Gaya pakaian dan model

Pakaian-shirt - pilihan yang memihak kepada kemudahan dan praktikal

Pakaian-shirt - pilihan yang memihak kepada kemudahan dan praktikal

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
  1. Ciri-ciri
  2. Siapa yang sesuai?
  3. Dirajut
  4. Perkahwinan
  5. Petang
  6. Panjang
  7. Apa yang perlu dipakai?

Di dalam almari pakaian seorang gadis moden ada perkara yang sukar untuk meneka tujuan pertama kali. Bagi lelaki, skirt, seluar pendek, pakaian, skirt, pakaian, pakaian, dll. masih kekal sebagai misteri yang sebenar. Sementara itu, semua ini agak pelik, pada pandangan pertama, pakaian sangat mudah dan praktikal, kerana mereka dapat menggantikan dua atau tiga perkara sekaligus.

Dalam artikel hari ini kita akan membincangkan salah satu "hibrida" yang paling popular - pakaian-pakaian. Kami akan menceritakan tentang perkara ini terutamanya, mengenai jenisnya, serta bagaimana untuk membawanya dan dengan apa yang perlu dikombinasikan.

Ciri-ciri

Walaupun anda tidak pernah melihat baju-baju (yang sangat meragukan, kerana pada masa musim panas sejumlah besar gadis berpakaian dalam pakaian ini), anda dapat dengan mudah membayangkan pakaian apa yang berdasarkan hanya satu nama. Pakaian baju adalah versi baju baju tanpa lengan biasa.

Pakaian baju itu adalah pengubahsuaian moden baju itu, yang pada asalnya merupakan elemen seluar, dan kemudian dipindahkan ke pakaian sukan. Hari ini, pakaian-pakaian merujuk terutamanya kepada sukan, pantai atau gaya kasual. Ia tidak mempunyai lengan, mempunyai siluet ketat dan garis leher yang cetek.

Siapa yang sesuai?

Ciri-ciri istimewa baju itu tidak membolehkannya menyimpan rahsia-rahsia yang sebenarnya, jadi anda harus memakai benda ini hanya untuk orang-orang yang kekurangan kompleks mengenai angka mereka sendiri.

Pakaian baju biasanya dijahit dari pakaian rajut atau kain elastik nipis yang lain. Bahan semacam itu dalam kombinasi dengan siluet yang ketat menekankan kontur tubuh dan tidak menyembunyikan kelemahan. Di samping itu, pakaian atas tangki meninggalkan bahu dan lengan terbuka. Oleh itu, jika anda menganggap perut atau bahagian atas badan anda sebagai kawasan masalah anda, lebih baik untuk melepaskan pakaian ini.

Kemeja-pakaian yang paling menakjubkan kelihatan pada gadis-gadis nipis dengan jenis "segiempat" atau pada tokoh yang paling feminin - "jam pasir".

Dirajut

"Mike" adalah salah satu pilihan paling kegemaran untuk pakaian gadis untuk musim panas. Model musim panas, sebagai peraturan, dibuat dari pakaian rajut nipis - kain yang selesa dalam haba, elastik dan kaus kaki. Pakaian T-shirt yang dirajut selesa, tetapi mereka mempunyai satu ciri yang tidak menyenangkan: bahan ini sering diregangkan dan dikumpulkan ke lipatan pada bahagian-bahagian tubuh yang paling bermasalah. Ini mesti diambil kira apabila memilih pakaian yang sama.

Pakaian rajutan, T-shirt adalah bijak, monophonik, dan cerah, dengan cetakan yang menarik. Terutamanya model popular dalam gaya laut dengan jalur mendatar.

Perkahwinan

Jenis yang paling luar biasa baju-T - ini, sudah tentu, perkahwinan. Bagi kes sedemikian, pakaian elegan bahan mulia, dihiasi dengan hiasan yang indah, dicipta. Mereka kelihatan sangat ringkas, tetapi, pada masa yang sama, asal. Pakaian t-shirt sering dipilih oleh pengantin yang merancang perkahwinan luar bergaya, contohnya, di dek kapal atau di kafe pantai.

Petang

Baru-baru ini, pakaian-pakaian telah tidak lagi menjadi pakaian eksklusif untuk setiap hari. Semakin, perkara ini, dibuat dalam gaya yang berbeza: dari perniagaan hingga petang.

Pakaian baju malam itu, sebagai peraturan, pakaian yang kesederhanaan dipotong diberikan oleh hiasan yang kaya. Model petang biasanya bersulam dengan sebilangan besar manik, jahitan atau rhinestones.Dalam pakaian pintar, gaun baju kaos boleh mempunyai pemotongan yang luar biasa, cukup dalam dada atau celah pada skirt. Variasi pakaian yang cukup lazim ini adalah pakaian yang mempunyai kain flared atau asimetris.

Panjang

Pada mulanya, baju-baju dicipta pendek - supaya mudah untuk bermain sukan atau bergerak secara aktif. Dari masa ke masa, mula muncul pelbagai pakaian seperti panjang yang sangat berbeza.

Lama

Gaun yang panjang, T-shirt muncul di dunia fesyen baru-baru ini, sehingga mereka masih kelihatan agak luar biasa. Model-model yang dipanjangkan, sampai ke pergelangan kaki, paling sesuai untuk gadis-gadis yang tinggi dan langsing. Mereka menggabungkan dengan sifat-sifat punk: but berat, jaket kulit, dll.

Midi

Pakaian panjang baju boleh dibuat dalam gaya yang berbeza. Ia dianggap sebagai pilihan yang paling serba boleh, kerana ia sesuai untuk kanak-kanak perempuan yang berbeza.

Sekiranya anda meletakkan baju denim atau jaket dengan pakaian seperti itu, ia akan sangat mungkin baginya untuk muncul di sekolah. Sesetengah orang memakai pakaian sedemikian untuk bekerja, tetapi mereka tidak sepatutnya melakukannya - pakaian baju merujuk kepada pakaian tidak rasmi.

Pendek

Sebuah pakaian atas tangki pendek biasanya merupakan pilihan sporty atau beachwear. Ia sangat selesa dengan haba dan, lebih-lebih lagi, membolehkan anda bergerak dengan bebas. Selalunya terdapat model yang dipendekkan dengan garis leher yang luar biasa, dalam. Gaun mini dengan skirt di lipatan atau dihiasi dengan ruffles kelihatan menarik dan menggembirakan.

Apa yang perlu dipakai?

  • Jaket atau baju. Pakaian kemeja, denim atau jaket nipis dalam gaya sporty akan menjadi tambahan kepada baju baju. Jadi berdasarkan satu perkara, anda boleh membuat beberapa imej yang berbeza.
  • Pakaian ketat atau ketat. Sekiranya ia luar sejuk, tetapi anda tidak mahu melepaskan T-shirt kegemaran anda, cuba menggabungkannya dengan pakaian ketat, ketat, seluar jeans, jeans atau legging ketat (juggins).

Kasut

"Mike" - salah satu daripada beberapa jenis pakaian yang tidak memerlukan tumit. Anda boleh memakai hal ini dengan kasut harian yang selesa - kasut, kasut, kasut balet dan juga dengan sandal pantai. Kekasih gambar-gambar mewah pasti akan menikmati kombinasi baju-T dan baju dengan sol tebal.

Aksesori

Pakaian baju tidak menuntut aksesori; perkara utama adalah untuk mengelakkan perkara-perkara yang terlalu rumit dan "elegan". Perhiasan asal (plastik, kulit, kayu), cermin mata hitam, beg galas, atau beg mudah, selesa, topi keledar, topi lucu - semuanya berjalan lancar dengan pakaian ini.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan