Gaya pakaian dan model

Gaun langsing - keanggunan dan keanggunan

Gaun langsing - keanggunan dan keanggunan

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Untuk dipadankan
 2. Panjang
 3. Model dan gaya fesyen
 4. Mengait dan berpelukan
 5. Untuk penuh
 6. Dicelup
 7. Dirajut
 8. Musim panas
 9. Perkahwinan
 10. Petang
 11. Semasa tamat pengajian
 12. Warna
 13. Cetak
 14. Apa yang perlu dikombinasikan

Di dalam almari pakaian setiap gadis, terdapat pakaian yang dipakai yang dia kenakan dengan kesenangan - setelah semua, pakaian seperti duduk seperti sarung tangan. Ia mengenai pakaian ini hari ini kita akan bercakap.

Untuk dipadankan

Pakaian dipasang sesuai untuk hampir semua orang. Perkara utama untuk memilih gaya pada angka:

 1. Sekiranya anda mempunyai bahu yang luas, pakaian dengan skirt ramping dan top dipasang akan sesuai, pakaian seperti itu juga akan menyembunyikan pinggul lebar.
 2. Kaki yang cantik akan hadir dalam semua keindahan model yang dipasang pendek.
 3. Pakaian sarung akan membantu menyembunyikan kecacatan pada bahagian perut.
 4. Kaki asimetri dalam pakaian akan menambah sepasang sentimeter tambahan pada ketinggian anda.

Panjang

Lama

Pakaian panjang pada angka itu paling sering digunakan sebagai pakaian malam.

Cangkuk kancing dan lipatan kain yang lembut akan memberikan kewanitaan dan romantik anda.

Pakaian lengkap yang sesuai dengan badan anda akan menyerlahkan setiap lengkung badan anda, mendedahkan kebaikan anda dan menambah semangat kepada imej anda.

Pendek

Satu pilihan musim panas dan kasual adalah pakaian separa pendek. Untuk setiap hari, pakaian dengan warna yang tidak mencolok dengan rok yang lembut atau kental akan sesuai dengan anda.

Bahagian atas boleh dihiasi dengan cara yang berbeza: lengan pendek pendek dan tiga suku panjang, dengan penyangkut lebar atau sempit, atau bahkan tanpa mereka, dengan bulat, bujur, segiempat atau leher.

Bagi pakaian koktel, terdapat penyelesaian yang sama, tetapi gaya mungkin berbeza. Sebagai contoh, gaun sarung dengan bahu terbuka dan garis leher di sebelah atau di pinggir, dihiasi dengan lacing atau guipure.

Pilihan lain: pakaian gaya Yunani dengan tali pinggang nipis di pinggang dan v-leher, terbentuk dari persimpangan kain.

Jangan lupa tentang klasik, yang memberi kami wanita legenda Coco Chanel - gaun hitam sedikit - salah satu pakaian serba guna perniagaan dan pakaian malam.

Midi

Gaun bersaiz sederhana adalah serba boleh, mereka boleh dipakai setiap hari, untuk mesyuarat perniagaan, untuk pihak atau parti belia.

Hiasan kostum, garis leher, baju lengan dan baju dalam boleh jadi sangat beragam, jadi anda harus mengaitkan model dengan tetapan di mana anda mendapati diri anda dalam pakaian ini.

Model dan gaya fesyen

Dengan lengan

Model pakaian dipasang boleh mempunyai pelbagai bentuk lengan:

 • garis lurus;
 • dipasang
 • lampu suluh;
 • lengan kelawar;
 • flared.

Panjang lengan juga berbeza-beza: lengan boleh pendek, tiga suku panjang atau panjang. Yang terakhir adalah sempurna untuk musim sejuk atau hari.

Anda boleh mencari pakaian malam dan kasual dengan lengan yang menarik yang sesuai untuk anda.

Langsung

Berpakaian pada angka itu akan sempurna duduk di atas perempuan yang kurus, menonjolkan setiap lengkung badan dan menekankan semua kelebihannya.

V-neckline menambah kemuncak kepada imej dan membentangkan dada dalam cahaya yang menggalakkan. Lengan panjang dan lengan panjang sesuai dengan tangan anda dengan cantik dan akan kelihatan sangat elegan.

Bagi panjang, pakaian pendek dan pakaian panjang sederhana akan menunjukkan kaki anda dalam cahaya menggoda, dan jika anda memilih pakaian panjang, maka kesan yang sama dapat dicapai dengan potongan dari tengah paha.

Mermaid

Pakaian siluet Mermaid sesuai untuk pihak sekular, pelbagai perayaan dan acara petang yang lain. Mereka menutupi lutut itu, menjadikannya elegan, romantis dan menarik.

Satu lidah yang menarik di bahagian bawah tidak akan meninggalkan sesiapa yang tidak peduli dan menjadikan anda ratu malam itu.

Flared

Pakaian Yunani dan gaya Empayar, dipasang di atas dan dibuang ke bahagian bawah, dengan bantuan garis pinggang yang lebih tinggi akan menyembunyikan kelemahan pada bahagian perut, dan menyembunyikan pinggul yang tidak sempurna.

Gabungan skirt yang dibalut dengan pelbagai versi yang dipasang di atas membolehkan anda membuat model yang menarik.

Dengan skirt yang lengkap

Pakaian yang dipasang dengan skirt yang rata dan panjang sederhana boleh dipersembahkan dalam gaya gaya dan akan memberikan anda gambaran yang cerah dan tidak biasa pada pesta itu.

Dan jika pakaian seperti itu dibuat dalam warna yang sama, maka itu sempurna sebagai gaun malam.

Gaun yang panjang dengan rok berbulu dalam bayangan puteri selalu kelihatan mewah dan kaya: bahu terbuka dan garis leher menambah seksualiti dan pembebasan anda, tetapi pada masa yang sama menunjukkan kebesaran dan kekangan anda.

Baju baju

Gadis-gadis bersukan akan suka baju berpakaian yang boleh dipakai hampir setiap hari.

Selain pemotongan dan gaya yang selesa, satu lagi kelebihan pakaian ini adalah bahawa ia boleh dipakai sebagai pakaian bebas, dan juga digabungkan dengan bingkap atau seluar jeans.

Cut-off

Gaun berpakaian pinggang yang dipotong akan menonjolkan pinggang anda dan menjadikannya lebih sempit. Rok yang lembut akan menyembunyikan pinggul dan menekankan keletihan kaki. Sempurna untuk kedua-dua malam dan untuk setiap hari.

Model dua-nada gaun dengan pinggang tinggi dan flouncing dihiasi sangat popular sekarang.

Mengait dan berpelukan

Sempurna untuk pakaian sejuk dan mengait. Pelbagai corak menarik menekankan maruah dan menyembunyikan kekurangan.

Perkara utama yang perlu diingat ialah pakaian sedemikian menambah beberapa sentimeter tambahan ke pinggang dan membuat anda sedikit lebih luas.

Untuk penuh

Bertentangan dengan semua stereotaip, pakaian berpakaian setengah kelihatan hebat pada gadis-gadis yang gemuk, dan digabungkan dengan tali pinggang lebar atau boleros yang pelbagai, mereka menyembunyikan beberapa kelemahan dan menjadikan angka itu langsing.

Atas yang dipasang akan menonjolkan keindahan dada yang subur, tali pinggang tipis akan menunjukkan pinggang, dan skirt lurus panjang akan menyembunyikan pinggul yang tidak sempurna dengan lipatan lembut. Dengan bantuan bolero dan lengan baju, anda boleh menyembunyikan kepenuhan lengannya, dan tali pinggang yang lebar jelas membezakan pinggang.

Dicelup

Kemewahan, kekayaan dan kemegahan gambar anda akan menunjukkan renda mulia. Gaun yang sangat halus dan elegan dilengkapi pakaian renda dan pakaian dengan sisipan renda.

Renda membuka tirai kerahsiaan, menjadikan imej anda lebih misteri dan wajar. Rok di lantai dengan baji renda akan memberikan kaki anda lebih ramping, dan korset dengan renda pada latar belakang beige akan menghasilkan perasaan bogel dan akan menarik pandangan antusias orang lain.

Gaun renda yang pendek dengan bahagian atas yang dipasang akan membantu dalam membuat penampilan yang suka bermain dan suka bermain untuk seorang gadis muda, akan menunjukkan keindahan kakinya, dan lengan panjang yang hampir lekap akan menjadikan tangan anda lebih anggun dan lebih halus.

Dirajut

Pakaian bersatu itu akan sesuai dengan angka tersebut. Tidak syak lagi, ia akan menjadi salah satu pakaian yang paling disukai, terima kasih kepada ciri-ciri kain dan gaya yang dipilih dengan baik.

Pakaian langsung pada gambar itu akan menunjukkan semua kelebihan anda, tetapi tidak dapat menyembunyikan beberapa kelemahan. Oleh itu, pakaian ini akan sesuai dengan perempuan dan wanita dengan angka sempurna.

Tetapi pakaian dengan kancing yang dipasang dan rok penuh akan menyembunyikan dari mata yang menusuk beberapa sentimeter tambahan pada perut dan pinggul.

Pakaian yang dirajut di lantai adalah sempurna untuk majlis-majlis khas dan lawatan ke teater.

Kawalan dan keanggunan - inilah yang akan memberi anda pakaian yang dipasang di bahagian atas dan mengalir dengan lipatan lembut pakaian rajut.

Musim panas

Versi musim panas pakaian yang dipasang akan menjadi pakaian monophonik berwarna terang atau terang.Pakaian dengan skirt yang dibersihkan akan sesuai untuk pergi ke pawagam, di pantai, di restoran dan lawatan ke kawan-kawan, dan baju baju atau gaun berpakaian yang ketat akan sesuai untuk pergi bekerja.

Anda boleh pergi ke disko atau pesta dengan pakaian kecil yang ketat, atau berpakaian dengan rok pendek dan penuh. Pakaian lurus yang lebih panjang sesuai untuk lebih banyak cawangan formal dan acara.

Perkahwinan

Gaya yang paling popular untuk perkahwinan adalah, adalah dan akan menjadi gaya puteri - pakaian dipasang dengan atau tanpa korset dan rok panjang bengkak.

Tetapi bagi mereka yang tidak mahu menjadi seperti orang lain, akan ada banyak pakaian dipasang untuk pengantin perempuan yang tidak sesuai dengan norma tradisional. Hari ini, gaun pengantin gaya ramping Yunani menjadi popular, yang akan membantu anda melihat ilahi pada hari yang paling penting dalam hidup anda.

Sekiranya anda mempunyai bahu yang lembut, anda boleh menggunakan pakaian yang dipasang dengan renda panjang panjang. Top terbuka akan menjadikan bahu anda lebih luas.

Petang

Sangat berhati-hati harus memilih pakaian malam. Oleh kerana gaun yang pendek dipasang adalah salah satu gaun malam yang paling popular, anda harus memperhatikan fakta bahawa ia tidak selalu mungkin muncul di dalam penerimaan rasmi. Oleh itu, pakaian sarung panjang akan menjadi pengganti yang pantas untuk pakaian pendek.

Bagi reka bentuk dan hiasan pakaian: gaun itu boleh dihiasi dengan batu dan rhinestones, renda dan sisipan fabrik, potongan dan pemotongan, serta pelbagai lengan reka bentuk yang paling berjaya akan menunjukkan kelebihan tubuh anda dan akan sesuai dengan anda.

Semasa tamat pengajian

Memilih pakaian untuk tamat pengajian juga memberi perhatian kepada pelbagai model pakaian dipasang yang boleh dipakai bukan sahaja pada bahagian malam parti lepasan, tetapi juga hadir di dalamnya pada penguasa yang penuh.

Selain pakaian lama yang dipasang, anda boleh memilih pakaian dalam bayangan seorang puteri dengan rok panjang panjang dan warna pastel yang halus. Bahu terbuka boleh disembunyikan di bawah selendang lutut atau selendang, serta memilih bolero yang sesuai.

Warna

Hitam

Kegemaran yang berterusan antara rusuhan warna adalah hitam. Pengendalian dan keterukan, kezaliman dan ketenangan, tradisi dan inovasi - semua ini menggabungkan warna hitam yang elegan.

Pakaian warna ini tidak akan kehilangan kaitan dan pengiktirafan mereka. Jangan ragu untuk menggabungkan mereka dengan gincu cerah dan kasut hitam, ambil beg tangan anda untuk menyesuaikan keadaan.

Biru

Biru mulia dan semua warnanya tidak kalah dengan warna hitam dalam populariti. Ia adalah warna biru dalam pakaian perniagaan atau pakaian malam yang akan menekankan kecantikan badan wanita, dan memberi tumpuan kepada warna kulit.

Warna gelombang laut akan memberi imej kesegaran dan kemudahan anda, dan warna biru gelap akan menekankan keparahan dan kesungguhan pemilik pakaian.

Putih

Satu lagi pakaian warna klasik akan memberikan anda kesucian dan kesucian, kelembutan dan daya tarikan. Semua warna hangat yang berwarna kuning air dan susu juga disertakan di sini, kerana mereka mencipta halo kebuluran dan belia di sekeliling gadis itu dengan silau lembut.

Merah

Warna merah terang adalah warna keghairahan dan keinginan, inilah yang menggariskan warna baju merah anda dalam imej anda. Tetapi tidak semua warna merah kelihatan megah dan kasar.

Burgundy - warna kematangan dan kekangan, sesuai untuk wanita yang lebih tua. Janggut yang terang dan riang - menjadikan seorang gadis muda menjadi anak patung Barbie. Dan pada masa yang sama, warna merah jambu yang halus akan memberikan kesucian dan keperawanan kepada pemilik gaun tersebut.

Cetak

Selain pakaian monophonik, anda tidak sepatutnya kehilangan pakaian dengan warna yang menarik. Pakaian berpakaian dapat meniru pewarna kulit harimau atau dipenuhi dengan bunga.

Jangan mengabaikan corak rakyat dan geometri. Jangan lupa tentang pakaian yang pernah popular dengan titik polka.

Apa yang perlu dikombinasikan

Untuk pakaian dengan lengan baju, kami memilih tali lebar tertentu: langsing nipis yang mungkin, lebih luas.Sederhana, tali pinggang berwarna neutral akan sesuai dengan pakaian formal yang ketat.

Fesyen juga tali pinggang sempit, yang boleh membungkus pinggang dua kali.

Imej itu dilengkapi dengan beg klac. Juga jangan lupa tentang hiasan. Kasut dipilih bergantung kepada keadaan.

Di antara banyak pakaian akan menjadi pakaian langsing yang popular - simbol kewanitaan, kelembutan dan kecantikan. Pakai dengan keseronokan!

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan