuai dengan pinggul, tetapi tidak menghasilkan jumlah yang tidak diperlukan.

Petua untuk memilih

 • Terdapat model pakaian pakaian renang, yang direka khusus untuk anak perempuan penuh. Mereka mempunyai sisipan khas yang mempunyai kesan pembetulan. Dengan bantuan mereka, anda boleh "menarik" kawasan masalah.
 • Corak pada baju renang boleh kedua-dua visual merosakkan angka itu dan membawanya lebih dekat dengan yang ideal. Untuk kelihatan lebih langsing, pilih pakaian mandi dengan corak menegak atau panel sisi warna yang berbeza.
 • Pakaian berenang dengan kancing yang mempunyai elemen hiasan yang banyak akan membantu meningkatkan saiz payudara. Ia boleh menjadi busur, pinggir, tirai, bunga bersulam atau embel-embel.
Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan